» »

Kateri prenosnik?

Kateri prenosnik?

Temo vidijo: vsi
««
227 / 667
»»

TehDucky ::

Iščem prenosnik, ki bi imel sledeče stvari:
USB 3.0, BluRay predvajalnik/snemalnik, možnost dodatnega SSD diska, 17inčev ekran. Cena do 1500EUR.

lopov ::

glej HP dv7

neptun319 ::

Lep pozdrav, čeprav ravno ni!

Imam prenosnik Toshiba P300D-10V. Ker imam stalno neke težave z tem prenosnikom sem že čisto obupal. Na servisu je bil že 5-krat (hvala bogu da je bil še pod garancijo - 2 leti). Saj vem kaj boste rekli, da je z mano nekaj narobe. Tudi jaz sem se to že večkrat vprašal. Pa vendar ne gre za moje napake. Skratka na servisu je bil že tokrat, da sem skoraj pozabil kako in kaj vse se je dogajalo z njim. S serviserji smo se že tikali (hec).

Prvič: Prenosnik je bil na servisu že po treh tednih, ker se ni se prižgal - težave z biosi, ponovno so flashali biose.

Drugič: Prenosnik je po določenem času iz neznanih razlogov zamrznil in slika na zaslonu je bila nejasna zmedena, ni ostalo drugega kot >>hard reset<< računalnika. Pošljem ga na servis vendar ga dobim po 4 dneh nazaj, češ da ne opazijo nobene napake. Ko ga dobim nazaj ga prižgem in glej ga zlomka že po 4h računalnik zopet zamrzne. Tretjič: Zopet pošljem na servis in tam končno ugotovijo, da gre za težavo z diskom, tako da so zamenjali disk. (Res je bilo težko ugotovit, saj sem jim sam že največ povedal, da je z rami vse ok, temperature so ok, za viruse sem preskeniru z vsem možnim...)

Četrtič: Prenosniku sem posodabljal Biose - flashal, nakar se računalnik po flashanju ne prižge več, pošljem na servis in so zamenjali matično ploščo??? (Morda moja napaka. Verzijo biosov sem potegnil z uradne spletne strani). Nwm kaj bi lahko zamočil? Vse je potekalo v redu napisalo mi je nekaj češ da je flashanje uspelo in da se mora računalnik ponovno zagnati. Potem pa ni bilo nič... Flashal pa nisem zaradi lepšega ampak zato ker se mi je ventilator skoz na polno sukal in poleg vsega je še glasen (ne ni bil prašen ker sem prah spihal z kompresorjem in pazil da se ni ventilator sukal ob pritisku zraka na lopatice). Sem mislil da se bo kaj spremenilo z flashanjem biosev, saj se je ampak na slabše.

Petič: Prenosnik se začne pregrevati (prah sem spihal kolikor sem lahko), že ob gledanju Youtube posnetkov se hudo greje, ob igranju spletnih iger dosega temperature 92°C, v idle normalna temperatura (za prenosnik) 48°C. Ne vem kaj bi bilo narobe... Pošljem na servis in tam ugotovijo da se računalnik pregreva zaradi grafične kartice, prahu ni bilo dosti (povedal serviser) prisotnega, ker je bil nazadnje razstavljen pred 3 meseci na servisu, ko so menjali matično in so ga že takrat spihali. Skratka vse so na novo spihali in na novo namestili termalno pasto. Ko sem ga dobil nazaj je bila 1000 kratna razlika. Temperatura v idle skoraj enaka kot prej torej 44°C, ko pa sem igral igro (ne spletne) CSS ni presegla 75°C. Vendar pa veselje ni trajalo, dolgo, saj se mi računalnik po 4mesecih zopet pregreva.

