Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik?
Kateri prenosnik?
Temo vidijo: vsi

CWIZO ::
Kaj pravite na taegale: nx7400 Core 2 Duo 1,83?
Sem gledal po raznih on-line trgovinah in nisem našel nobenega drugega, ki bi za tak denar ponujal toliko. Se mi splača tole nabavit? Grafike namreč ne rabim, rabim pa ga za programiranje(delo&fax) in za zamenjavo mojega ostarelega PC-ja.
Aja, pa zanima me če so Core 2 Duo procesorji 64bitni, ali so 32?
ps: še tole me zanima: če moj prijatelj, ki ima SP, kupi računalnik, ki v trgovini stane 300k. Ali potem on plača 300k, ali plača 300k - DDV (~240k)?
Sem gledal po raznih on-line trgovinah in nisem našel nobenega drugega, ki bi za tak denar ponujal toliko. Se mi splača tole nabavit? Grafike namreč ne rabim, rabim pa ga za programiranje(delo&fax) in za zamenjavo mojega ostarelega PC-ja.
Aja, pa zanima me če so Core 2 Duo procesorji 64bitni, ali so 32?
ps: še tole me zanima: če moj prijatelj, ki ima SP, kupi računalnik, ki v trgovini stane 300k. Ali potem on plača 300k, ali plača 300k - DDV (~240k)?
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CWIZO ()

fusionSPY ::
Sam sem pri esvetu naročil Toshiba Satellite A100-313. Dobim ga v cirka enem tednu in potem bom napisal kratek review, če bo koga zanimalo.

Zheegec ::
CWIZO: Ja, je huda zadevica, Core2Duo je 64-bit, takšni so kot namizni C2D.
Pa ista zadevica z 120GB diska in WinXP Home bi se znala kmalu pojaviti za 270K
Kar se tiče tvojega "p.s.": Plača se polna cena, potem pa podjetje da to v stroške in dobi konec leta od države DDV nazaj.
Pa ista zadevica z 120GB diska in WinXP Home bi se znala kmalu pojaviti za 270K

Kar se tiče tvojega "p.s.": Plača se polna cena, potem pa podjetje da to v stroške in dobi konec leta od države DDV nazaj.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Se pravi, da jaz pol "dobim" brez DDVja laptop :) sweet.
Tvoj drugi odstavek: a to sklepaš, ali imaš kako bolj konkretno informacijo? Drugače pa hvala za odgovore.
Tvoj drugi odstavek: a to sklepaš, ali imaš kako bolj konkretno informacijo? Drugače pa hvala za odgovore.
hancic.info

Lethal-Angel ::
fusionSPY: A si že plačal Toshibo vnaprej al boš po povzetju? Ker mene že 3 tedne veselo nategujejo da nevejo kdaj jih dobijo (vsakič rečejo drug tedn).. v ponedeljek ko bi pa naj zvedu a so prišl oz. kdaj jih bojo poslali iz nemčije so mi rekl da v sredo zvejo, v sredo pa mi rečejo da so jih dobl sam da so že prodani. Mislim.. WTF?

CyberAD ::
Lethal-Angel, tebe tudi?
jaz sem sicer naročil model 312 in tudi mene veselo nategujejo, nazadnje sem včeraj klical in "so dobili nove, oz. so že v sloveniji in bi morali priti pred 1 uro, vendar je neka zamuda s transportom" - right
jaz sem sicer naročil model 312 in tudi mene veselo nategujejo, nazadnje sem včeraj klical in "so dobili nove, oz. so že v sloveniji in bi morali priti pred 1 uro, vendar je neka zamuda s transportom" - right

