Forum » Zvok in slika » katere in-the-ear slušalke?
katere in-the-ear slušalke?
frudi ::
tako je, kot novopečeni lastnik prenosnega mp3 predvajalnika, sem hitro ugotovil, da so priložene slušalke bolj kot ne za en drek; če bi nekoliko slabši zvok še preživel pa ne morem mimo dejstva, da so huronsko neudobne in še slabo sedijo v ušesu. zato bi si rad omislil kakše konkretnejše slušalke in sicer takšne, ki se jih vstavi direktno v slušni kanal.
malo sem brskal po naših spletnih trgovinah in edine, ki sem jih uspel najti so Sony mdr-ex71 ali mdr-ex51. opazil sem, da jih je nekaj ljudekov že hvalilo v temi o flash mp3 playerjih, pa še cena je nizka :)
a se pri nas sploh da dobiti kaj boljšega? kake Shure E2/E3 ali pa Etymotic ER-6?
malo sem brskal po naših spletnih trgovinah in edine, ki sem jih uspel najti so Sony mdr-ex71 ali mdr-ex51. opazil sem, da jih je nekaj ljudekov že hvalilo v temi o flash mp3 playerjih, pa še cena je nizka :)
a se pri nas sploh da dobiti kaj boljšega? kake Shure E2/E3 ali pa Etymotic ER-6?
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
- zaklenil: podtalje ()
krneki ::
Shure lahko dobiš pri www.mtd-el.si. E2 imam za MP3 player in se kar obnesejo. Zelo dobro izolirajo, samo jih je treba kar ornk zabasat notr (zraven dobiš silkonske čepe treh velikost in penaste čepe treh velikost...penasti so velik bolj udobni). Veliko bolj so občutljive od originalnih (za en qrc) slušalk, tako da bi si človek zaželel celo manjše nastavitve glasnosti na playerju, ker je že najmanjša nastavitev včasih preglasna.
frudi ::
uu, fino, hvala za info... bom stopil ta teden do mtd electronics pa sprobal E2. še niti niso tolko drage, sem pričakoval ceno vsaj ene 25k sit, glede na to, kako pri nas navijajo cene kakim hi-fi slušalkam (khm, sennheiser, khm).
upam samo, da imajo dovolj velike nastavke tudi za moja giant ušesa
upam samo, da imajo dovolj velike nastavke tudi za moja giant ušesa
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke za mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 6097 (5161) | zuz3k |
» | Kateri Mp3 player???Oddelek: Kaj kupiti | 4083 (3124) | zuzek |
» | Iscem brezzicne bluetooth slusalkeOddelek: Kaj kupiti | 1606 (1522) | kljucavnicar |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3746 (2951) | w3t80y |
» | Slušalke Sony MDR-EX51LP vs. MDR-EX71SL/BOddelek: Kaj kupiti | 1691 (1597) | krneki |