Ker sem seveda firbčen človek, sem o pregrevanju dotičnega prenosnika tudi veliko brskal po spletu, in na to temo našel nekakšne zanimive odgovore s strani toshibinih serviserjev po Evropi. Vsak ki je napisal da se mu računalnik pregreva, že ob nezahtevnih opravilih ali ob igranju iger (nezahtevnih iger), je dobil odgovor naj si prenese in namesti najnovejše driverje z uradne spletne strani Toshiba za grafično kartico, ko pa so odgovorili, da so to storili in ni nič drugače , niso dobili odgovora nazaj. Serviser me je po zadnjem servisu glede pregrevanja vprašal, če pristanem na to da moj prenosnik pošljejo v Nemčijo na podrobne raziskave, saj je več ljudi z enakimi problemi. Na to nisem pristal,saj sem potreboval računalnik za študij, vendar bi rad. Rad bi, da Toshiba prizna napako računalnikov te serije, da nima dobro narejenega hladilnega sistema.
Serviser je povedal še, da je zahtevna oziroma kar dobra grafična kartica in zato potrebuje toliko sveža hladnega zraka da se hladi. larifari. Kaj pa moj prijatelj, ki ima še boljšo grafično kartico v prenosniku in lahko igra igre na odeji, ter ne pride do nikakršnega pregrevanja, niti ventilatorja se ne vem koliko ne sliši. Pa še več takih prenosnikov sem videl različnih serij in znamk. Vem da prenosniki niso namenjeni igranju iger. Kadar sem bil v najboljši igralski formi sem igral 10 ur tedensko (stara igra)! Pa še to sem igral dokler mi je računalnik to dopuščal. Sedaj že pol leta nisem zagnal niti nimam naložene nobene igre, ravno zaradi pregrevanja in neprilagojenosti prenosnika na tudi zelo "nezahtevne" igre. Zaradi pregrevanja sem si kupil tudi hladilni podstavek od akase, ki moram povedati ni ne vem kakšna rešitev, saj ventilatorji ne pihajo direktno v ventilator prenosnika. Šele pri visokih tem. okoli 85°C odnese morda 5°C, drugače se ne pozna razlike z ali brez hladilnega podstavka.

Prenosnik sem kupil v Mimovrste, servisiran je bil na servisu Inea vLj. Lahko rečem edino, da imam zelo dobro mišljenje o servisu Inea.

Sedaj pa sledi dolgo pričakovano vprašanje; ker sem zelo razočaran nad prenosnikom, pa toliko sem se pozanimal pri vseh o njem, sam dobra mnenja o Toshibi nasploh, kaj je narobe? Ali imam nesrečo z nakupom, se to dogaja tudi vam uporabnikom HP, Apple, Asus, Lenovo, Acer... Opazil pa sem tudi, da prenosniki za stacionarnimi računalniki glede zmogljivosti in kvalitete izdelave zaostajajo svetlobno leto. Kakšna je življenjska doba prenosnika? Katerega mi bi priporočali v naslednje? Se to dogaja tudi pri prenosnikih višjega cenovnega razreda (pregrevanje) 1500EUR+. Kaj naj naredim z svojim prenosnikom, ga prodam po delih?

Ravno danes sem gledal HP Envy na mimovrste za 1550EUR, zelo lep in zmogljiv prenosnik. Grem gledat če je kdo že napisal kakšno mnenje in ravno to mnenje se nanaša na zelo visoke temperature tega prenosnika, torej se pregreva.

Jaj kako dolgo besedilo, upam da ga bo kdo prebral in hvala za odgovore.

Coolermaine ::

kotnikd3 je izjavil:

Coolermaine
ta model je dober glede zmogljivosti pa funkcijonalnosti.
ima pa slabo baterijo, slabo kvaliteto izdelave (prstni odtisi, ter upogljivo plastiko - ekran lahko ful upogneš, malo tudi ohišje, če nanj pritisneš), ter problem pri intergrirani grafični kartici. neke nazobčane robove imajo okna na nanizju. poglej na youtube => y560 dancing pixel

A potem mi ga odsvetuješ?

JerryP ::

neptun319 je izjavil:

Lep pozdrav, čeprav ravno ni!

Imam prenosnik Toshiba P300D-10V. Ker imam stalno neke težave z tem prenosnikom sem že čisto obupal. Na servisu je bil že 5-krat (hvala bogu da je bil še pod garancijo - 2 leti). Saj vem kaj boste rekli, da je z mano nekaj narobe. Tudi jaz sem se to že večkrat vprašal. Pa vendar ne gre za moje napake. Skratka na servisu je bil že tokrat, da sem skoraj pozabil kako in kaj vse se je dogajalo z njim. S serviserji smo se že tikali (hec).

Jaj kako dolgo besedilo, upam da ga bo kdo prebral in hvala za odgovore.