AlexUS ::
Hja blagor vama Lethal-Angel in CyberAD, vama sej povedo da nimajo; men pa sploh odgovorit nočejo.
Sem imel namen kupiti prenosnik(keš na roko), pa so neki ponujal, pa nekaj spreminjal, odgovora pa za povpraševalni prenosnik sploh nisem dobil.
Kljub temu da sem jim malce kasneje še poslal en mail, mi na tega drugega tudi niso odgovorili(skupno na 3 oz. 4 maile mi niso odgovoril).
Poleg tega so imeli eno ful hudo ceno(sem dodal tudi na ta forum mislim da pred 3 tednim), pa so pol zgleda vidli napako pa produkte kar ven vrgli cene pa spremenili...
Sam sem pač dobil neprofesionalen vtis, pri ostalih trgovinah ko sem jim pisal sem v roku 12 ur dobil odgovor.
Ka je že ker od vas imel kakšne probleme z računalniki ki so bili kupljeni pri njih? - zanima me zaradi tega če tudi tam tako komplicirajo kot pri odgovarjanju mailov ali pri dobavi
Sem imel namen kupiti prenosnik(keš na roko), pa so neki ponujal, pa nekaj spreminjal, odgovora pa za povpraševalni prenosnik sploh nisem dobil.
Kljub temu da sem jim malce kasneje še poslal en mail, mi na tega drugega tudi niso odgovorili(skupno na 3 oz. 4 maile mi niso odgovoril).
Poleg tega so imeli eno ful hudo ceno(sem dodal tudi na ta forum mislim da pred 3 tednim), pa so pol zgleda vidli napako pa produkte kar ven vrgli cene pa spremenili...
Sam sem pač dobil neprofesionalen vtis, pri ostalih trgovinah ko sem jim pisal sem v roku 12 ur dobil odgovor.
Ka je že ker od vas imel kakšne probleme z računalniki ki so bili kupljeni pri njih? - zanima me zaradi tega če tudi tam tako komplicirajo kot pri odgovarjanju mailov ali pri dobavi
Modrost ni debelost, debela je norost.

...aja pa še to; kjerkoli in kadarkoli - "KUPEC JE KRALJ"; kdor se tega ne zaveda ne bo daleč prišel(mislim na trgovine)

simplem ::
Lp!
V METRO-ju v Graz-u nimajo vec HP Pavilion-ov dv9043ea
, sem bil danes tam...nds, kje ga je kupil tvoj kolega, so jih imeli se kaj? Ima se kdo kaksno idejo kje bi ga lahko kupil - kaksna trgovina v Graz-u, Celovcu,...kako je z garancijo ce kupis preko interneta (ker nimajo garancije v SLO...)? nds, ce te pa zaslon prevec moti sem pa potencialen kupec
.
V METRO-ju v Graz-u nimajo vec HP Pavilion-ov dv9043ea

fusionSPY ::
@Lethal-Angel: Plačal sem po predračuna (304k). Upam, da da ga dobim v navedenem roku ( 5-7 delovnih dni ).

MasterSPi ::
Uporablja kdo linux na HP nc8430, ker mam radeona x1600 in folk prav da jih neki zajebava instalacija graficne.. Se je kdo ze srecal s temi tezavami?
I dont wanna talk to you I just want BANG BANG BANG!

CWIZO:
Ja v petek next week bo to, precej konkretno sicer ^^
Ja v petek next week bo to, precej konkretno sicer ^^
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Hmm tole bi se pa nemara splačal počakat. Za windowse mi je vseeno (mam službene). Sam za 30k ceneje pa 20gb diska več je pa kar fino. Bom pač sam dal windowse gor pa se igral z driverji :)
hancic.info

Lethal-Angel ::
CyberAD: Ja, js sm prvo tut 312 hotu (klicu sm jih tist dan ko so objavl ta model na internetu), ampak so mi rekl po dveh tednih da nevejo če bojo sploh dobili oz. bojo verjetno drugi modeli, in takrat so mi raje ponudili 313. In od takrat smo bli v kontaktu vsaj 3x na tedn pa mi niso znal povedat kdaj bo, oz. če sploh bo prišel ta prenosnik, jaz jim pa ne mislim nakazat 300k če mi ne znajo povedat kdaj dobijo. Zdj bom verjetno vzel HP nc8430 za "malo" več denarja, ampak bom vsaj dobil korekten odnos do kupca in odlično podporo uporabnikom (servis).
AlexUS: Ja, prav zaradi tega jaz veliko raje komuniciram preko telefona ker ponavadi dobiš vsaj nekakšen odziv (ali pa tudi ne...). Meni se zdi ta firma zelo NERESNA, sploh zato ker bi radi 300k (kar ni malo denarja) vnaprej, potem pa ti niti ne znajo povedati kdaj boš zadevo dobil.
fusionSPY: teb pa veliko sreče in povej če/ko dobiš!
AlexUS: Ja, prav zaradi tega jaz veliko raje komuniciram preko telefona ker ponavadi dobiš vsaj nekakšen odziv (ali pa tudi ne...). Meni se zdi ta firma zelo NERESNA, sploh zato ker bi radi 300k (kar ni malo denarja) vnaprej, potem pa ti niti ne znajo povedati kdaj boš zadevo dobil.
fusionSPY: teb pa veliko sreče in povej če/ko dobiš!

