» »

Prijave na NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte so odprte

1
2
»

driverx ::

jah pol ce ste za mi mamo nekako 3 komade ki naj bi kao sli igrat cs sam nam bi rabla se 2 zdej pa ce hocete mx ga lahko ustvarimo pa se kje dobimo ze pred nestom mislim na kakem serverju :P

@Dejancek mislim da letos tekmovanja ne bo saj niti ga ni napisanega lani pa je blo tekmovanje za kao najlepse zmodano ohisje... sam to je pac tko kokr neomu pase eni majo pac take drugi pa drugacne okuse to bi bilo bolj primerno naredit kao tekmovanje kateri racunalnik je nekako najboljse urejen ri temu stejes kako so kabli not postavljeni kaj je kaj zmodano pa take...

Tody ::

VIP teb malce preveč dogaja in maš tko paranoja on MAX :D Mislim prvo leto je bila ful kriza glede teh virusov in to in nobenga niso vn fuknl, tisti ki niso bili pripravljeni sodelovati (oz so kište samevale) so dobili ugasnen računalnik in salotejp čez ekran. In se je gledal kod je kje da se mašine porihtajo. Edini računalnik ki je bil vržen ven je bil tisti ki je pregorel :D Da bi mi šli preverjat 200 računalnikov ki imajo viruse pa mislim da se nebo nikoli zgodilo, in še vedno obstaja admin area in če imaš kakršne koli težave smo zmeri pomagal od futra do računalnikov in majc, to kar ja pa napisan v prijavi pa je prav da folk ve da se ne sme zajebavat in z kakimi trojanci zanalašč hodit gor in over in over osneževat

ddasd ::

driverx pejt na discharged.org ( css thread ) oz tle napis tako da bodo ostali vidl, pac da isces 2 igralca k bi igrala na lanu
hi

Dejancek ::

Ahhh, kurc potem ... Nekak mi ta event liči bolj na neko otročarijo...

Bilo bi pa bolje če bi resno razširili ponudbo, na malo višjo raven, kot samo neko igranje igric ... :\

Vseeno, vam želim obilo zabave in .... :D

ddasd ::

lol igranje igrc ni samo neka otroska zabava ves.. v tujini nekateri s tem zivijo :)

v sloveniji pa bi eni saj nekje lahko dobili kej :)
hi

ahac ::

Sej bodo predavanja.
Če pa ne bi blo iger pa nihče ne bi prišel... pa itak bi bil potem to čisto drugačen event.

In kot ddasd povedal: Igranje iger ni otročje.. tud, če v klanu igraš ne.. samo pri nas je še vedno taka miselnost, ker smo pač zadaj.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Nejc Pintar ::

hm, lahko bi se preprosto glasovalo za najbolj kul ohišje, vsak dobi pač eno glasovnico ob vstopu pa gor napiše uporabnika z najbolj všečno kišto
Lahko je biti prvi, če si edini!

hunter01 ::

VIP: to niti ni blo mišljeno sarkastično sam je finta da se nikomur nebo htelo tam bit pa popravljat sisteme, bojo pa itak ljudje kot ste ze omenli ki bojo pripravljeni pomagat. Osebno če bom vidu kakega blizu mene pa da mu bo kaj sistem jeb** pa nebo znal zrihtat mu bom vsaj poskušal pomagati. Da pa bi to nekdo delal cel vikend pa dvomim da imamo takega junaka. Sam te virusi so pa vseeno velik problem.

Primer: smo imeli lokalni Lan party in sredi igre ob kakih 2 ponoči kar naenkrat en za drugim vsi dobili Your computer will restart in one minute in tisto odštevanje... pač smo tisti k smo znali kak to zrihtat hodli okoli od compa do compa in popravljali (brisali), pa smo po 1 uri ko smo vse vstimali meli poln k tega tak da dvomim da bo kdo hotel to delat cel vikend!

LP

perci ::

Igranje iger ni otročje.. tud, če v klanu igraš ne.. samo pri nas je še vedno taka miselnost, ker smo pač zadaj.

Zadnjič sem bil na koncertu Jamiroquai v Puli. Sredi koncerta je JayK potegnil light sabre in začel mahati naokoli :D. Potem je rekel, da je star 35 let (ne spomnim se točno, ni pomembno), ampak ko pa light sabre v roke prime, rata pa čisti otrok. In tko priblizno jst gledam na igrice. So otročje, gre za igranje, so f*** what? Jst doma igram GTA SA in sem hudo otročji. Zadnjič je prišel še kolega, ki nikoli ne igra igric in je še on čist otročji ratal zraven - prow totalen odklop - smeha polna vreča.