Zdravo, sem prebral ves tvoj spis in morm reč da nisi edini. Laptopi so zlo občutljive zadeve še posebej pri hlajenju in glede temperatur. Pogosto se zgodi da hladilniki nimajo dobrega kontakta z grafičnimi in procesorji, ter da je med njimi kakšn debel termalni trak, ki ne prepušča dovolj toplote.

Tako hladilnik ne mora dobro opravljati svoje naloge in računalnik se ti pregreva. To se lahko zgodi tako pri cenovno ugodnejših, kot tudi dražjih laptopih. Govorim iz izkušenj, saj sem imel tud sam dost problemov, ki pa sem jih na srečo uspel rešiti sam.

Doma imamo cenejšega lenovota n500 kuplenega pred dvemi leti, ta je imel tako hud problem s pregrevanjem, da se je med igranjem iger že po krajšem času sam ugasnil. Pomagalo je to da sem med hladilnik in procesor dal zbrušen 5 centov kovanc in novo termalno pasto(navodila najdu na netu). Temperature pod obremenitvijo so padle za okoli 20C in se ni več sesuvu.

Druga zadeva je pa moj rečmo dražji asusov laptop, ki se je tudi med igranjem iger nesramno segrevu in se tudi ugašal. Pri tem je zadostovala samo menjava termalne paste in rezultat je bil podoben kot prej. Se pravi temperature občutno padle in posledično ni bilo več sesuvanja v igrah.

Upam da sm ti vsaj mal pomagu in da vidiš da nisi edini s takimi problemi8-) Eni pač tvegamo garancijo in sami odparvimo težave. Morm rečt da uspešno, sej obe zadevi delata še vedno in lahko rečm da bolš kt novi:D

Če maš kakšno vprašanje pa kr vprašej;-)

Res najlepša hvala za odgovor. Spremljam tudi spletni portal notebookcheck, vendar na tem portalu nič ne piše glede pregrevanja mojega računalnika in ostalih. Piše samo kakšne so stopinje pod obremenitvijo in kakšne so stopinje v idle, ter kateri deli prenosnika so najbolj topli. Lepo bi bilo, da bi objavili review računalnikov tudi po določenem času, tako bi potencialni kupci vedeli da se npr. prenosnik xyz po 4 mesecih uporabe močno greje in ga ne bi kupili!

Kot poznavalec prenosnikov, kaj mi bi svetoval da naredim z sedanjim prenosnikom in kaj mi predlagaš v prihodnje. Želel bi si prenosnika, ki se ne bi grel. Kakšen nakup bi bil najboljši?

Aja pa še to mi ni jasn,8-O kaj nobena firma ne testira prenosnikov, predno jih da na trg??? Če si ti ugotovil, da pomaga delček prevodne kovine med procesorjem in hladilnikom, nwm kaj razvijalcem prenosnikov ni jasno, saj se celo življenje posvečajo dimenzioniranju in načrtovanju le teh. Aja že vem odgovor vse je v denarju. Nova serija prenosnikov nov zaslužek. Če bi prenosnik deloval 10 let, kdo bi pa služil vsakoletni denar.:(

Zgodovina sprememb…

Ja testiranja na dolgi rok niso izvedljiva, nimajo opisovalci možnosti uporabe enega laptopa za pol leta, ker jih imajo toliko in toliko za potestirat vmes.

Glede kvalitete hlajenja je pa težko rečt da so nekateri boljši drugi pa slabši. To je odvisno od modela do modela, pa še potem pri istih modelih lahko prihaja do odstopanj, ravno zaradi kvalaitete sestave hlajenja.

Lahko si na splošno pogledaš po netu kateri modeli so ti všeč in kateri imajo najmanj problemov s segrevanjem. Ponavadi so zmoglivejše komponente bolj požrešne in se bolj grejejo, zato morš tuki sprejet kompromis in se odločit za kaj boš laptop sploh rabil.

Zdejšnji prenosnik pa nevem kaj maš v načrtu z njim. Če je še v garanciji pa če si tako razočaran nad njim ga probi prodat, za kakšno solidno ceno se bo že najdu kupec8-)

Kje je bolše pri prensoniku da ima 8 GB DDR3 1066 MHz ali 4 GB DDR3, 1333 MHz.? Sej skoraj že vem odgovor pa vendarle da slišim strokovno mneje.

Leks ::

Jaz bi šel raje na količino, kot frekvenco.