mathew82 ::
Simplem:
Tudi jaz sm bil gor v grazu in ga nisem dobil danes..SI mogoče zato da jih nabavima preko ebaya pa si
poštnino razdelima..
LP
Tudi jaz sm bil gor v grazu in ga nisem dobil danes..SI mogoče zato da jih nabavima preko ebaya pa si
poštnino razdelima..
LP

CyberAD ::
v upanju na kanček upanja postavljam vsem naslednje vprašanje:
Je imel kdo (ali pa osebno pozna koga) sploh pozitivne izkušnje z esvet.com? (beri: da je vsaj naročen laptop dobil če že ne v predvidenem roku pa da je sploh kdaj dobil)
Je imel kdo (ali pa osebno pozna koga) sploh pozitivne izkušnje z esvet.com? (beri: da je vsaj naročen laptop dobil če že ne v predvidenem roku pa da je sploh kdaj dobil)

nds ::
simplem:
skoda da nisi dobil HP-ja, se pa da v takih primerih ugodnih nakupov baje poklicat in preverit če so na zalogi, mogoče celo rezervirat glede na Metro kartico itd. To ne vem zanesljivo ampak naslednjič preveri preden ponovno razprodajo.
nisi pa edini interesent za nakup, ker je folk kr vrgu uč na novega lepotca...bom kr probu shajat z zrcalom na ekranu pred sabo, tako vsaj vidiš kdaj maš črne podočnajake od dela in greš spat
skoda da nisi dobil HP-ja, se pa da v takih primerih ugodnih nakupov baje poklicat in preverit če so na zalogi, mogoče celo rezervirat glede na Metro kartico itd. To ne vem zanesljivo ampak naslednjič preveri preden ponovno razprodajo.
nisi pa edini interesent za nakup, ker je folk kr vrgu uč na novega lepotca...bom kr probu shajat z zrcalom na ekranu pred sabo, tako vsaj vidiš kdaj maš črne podočnajake od dela in greš spat

Kobajagi ::
Js sm naročil pri eSvetu in plačal po predračunu v celoti. Rekli so mi, da bo prenosnik dobavljiv konec oktobra, zato jih nisem nič matral do zdaj. Po praznikih jih kontaktiram. Če ga ne bo, bom zahteval denar nazaj, ne mislim čakat v nedogled.

Jackass ::
Jaz sem naročil prenosnik pri ESVETu po prednaročilu, plačal v naprej in prejel prenosnik v roku (ok no, 2 dni zamude). Naročil sem Sony Vaio vgn-fe31z.
Žal imam neverjetno srečo pri nakupih, tako da sem moral reklamirati prenosnik zaradi neenakomerne osvetlitve zaslona in slabo vpete tipkovnice. Sedaj naj bi v roku 14 dni dobil drug prenosnik. Upam, da ne bo zamud in da drug prenosnik ne bo imel spet kakšnih napak.
LP,
Žal imam neverjetno srečo pri nakupih, tako da sem moral reklamirati prenosnik zaradi neenakomerne osvetlitve zaslona in slabo vpete tipkovnice. Sedaj naj bi v roku 14 dni dobil drug prenosnik. Upam, da ne bo zamud in da drug prenosnik ne bo imel spet kakšnih napak.

LP,
jAcKaSS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackass ()

Ma ko v tem METRO-ju ponavadi sploh nimajo nekih pametnih prenosnikov (po mojem okusu...), zdaj ko je pa bil sem ga pa zgresil - no sej sm sam kriv...ve kdo torej za kaksno trgovino s prenosniki v Graz-u, Celovcu,...kjer bi se dalo mogoce tega Pavilion-a kupit? Oziroma ce ve kdo kako je z garancijo v primeru nakupa preko spletne trgovine (avstrijske ali nemske) - je mozno uveljavljati garancijo potem kje blizu avstrijske meje?

