Forum » Operacijski sistemi » "Navadni" Xp na Media Center
"Navadni" Xp na Media Center
andHoc ::
A se da upgradat navadne XPje na Media Center 2005 ?
Mislm brez formatiranja in podobnih stvari k pol terjajo en teden preden vse naložiš na novo ...
Mislm brez formatiranja in podobnih stvari k pol terjajo en teden preden vse naložiš na novo ...
...vse je relativno...
mare_ ::
Ne.
Q. Is a Retail upgrade of Media Center Edition 2005 available? Can my local PC shop build me a Media Center PC?
A.
Windows XP Media Center Edition 2005 is made available only with the purchase of a new PC. New this year, System Builders and smaller manufacturers may offer Media Center Edition 2005 pre-installed on new PCs. Always be sure that the Media Center PC that you purchase comes with a Genuine Windows Certificate of Authenticity (COA) complete with hologram.
andHoc ::
Glej ne gre se zato ali jih lahko kupim posebej gre se zato da jih imam in bi rad z njimi upgradal XP profesional.
Novo inštalacijo lahko simple naredim, samo mi ni do tega da na novo inštaliram vse po vrsti ...
Novo inštalacijo lahko simple naredim, samo mi ni do tega da na novo inštaliram vse po vrsti ...
...vse je relativno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4873 (3498) | mackon123 |
» | Xbox 360, PS3 ali PS2 ??Oddelek: Konzole | 2727 (2352) | llamma |
» | dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 712 (712) | ferdo |
» | HTPCOddelek: Zvok in slika | 1067 (886) | Loaded |
» | nakup prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 981 (914) | Good Guy |