Aha hvala . A ko so rami napr. porabljeni 1,5GB od 8GB, pomeni da ostalih 6,5 počiva ali tudi delluje ampak se porazdeli delo?

technolog ::

Kako se porazdeli delo? Kako to misliš?
Ram kot tak ne dela nobenega računskega dela...

Odvisno od verzije winsew. Npr. vista in 7 ti neporabljen pomnilnik uporabi za cache. Se pravi da ti programe ki jih pogosto uporabljaš ohrani naložene v prostem ramu in ti hitreje laufajo oz. se hitreje naložijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JerryP ()

Gandalfar ::

To vsi OS-i.

Ja to sm mislu no :-D Hvala za odgovor. Kakšno mnenje imate o tem prenosniku Klik

Gandalfar je izjavil:

To vsi OS-i.

Verjetno vsi sodobni, sm meu u mislih xpje k so še vedno popularni:D

neptun319 je izjavil:

Ja to sm mislu no :-D Hvala za odgovor. Kakšno mnenje imate o tem prenosniku Klik

Super zadeva, edin resolucija je malo nizka8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JerryP ()

Gandalfar ::

Verjetno vsi sodobni, sm meu u mislih xpje k so še vedno popularni

Tudi XP-ji. Vprasanje pa ce ti to dovolj transparentno prikazejo.

nimitz ::

LP!

Kako je s tem prenosnikom? klik Priporocate za ta denar kaj boljsega?
S.E.A.L.

aljaz33 ::

Kupujem prenosnik do 650EUR.

Mislite, da se mi splača tega z Intel i3 procesorjem? LINK

Ali bo ta tudi OK? LINK

Prenosnik pa rabim za fax-programiranje (FRI). Mislite da se mi splača dati 100EUR več za prvega (boljši procesor)?

kmetek ::

aljaz33 je izjavil:

Ali bo ta tudi OK? LINK

Prenosnik pa rabim za fax-programiranje (FRI). Mislite da se mi splača dati 100EUR več za prvega (boljši procesor)?

mimovrste edina trgovina?

Prenosnik ASUS K52JE-EX046 (90NZMA2341293300939Y)

Prenosnik ASUS K52F-EX539 (90NXNA15412B1100439Y)

pomoje bo tudi ta kmalu na comshopovi....

Ali pa kaj takšnega z ločeno grafiko K50ID.

kmetek je izjavil:

aljaz33 je izjavil:

Ali bo ta tudi OK? LINK

mimovrste edina trgovina?

Prenosnik ASUS K52JE-EX046 (90NZMA2341293300939Y)

Prenosnik ASUS K52F-EX539 (90NXNA15412B1100439Y)

pomoje bo tudi ta kmalu na comshopovi....

Z Comshopom imam slabe izkušnje, dam raje kakšen € več in nimam problemov. Je velika razlika med i3 in dual core 2?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aljaz33 ()

kmetek ::

slabe izkušnje? omfg?

kmetek je izjavil:

slabe izkušnje? omfg?

Kupil pri njih računalnik, ni bilo Windowsov gor, čeprav so bili plačani, odnesel nazaj v trgovino, nato so jih pozabli aktivirat, pol še 1x nesu v trgovino in končno so stvar uredili.

Imate kakšen dober predlog do 650EUR?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: aljaz33 ()

FeniksX ::

Če kdo kupuje prenosnik za okrog 900EUR
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ra... Tale ni slaba izbira, zelo zmogljivi procesor in tudi grafična ni slaba.

@aljaz23
Kaj pirate so ti gor dali ? Nestrokovno od njih, če to delajo. Btw koliko si plačal ?

Leks je izjavil:

@aljaz23
Kaj pirate so ti gor dali ? Nestrokovno od njih, če to delajo. Btw koliko si plačal ?

Niso mi dali piratov, Winsi so bili vključeni v ceno računalnika, čeprav CDja pa mi zraven niso priložili.

Zheegec ::

aljaz33 je izjavil:

Leks je izjavil:

@aljaz23

Niso mi dali piratov, Winsi so bili vključeni v ceno računalnika, čeprav CDja pa mi zraven niso priložili.

Najbrž zato niso priložili CDja, ker gre za OEM namestitev in moraš restore medij narediti sam iz skrite particije, kot imajo praktično vsi prenosniki dan danes.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zheegec je izjavil:

aljaz33 je izjavil:

Leks je izjavil:

@aljaz23

Najbrž zato niso priložili CDja, ker gre za OEM namestitev in moraš restore medij narediti sam iz skrite particije, kot imajo praktično vsi prenosniki dan danes.