Se dve vprasanji - torej Pavilion serija je lokalizirana, v katerih drzavah pa? In pa se cisto prakticno vprasanje (ce mogoce kdo ve...) v cem se serije nx, nc,... razlikujejo od pavilion serije? Je razlika res tako velika da ni mozen enak servis ali pac HP tega preprosto "noce" delat?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: simplem ()

Skull_ ::
lol kolk folka k čaka na prenosnik iz e-sveta=) tud jst sm tak.
Kobajagi: kter prenosnik pa si naroču? jst sm vaiota vgn-fe31b, plačal sm predračun 10. oktobra in takrat je pisalo da je predvidena dobava 20. oktobra. okrog 20. se je na strani spremenilo da je predvidena dobava konec oktobra.. v petek sm jim pisal mail, ampak sm dobil le neko avtomatsko sporočilo nazaj. če nebo jutr nobenga maila jih bom klicu da kaj se grejo.. ta teden je skrajni cajt da pride.
Kobajagi: kter prenosnik pa si naroču? jst sm vaiota vgn-fe31b, plačal sm predračun 10. oktobra in takrat je pisalo da je predvidena dobava 20. oktobra. okrog 20. se je na strani spremenilo da je predvidena dobava konec oktobra.. v petek sm jim pisal mail, ampak sm dobil le neko avtomatsko sporočilo nazaj. če nebo jutr nobenga maila jih bom klicu da kaj se grejo.. ta teden je skrajni cajt da pride.

Skull_
Dobil boš odgovor, pokliči naslednji teden...
Pojdi osebno k njim pa boš videl kakšna je situacija; ter seveda primerno ukrepal.
Dobil boš odgovor, pokliči naslednji teden...
Pojdi osebno k njim pa boš videl kakšna je situacija; ter seveda primerno ukrepal.

trdoreh ::
Mam vprašanje glede LG notebook. In sicer zanima me če so kvalitetni?
pa tega sem imel v mislih, če sem bolj natančen, ker mi v bistvu teža prenosnika veliko pomeni. Uporabljal bi ga za vsakdanje potrebe (internet, šola).
Torej bi bila to dobra odločitev?
Lp
pa tega sem imel v mislih, če sem bolj natančen, ker mi v bistvu teža prenosnika veliko pomeni. Uporabljal bi ga za vsakdanje potrebe (internet, šola).
Torej bi bila to dobra odločitev?
Lp

jekson ::
za kolega sem naročil takile prenosnik
Podrobnosti in tehnični opis izdelka
OPOMBA: dobava po 30.10.2006
Tehnične lastnosti:
- 15.4" TFT LCD WXGA (1280x800) CrystalBrite
- AMD Turion64 MK36 2.0 GHz
- Chipset ATI Radeon Xpress 1100
- VGA ATI Mobility Radeon X1100 do 128MB shared
- 1024MB DDR2 RAM (2x 512MB)
- 60GB HDD
- DVD+/-RW zapisovalnik Dual Layer
- zvočna kartica z 2 zvočnikoma in mikrofonom
- modem 56k v.92, LAN 10/100 Mbps
- Wireless 802.11 a/b/g
- SLO tipkovnica
- 6 celična Li-ion baterija
- operacijski sistem: Linux
- Teža: 2.75 kg
- dimenzije: 358 (Š) x 269 (G) x 33.8 (V) mm
- I/O priključki:
3 x USB 2.1
1 x external display (VGA) port
1 x PC Card slot (Type II)
1 x 5-in-1 čitalec spominskih kartic (SD/MS/MS-Pro/MMC/xD-Picture card)
1 x Modem (RJ-11) port
1 x Ethernet (RJ-45) port
1 x speaker/ headphone/ line-out jack
1 x microphone/ line-in jack
1 x DC-in jack for AC adapter
Garancija: 12 mesecev (24 mesecev za fizične osebe)
V košarico:
Cena 170.000,00SIT
Kaj se vam zdi, glede na ceno, dejte kakšno mnenje prosim
in še nekaj kaj ta grafična je na PCI-E vodilu
Podrobnosti in tehnični opis izdelka
OPOMBA: dobava po 30.10.2006
Tehnične lastnosti:
- 15.4" TFT LCD WXGA (1280x800) CrystalBrite
- AMD Turion64 MK36 2.0 GHz
- Chipset ATI Radeon Xpress 1100
- VGA ATI Mobility Radeon X1100 do 128MB shared
- 1024MB DDR2 RAM (2x 512MB)
- 60GB HDD
- DVD+/-RW zapisovalnik Dual Layer
- zvočna kartica z 2 zvočnikoma in mikrofonom
- modem 56k v.92, LAN 10/100 Mbps
- Wireless 802.11 a/b/g
- SLO tipkovnica
- 6 celična Li-ion baterija
- operacijski sistem: Linux
- Teža: 2.75 kg
- dimenzije: 358 (Š) x 269 (G) x 33.8 (V) mm
- I/O priključki:
3 x USB 2.1
1 x external display (VGA) port
1 x PC Card slot (Type II)
1 x 5-in-1 čitalec spominskih kartic (SD/MS/MS-Pro/MMC/xD-Picture card)
1 x Modem (RJ-11) port
1 x Ethernet (RJ-45) port
1 x speaker/ headphone/ line-out jack
1 x microphone/ line-in jack
1 x DC-in jack for AC adapter
Garancija: 12 mesecev (24 mesecev za fizične osebe)
V košarico:
Cena 170.000,00SIT
Kaj se vam zdi, glede na ceno, dejte kakšno mnenje prosim
in še nekaj kaj ta grafična je na PCI-E vodilu

