Forum » Programska oprema » Outlook
Outlook
Alexis ::
Zivio!
Imam en problem, pa mi je zmanjkalo idej kako ga resit...
Skratka, na srverju imam odprta dva nova e-naslova. Srver pa je microsoft exchange. Zdej pa to zadevo spravt na navadn osebni racunalnik. To imam tudi postimano, samo problem je zdaj v tem, da outlook podpira samo en naslov iz taksnega srverja, se pravi da ne mores imeti dva ali vec naslovov v enem outlooku. Jaz pa rabim prav to in to tako da je lahko vsak uporabnik popolnoma samostojen in prav tako lahko odgovarja n e-maile iz tega naslova, in ima svoje vstopno geslo in uporabnisko ime.
A to pomeni, da moram naloziti dva outlooka, da imam lahko dva naslova? ker ta opcija se mi zdi rahlo cudna...
Upam da se komu sanja kaj imam v mislih in da ve kako to zadevsno resiti!
Hvala vsem in lep dan se naprej
lp
Alexis
Imam en problem, pa mi je zmanjkalo idej kako ga resit...
Skratka, na srverju imam odprta dva nova e-naslova. Srver pa je microsoft exchange. Zdej pa to zadevo spravt na navadn osebni racunalnik. To imam tudi postimano, samo problem je zdaj v tem, da outlook podpira samo en naslov iz taksnega srverja, se pravi da ne mores imeti dva ali vec naslovov v enem outlooku. Jaz pa rabim prav to in to tako da je lahko vsak uporabnik popolnoma samostojen in prav tako lahko odgovarja n e-maile iz tega naslova, in ima svoje vstopno geslo in uporabnisko ime.
A to pomeni, da moram naloziti dva outlooka, da imam lahko dva naslova? ker ta opcija se mi zdi rahlo cudna...
Upam da se komu sanja kaj imam v mislih in da ve kako to zadevsno resiti!
Hvala vsem in lep dan se naprej
lp
Alexis
live life and when it ends...enjoy in death
Microsoft ::
Ja sej ko poskusis dodat se en Exchange account ti napise, da Outlook podpira samo en account at a time.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
krho ::
Windows profili.
Ali pač zamenjaš gojišče virusov za kaj drugega.
Ali pač zamenjaš gojišče virusov za kaj drugega.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Ziga Dolhar ::
Počasi, počasi.
> Skratka, na srverju imam odprta dva nova e-naslova. Srver pa je microsoft exchange. Zdej pa to zadevo spravt na navadn osebni racunalnik. To imam tudi postimano, samo problem je zdaj v tem, da outlook podpira samo en naslov iz taksnega srverja, se pravi da ne mores imeti dva ali vec naslovov v enem outlooku.
Outlook podpira en Exchange _mailbox_, ne pa e-mail naslov. En mailbox ima lahko "poljubno veliko" _email naslovov_ [aliasov].
Če gre le za e-maila, lahko ta drugi, "manj pomembni" mailbox priklopiš kot pop3 ali imap; v prvem primeru se ti bo ob send/receive samodejno stankal v privzeti store [-> mailbox na Exchangeu recimo], v drugem pa bo šlo verjetno z drag&drop.
> Skratka, na srverju imam odprta dva nova e-naslova. Srver pa je microsoft exchange. Zdej pa to zadevo spravt na navadn osebni racunalnik. To imam tudi postimano, samo problem je zdaj v tem, da outlook podpira samo en naslov iz taksnega srverja, se pravi da ne mores imeti dva ali vec naslovov v enem outlooku.
Outlook podpira en Exchange _mailbox_, ne pa e-mail naslov. En mailbox ima lahko "poljubno veliko" _email naslovov_ [aliasov].
Če gre le za e-maila, lahko ta drugi, "manj pomembni" mailbox priklopiš kot pop3 ali imap; v prvem primeru se ti bo ob send/receive samodejno stankal v privzeti store [-> mailbox na Exchangeu recimo], v drugem pa bo šlo verjetno z drag&drop.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5000 (4612) | krneki0001 |
» | Digitalno podpisan mailOddelek: Loža | 3079 (2749) | mk766321 |
» | Naslednik Hotmaila je Outlook.com (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20778 (17535) | darkolord |
» | Na spletni strani ni vidit slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1038 (938) | iMark |
» | Flash video....?Oddelek: Pomoč in nasveti | 972 (921) | #000000 |