Tako je ja. Bila je OEM namestitev.

bluefish ::

Torej je bilo vse OK. Aktivacija pa tudi ni nekaj, kar bi moral delati trgovec.

bluefish je izjavil:

Torej je bilo vse OK. Aktivacija pa tudi ni nekaj, kar bi moral delati trgovec.

Ni bilo ravno OK, če sem ga moral peljati 80 km do njihove trgovine, da so mi naložili Windowse, ki bi morali biti že inštalirani ;)
Je pa res, da bi lahko aktivacijo opravil tudi sam.

nimitz ::

nimitz je izjavil:

LP!

Kako je s tem prenosnikom? klik Priporocate za ta denar kaj boljsega?

Anyone?
S.E.A.L.

FeniksX ::

Isti prenosnik sm hotu kupt ... no ja mal slabšga .... majo baje ful probleme s zaslonom ... mal pogoogli pa boš vidu :P

Mal višje poglej... sm dau link enga prenosnika, ko ni slab ... sm zadovoljen z njim :P

Coolermaine ::

mrkus ::

Sem slišal, da naj bi na EnaA v roku 14 dni prišli novi modeli nasledniki Asusov N71JQ. Ali kdo ve kaj več o tem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mrkus ()

Akssi ::

Pozdravljeni!

Kupujem nov prenosnik! Budžet nekje okoli 800EUR!

Največ bi ga uporabljal za internet, igric ne bi igral veliko, mogoče le kakega managerja. Želim si, da je hiter in tih. Priporočljivo je da ima i5 procesor, za zaslon mi je pa vseeno, lahko je tudi 15,4˝ če bo posledično cena nižja. Nekako preferiram Asusa.

Všeč mi je Asus K72JR-TY204 2,53 GHz
http://www.mimovrste.com/artikel/275030...

Kaj vi menite? Se da za ta denar dobiti kaj boljšega?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Akssi ()

thebaloh ::

aljaz33 je izjavil:

Ali bo ta tudi OK? LINK

Malo za poizkišino, zanima pa me mnenje ostalih, kaj izmed teh naštetih bi vzeli?

http://www.ceneje.si/racunalnistvo/pren... (i3 2.2proc 1gb grafika ati radeon, 4gb rama grafika, orez Op sistema ) 1gb v rama (to ne bi vedu kaj dejansko pomeni v praksi)
--
http://www.ceneje.si/racunalnistvo/pren... (i3 2.2 proc, 4gb rama,grafika512 ati radeon, brez OPsistema)

http://www.ceneje.si/racunalnistvo/pren... (i3 2.4 proct, 2gb rama+1×prosta reža, 512 grafična nvidea geforce,OP Windows 7 Professional )

http://www.ceneje.si/racunalnistvo/pren... (ta ima 3gm rama, brez proste reže vse ostalo pa je enako kot pri enmu prej)

http://www.ceneje.si/racunalnistvo/pren... (ta ima i3 2,4, nvidea grforce 1gb Vram, 4gb rama, brez OP sistema)

System ::

Kupujem prenosnik.

Kaj potrebujem:
- Win 7
- Poganja Poker kliente, Firefox,...
- Programiranje
- velik zaslon / resolucija
- nizka cena

Nocko ::

Lep pozdrav ekipa, da ne odpiram nove teme....sosed, povsem povprečen uporabnik me je prosil, če bi mu pomagal pri izbiri nakupa prenosnika....sam sem že nekaj let na Applih in ne spremljam ponudbe PC prenosnikov....

Nekako sva se dogovorila, da bova pogledala v Big Bangu in da dokupima 3 letni se zgodi....

Sedaj cenovna meja je med 600-800EUR in kot sem napisal, povsem povprečen uporabnik, brez nekih specifičnih zahtev, želja mu je le 15 palični zaslon...

Sedaj sem razmišljaj o kakem i3 procesorju in 4GB rama....kaj menite, res bi vas prosil za kak predlog, mnenje ali izkušnje....

Hvala že v naprej

__X__ ::

@Akssi
15,6" z i5 je zelo dober tale model Toshiba L655-1DT.

__X__ je izjavil:

@Akssi
15,6" z i5 je zelo dober tale model Toshiba L655-1DT.