Skull_, pri men čist enaka situacija kot pri tebi. Naročil sem enakega Vaiota. Če jih boš klicu jutr, napiši, kaj ti bojo rekli. Bom tud js poklicu.
AlexUS, kaj si hotel povedat s tistim? Js bi šel do njih, pa so locirani na Ptuju tko da zame iz LJ to žal odpade.
AlexUS, kaj si hotel povedat s tistim? Js bi šel do njih, pa so locirani na Ptuju tko da zame iz LJ to žal odpade.

jekson a to je ta od Comtrona?
Če je pol tudi jaz čakam na tega(po 30 bojda pridejo).
Če je pol tudi jaz čakam na tega(po 30 bojda pridejo).

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AlexUS ()

Kobajagi, ja res je daleč samo za takšno vsoto denarja...
Hja če bi šel gor bi vsekakor šel po denar(mislim da bi ga 100% tudi dobil).
Aja, kolk pa pri tebi zamujajo?
Hja če bi šel gor bi vsekakor šel po denar(mislim da bi ga 100% tudi dobil).
Aja, kolk pa pri tebi zamujajo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AlexUS ()

LuiIII ::
Živ! Mene pa zanima ali je še kaj podobnega kot je Toshiba Tecra M7 (TabletPC)? Mora biti TabletPC, mora imeti nesistemsko grafiko in vsaj 14" zaslon. Cena do 600.000 SIT.
Lui
Lui

Skull_ ::
ja jst sm pa iz postojne, tko da mi je ptuj še bolj daleč.
pa jst nočem keša nazaj, ampak tist prenosnik, k so res ugodne cene pr e-svetu=) (vsaj tile novi vaioti pa toshibe)
pa jst nočem keša nazaj, ampak tist prenosnik, k so res ugodne cene pr e-svetu=) (vsaj tile novi vaioti pa toshibe)