Igrajte se, ampak ne bit leni zraven. Treba tut kej delat, pa v šolo hodt, v službo, doma pospravlat, itd itd.

ta_pridna ::

mene pa sam neki zanima.... je treba biti obvezno prijavljen, če bi me samo kakšno predavanje zanimalo?:8)

Lp

Strijc ::

Prideš tja, plačaš dnevno vstopnino in si ogledaš/udečežiš predavanja!..
AMD & ATI & ABIT

christooss ::

In potem ni treba bit prijavljen al kaj?

Kaj pa če prideš za tri dni brez compa samo gledat?
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo

Primoz ::

Če boste prijavljeni boste zagotovo prišli notr. Če ne boste prijavljeni ... boste prišli notr, če bo prostor (in bo veter pihal v pravo smer in ne bo prevroče ... in ne bo preveč ljudi, da bi varnostna služba težila itd...) ... V glavnem ... prijavite se.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

christooss ::

Hm dvesto mest je prostih za tiste z računalnikom right? a se tisti brez compa posebej štejejo?

No sej se bom vseen prijavu.
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo

Dimic ::

A loh kdo pvoe prosim kdo je prijavlen ker ce bojo 4 klani za css je to res bedno hodt.al pa kdo se bo se prjavu ker c je pod 8 klanov najverjetneje sE ne pride.Ker je brezveze hodt tok dalec da se pokazes pred 3 klani kwa "kao" si.Lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dimic ()

Primoz ::

CSS[SlogaKlan]
CSS[Yin-Yang]
CSS[#source.si]
CSS[niGh-gaming]
CSS[sE]
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Primoz ::

Mesta so omejena za vse ... ker je od nekje naprej potrebno najeti dodatne storitve varnostne službe (kar bomo sicer naredili, če bo zanimanja dovolj ... ampak v vsakem primeru moramo vedeti koliko vas pride)
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Dimic ::

Primoz mi lahko poves nagrade za prvo mesto in drugo v css ce je 5 kalnov ?

Primoz ::

Ne vem še točno ... ampak glede na to koliko matičnih plat imamo ... za vsako mesto kakšna matična / grafa + kakšen špil.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

user427615 ::

sm informativno... kok je bla do zdej ta varnostna služba kej učinkovita? npr.: če je hotu kdo komu kaj odtujit?

Zgodovina sprememb…

Tic ::

aibo, jap, se ti splača prit. Kupu sm še za 15 jurijev robe, pa sem si komplet nov PC sestavu po končanem NESTu. Prid, bova skupi kšno kišto sunla >:D


:)
persona civitas ;>

user427615 ::

:D js že tko in tko pridm več k sigurn 8-) že od lanskiga NESTa odštevam dneve :)) sej če pomislm, bi mi res prov pršow kak procesor, kaka grafa, kaki ekstremni RAMi.... plato bom itak za nagrado za sth dubu :)) moj Nigger potrebuje prenovo :D se vidmo dol!

TribesMan ::

Varnostniki se ponavadi ne sprehajajo med folkomin mirkajo da kdo ne bi kej ukradel... tako da je pametno malo popazit na svoje zadeve. Sam mislim da do sedaj ni bilo še nikakršnih težav z krajami in podobnim... Če bi pa se kaj ugotovilo bomo pa definitivno ukrepali in storilcu definitivno ne bo lepo...

Drgač pa se je ponavadi popisovala kompletna računalniška oprema. Tko da če je hotel kdo odnest domov celo kišto ali ekran se je moral prej odjaviti in identificirati na izhodu.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tovaris Stalin ::

Že veste, če še bodo kaki drugi serveri, razen Q3A, UT2k4, CS, ET, CSS in Tetrinet? Upam, da bo kaki NFSU 2 server poleg :)

Road Runner ::

mislim da je tko da se lahko dobi vse kar obstaja dedicated server za linux

driverx ::

>:D >:D >:D pasal bi kak server za BF2 to pi smeh blo videt da se cela dvorana no skoraj zbere za big war 64 vs 64 pa da se koljemo celo noc :P>:D >:D >:D

Tic ::

Jah jaz vam povem kake izkušnje imam z varnostjo.


Telefon sem imel 3 dni na mizi, pa ga ni nihče povohal, računalnik sem imel na mizi sestavljen, ni nihče pipnu, denarnica mi je padla na tla in je bla 2 dni na tleh, pa je ni nihče pipnu.