Ceni sta skoraj isti, se ti ne zdi da je tale Asus boljši?
http://www.mimovrste.com/artikel/275030...

Ne bom vzel slabšega za isto ceno :)

__X__ ::

Najprej bi se moral odločiti med 17.3" in 15.6" Pri tem ASUS me moti zgolj to da je "k" serije, kar pomeni uporabljeni nekoliko slabši materiali in posledično zgolj 1 leto garacnije. Poizkusi si model ogledati v živo in stestiraj tipkovnico, ohišje,...

__X__ je izjavil:

Najprej bi se moral odločiti med 17.3" in 15.6" Pri tem ASUS me moti zgolj to da je "k" serije, kar pomeni uporabljeni nekoliko slabši materiali in posledično zgolj 1 leto garacnije. Poizkusi si model ogledati v živo in stestiraj tipkovnico, ohišje,...

Za zaslon mi je vseeno...tako da, mi je bolj kvaliteta samega računalnika pomembna! Tukaj je Asus v prednosti, se strinjaš? Pa hvala za nasvet!

Ima kdo Asusa iz ˝k˝ serije?

parasit ::

__X__ je izjavil:

Poglej še tega, meni se zdi zelo dobra cena, glede na to, kaj ponuja

http://www.odnesi.si/prenosnik-hp-pavil...

LP
To je to!

Zdej ste me pa v dilemo spravili :D
Al tega HP-a http://www.odnesi.si/prenosnik-hp-pavil... al Asusa K72JR-TY204 2,53 GHz

Glas za intel.

"Tukaj je Asus v prednosti, se strinjaš? "
tukaj si primerjal ASUSa K-serija in Toshiba L655 ? Po mojih izkušnjah dam prednost Toshibi!
Kot ti je že predhodnik predlagal bo res najbolje pot pod noge in si ogledat in stestirat oba v živo, tako boš dobil najbolj merodajne rezultate.

Hvala za nasvet! Kaj pa kasneje Omenjeni HP? http://www.odnesi.si/prenosnik-hp-pavil...

Prava cena tega HP-a je občutno nad 1000EUR, je posledično tudi kvaliteta boljša? Se lahko omenjena Asus in Toshiba primerjata z njim?

Se opravičujem za vsa ta vprašanja, se ne spoznam toliko na te stvari...tako da rabim vašo pomoč!

ufka ::

Tudi jaz sem pred nakupom novega racunalnika. Po dobrem tednu brskanja in primerjav cena/konfiguracija sem bila prakticno ze odlocena za Asus K52F-EX539
http://www.pricaraj.si/si/prenosnik-asu...

Ampak danes sem slucajno nasla se ASUS K50IJ-SX249L http://www.kupipoceni.si/prenosnik-asus...

Bistvena razlika je predvsem v tem, da ima prvi RAM DDR3, drugi pa DDR2 (oba 4 GB).
Ima pa drugi (kolikor sem nasla review-jev na spletu) neprimerno boljse ocene glede dizajna, trajanja baterije, tipkovnice in uporabnosti, medtem ko je pri prvem vse to spljuvano.

V bistvu me zanima, ali je tako velika razlika med DDR2 in DDR3, da se mi splaca potrpet slabo tipkovnico in baterijo na racun hitrejsega rama, ali ne?

(sem zelo povprecen uporabnik, predvsem brskam po internetu in pogledam kaksen divx ali nanizanko na spletu, nic kaj bolj zahtevnega)

Hvala...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ufka ()

globoko grlo ::

(sem zelo povprecen uporabnik, predvsem brskam po internetu in pogledam kaksen divx ali nanizanko na spletu, nic kaj bolj zahtevnega)

pol je čist vseen kaj kupiš :)

ne boš opazil razlike med DDR2 in DDR3. Trenutno je tako da se bolj splača kupovat stare modele kot nove, ki imajo navite cene.

neki4 ::

nabavil prenosnik, vendar ne moret odpreti pokrova/ekran) ker se nekam drži spodnjega dela, kjer je tipkovnica. preveč ne upam prste vtikat v sredini, ker se potem malo skrivi ekran, drži ga mislm da ob obeh straneh, na levi in desni?

shit, odpiral iz zadnje strani, pesda če je napis na sredini pokrova proti men obrnjen, ni čudno:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: neki4 ()
««
227 / 667
»»