Ne sj po dnar itak ne bo treba nazaj, ker ti ga morjo nakazat, če želiš odstopit od pogodbe.
Pred nekaj tedni je kolega Frnca v tej temi (par strani nazaj) opisal mojo izkušnjo z nakupom prenosnika pri www.nakupovanje.net. No, zadevo sem predal tržnemu inšpektoratu, skupaj z vsemi dokazili in par dni pozneje me je že po telefonu poklicala tržna inšpektorica in me obvestila, da delajo na tem primeru. Ne vem, kako se bo razpletlo, bom mogoče čez kak teden poklical in vprašal. Hočm rečt, da če karkoli ne štima, zaležeta dve čarobni besedici: "tržni inšpektorat". Tega so prodajalci bojijo kot hudič križa. Preberi si svoje pravice: ti kot kupec imaš kadarkoli možnost odstopa od pogodbe in pravico do vračila polne kupnine. V bistvu imaš lahko prenosnik 14 dni doma in če ti ne ustreza, jih moraš obvestiti, da odstopaš od nakupa. Nato pa imaš še dodatnih 14 dni časa, da jim ga vrneš. Se pravi, da imaš lahko prenosnik en mesec doma.
Js nočem denarja nazaj, hočem ta prenosnik, ne bom se pa pustil nategovat in čakat več kot en mesec. Pri meni ne zamujajo sploh, ker sem ga v bistvu plačal šele, ko je že pisalo, da pridejo konec oktobra. Zdaj pričakujem, da bodo res prišli, v nasprotnem primeru bom pač zahteval, da mi nakažejo denar nazaj.
Pred nekaj tedni je kolega Frnca v tej temi (par strani nazaj) opisal mojo izkušnjo z nakupom prenosnika pri www.nakupovanje.net. No, zadevo sem predal tržnemu inšpektoratu, skupaj z vsemi dokazili in par dni pozneje me je že po telefonu poklicala tržna inšpektorica in me obvestila, da delajo na tem primeru. Ne vem, kako se bo razpletlo, bom mogoče čez kak teden poklical in vprašal. Hočm rečt, da če karkoli ne štima, zaležeta dve čarobni besedici: "tržni inšpektorat". Tega so prodajalci bojijo kot hudič križa. Preberi si svoje pravice: ti kot kupec imaš kadarkoli možnost odstopa od pogodbe in pravico do vračila polne kupnine. V bistvu imaš lahko prenosnik 14 dni doma in če ti ne ustreza, jih moraš obvestiti, da odstopaš od nakupa. Nato pa imaš še dodatnih 14 dni časa, da jim ga vrneš. Se pravi, da imaš lahko prenosnik en mesec doma.
Js nočem denarja nazaj, hočem ta prenosnik, ne bom se pa pustil nategovat in čakat več kot en mesec. Pri meni ne zamujajo sploh, ker sem ga v bistvu plačal šele, ko je že pisalo, da pridejo konec oktobra. Zdaj pričakujem, da bodo res prišli, v nasprotnem primeru bom pač zahteval, da mi nakažejo denar nazaj.

No sej tko je, če bo npr. velik pritožb se bo zihr dal kej poštimat. Ker sam en si bo vzel cajt, pa prlepu sticky na ene 10 forumov, pa bo štacuna v roku pol leta propadla. Še posebej, če bo v vsaki temi spodaj še 5 folka napisal, da so njih tut nategval. Sej prek neta več al manj kupujemo tisti, k internet velik uporablamo (torej ogromno takih, ki prebira spletne forume).
jAcKaSS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jackass ()

Jekson, sam sem čakal na tega prenosnika, ko bi naj prišel po 30, sam zdej ga pa sploh ni več gor(to je tisti acer pri comtornu).
Kaj mogoče ti veš zakaj ga ni, a jih sploh ne bodo več prodajal? - pa taka huda cena ko je bla...
Kaj mogoče ti veš zakaj ga ni, a jih sploh ne bodo več prodajal? - pa taka huda cena ko je bla...

flipflop ::
Kaj mislite o tem:
Fujitsu Siemens Amilo Xi1546 T5500
Core Duo 2x2Ghz
2048MB ram
240GGB diska 5400rpm
Radeon X1800 256MB
in še vse ostalo kar pride zraven, na notebooksbilliger ga majo za 1400€?
http://www.notebooksbilliger.de/product...
Fujitsu Siemens Amilo Xi1546 T5500
Core Duo 2x2Ghz
2048MB ram
240GGB diska 5400rpm
Radeon X1800 256MB
in še vse ostalo kar pride zraven, na notebooksbilliger ga majo za 1400€?
http://www.notebooksbilliger.de/product...

MEDENA ::
Notebookeigenschaften
Akkulaufzeit bis zu 2,0 Stunden
Gewicht 4,0 kg
ne vem kaj splooh razmišlljate o takih notebookih?
Akkulaufzeit bis zu 2,0 Stunden
Gewicht 4,0 kg
ne vem kaj splooh razmišlljate o takih notebookih?

jekson ::
Jekson, sam sem čakal na tega prenosnika, ko bi naj prišel po 30, sam zdej ga pa sploh ni več gor(to je tisti acer pri comtornu).
Po mojem so ga razprodali v par urah pa so artikel odstranli,nisem pa ziher,
Poslal sem jim mail kja je z naročilom pa da vidimo

flipflop ::
Ja no, res je da nima neke velike avtonomije in da je težek, ampak me ne moti ker se ne bo toliko prenašal okoli.

myself ::
Opažam da imajo eni prenosniki Wireless LAN 54Mbit (802.11a/b/g), drugi pa samo b/g ali samo g.
Kakšna je razlika med temi?
Kakšna je razlika med temi?