Skratka, skupnosti, ki so sestavljene iz ljudi, kateri so ozko povezani z nihovimi skupnimi interesi, hobiji, so ponavadi zelo prijateljske in zanesljive. Imam izkušnje iz več forumov. Pa če je to muzika, računalništvo ali kaj tretjega.;)
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

ddasd ::

a lahko kje prosim nardite seznam za igralce ki nimajo klana da bodo lahk se pogrupiral? vsaj za css?
hi

Urajmal ::

za naredit klane boš imel več kot dovolj časa doli. pride dost igralcev za katere so igre glaven pogoj na nestu. tako da ne boš imel težave najt pravih teammatesov, poleg tega boš še lahko opazil kdo dobr igra in kdo ne. tako rečeno na lanu boš sestavil najbolj optimalno ekipo.

glede serverjev pa si lahko kdorkoli za katerokoli igro sam postavi, torej nasvojem računalniku, kar pa leti na linux dedicated serverju pa se da zmenit s staff.

ddasd ::

ne ne js mam ekipo :) men se gre da bo cim vec ekip da bo bolj zanimivo :)
hi

Dimic ::

Ne vem še točno ... ampak glede na to koliko matičnih plat imamo ... za vsako mesto kakšna matična / grafa + kakšen špil.


To pomen igra se 5on5 in prvo mesto bo nagrajeno z 1 maticno 1 grafo in 1 spilom?

Primoz ::

Odvisno ... še vsako leto je bil kup robe. Če pa nameravaš prit na NEST samo zato, da boš dobil za 200k računalniških komponent, ki jih boš prodajal, se pa raje odjavi in prepusti mesto komu, ki bo od dogodka celo kaj imel.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

V-i-p ::

Zakaj vam na nestu ne bo nihče sunil denarnice in vaših šelestečih tolarjev? Zato, ker računalniški geek za ekranom tega "papirja" nima kje in za kaj zapraviti ;)))

Malo heca. Primož, smem nekaj vprašat. Katero varnostno službo pa boste imeli dol in ali vas kot organizatorje kaj stane? Ker če ja, rajši jaz na ta način pomagam, pa za drugič lepo rečem šefu in ti bo dal zastonj eno ekipo za vikend. Če ste dobili pa free, je pa itak kul.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Primoz ::

Varnostna služba je ... in se plača po ceniku (no .. malo manj, ker vsako leto naredijo kaj tragikomicnega).
There can be no real freedom without the freedom to fail.

V-i-p ::

V kolikor bi slučajno za kakšen dogodek še kdaj rabil, se obrni name če želiš, pa ti bom uredil zastonj ekipo...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

B_U_R_I ::

lp.

mene tut zanima zakaj ni nikjer nobenga seznama kdo je kj prijavljen pa to. škoda :( bi vsaj mičken pogledal če kakšen zanimiv folk pride :) ... še to me zanima ... turnir v CS 1.6 bo v petek če se ne motim ?

kakšne so kj nagrade ? ... kok je kj prijavljenih za to ? ... a se lahko še naknadno prijavimo na samem dogodku ?

hvala v naprej

lp, matjaž

boštjan ::

no .. malo manj, ker vsako leto naredijo kaj tragikomicnega

to pa bi blo dobro vedet kaj naredijo tragikomičnega
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Matek ::

to pa bi blo dobro vedet kaj naredijo tragikomičnega




>:D >:D >:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

Dimic ::

mam se uprasanje koliko oziroma kdaj se zacne v soboto css turnir ?

ali3n ::

so kake slike (galerija) od lani? vem da je bil en "talent", ki je sredi noči slikal speče ljudi ob/na tipkovnicah... - v stilu zgornje slike...
tudi mene... >:D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Strijc ::

Pusti zdaj slike..... Še malo pa bomo priča novim ultra prizorom:D :D
AMD & ATI & ABIT

SebaR ::

LOL, še dobro da tipke mehke
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

113112 ::

Zanima me kero uro se v soboto začne CSS turnir da ne bomo prepozni.

Zheegec ::

Mene pa kdaj sploh pridemo v petek... saj bi pomagal kaj pripraviti že kakšen dan prej, pa ne morem ;((
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

christooss ::

Naslovi bodo znani do začetka pobiranja prijav


a seznam predavanje je pol popoln. al kaj?
Zakaj je nebo modro? Da imamo lahko sladoled Modro Nebo

simonchelo ::

Če kdo nuca prevoz iz LJ do Sečovelj naj pove, da bomo skupaj z mojim peugeot 106 turbo 16V 350km poleteli proti sečovljam (upam da ne v kako ograjo) Drgač pa

A lahk notebook tut prnesem. :D K sm namizni PC nekam založil pa ne vem kje je.
ciao

Road Runner ::

na Prevoz.org so že iskalci prevoza na nest :D
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (IV)

Oddelek: Novice / NEST
454475 (3295) STASI
»

Obvestilo v zvezi z NEST.2005

Oddelek: Novice / NEST
473983 (2827) vrtnyka
»

NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NEST
738367 (6492) vrtnyka
»

NEST.2004 - prijava

Oddelek: Novice / NEST
112664 (2664) Adephx

Več podobnih tem