Js mam pri Sony-ju na voljo izbrt brezžično 2,4GHz in 5GHz omrežje. Kakšno nj bi blo pa to 5GHz omrežje? Ker js poznam sam 2,4GHz.
jAcKaSS

ronaldo ::
myself: To si preberi :
IEEE 802.11 @ Wikipedia
Ce prenosnik podpira 802.11g, potem podpira tudi starejse verzije protokola : a/b
IEEE 802.11 @ Wikipedia
Ce prenosnik podpira 802.11g, potem podpira tudi starejse verzije protokola : a/b

Ronaldo - da podpira A sploh ni nujno, če že podpira G.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

m1ha ::
Veron, kje si dobil takšno ponudbo?
specifikacije:
Dell Inspiron 6400
Intel core 2 duo 1.83ghz
1GB DDR2
120GB disk
15,4" 1280x800 (za rez. nisem 100%)
in mislm da ima intel intergrirano grafiko (zame čisto ok)
Cena: za nekje 250k dobim nouga. Torej se splača ali ne?
Jaz sem gledal po netu, pa nikjer ne najdem tako ugodno? Mi lahko zaupaš?
No, jaz tudi kupujem nov prenosnik.. Pravzaprav bi menjal svojega Dell Latitude D510 za drugega (zamenjujem sedaj eno leto starega Della, ker ima težave z zaslonom) in me zanima kaj mi priporočate?
Želim, da je dobra vzdržljivost baterije, lažji, ima slovensko tipkovnico, dovolj hiter (da mi bo zdržal vsaj 2 leti), kvaliteten po izdelavi (ohišje), kvaliteten ekrat in zvok..
Katero firmo preferirate (največje sorazmerje med denarjem in ceno)... na kaj naj bom pozoren? Centrino duo?
Kje se mi ga najbolj splača kupiti?
Kaj menite o temle?
Dell Inspiron 6400
A se mi splača zamenjat Dell Latitude D510 za Dell Inspiron 6400? Kaj zgubim/pridobim?
Hvala vsem za pomoč.
Vsak nasvet je dobrodošel!
specifikacije:
Dell Inspiron 6400
Intel core 2 duo 1.83ghz
1GB DDR2
120GB disk
15,4" 1280x800 (za rez. nisem 100%)
in mislm da ima intel intergrirano grafiko (zame čisto ok)
Cena: za nekje 250k dobim nouga. Torej se splača ali ne?
Jaz sem gledal po netu, pa nikjer ne najdem tako ugodno? Mi lahko zaupaš?

No, jaz tudi kupujem nov prenosnik.. Pravzaprav bi menjal svojega Dell Latitude D510 za drugega (zamenjujem sedaj eno leto starega Della, ker ima težave z zaslonom) in me zanima kaj mi priporočate?
Želim, da je dobra vzdržljivost baterije, lažji, ima slovensko tipkovnico, dovolj hiter (da mi bo zdržal vsaj 2 leti), kvaliteten po izdelavi (ohišje), kvaliteten ekrat in zvok..
Katero firmo preferirate (največje sorazmerje med denarjem in ceno)... na kaj naj bom pozoren? Centrino duo?
Kje se mi ga najbolj splača kupiti?
Kaj menite o temle?
Dell Inspiron 6400
A se mi splača zamenjat Dell Latitude D510 za Dell Inspiron 6400? Kaj zgubim/pridobim?
Hvala vsem za pomoč.
Vsak nasvet je dobrodošel!

nikonezna ::
se podpisujem pod čakajoče pri esvetu za toshibe :)
jaz sem naroču takoj ko so objavli model 312 pa čakam ševedno :( 12 dni nazaj so rekli da dobijo čez 13 dni...torej 1.novembra? jutri jim grem zvonit na vrata :) pa če ga nimajo nazaj denar.
jaz sem naroču takoj ko so objavli model 312 pa čakam ševedno :( 12 dni nazaj so rekli da dobijo čez 13 dni...torej 1.novembra? jutri jim grem zvonit na vrata :) pa če ga nimajo nazaj denar.
brez podpisa