Forum » Strojna oprema » problem z rami
problem z rami
gorgh ::
Dokupil sem twinmos 512MB pc3200 400mhz ram, in ga vstavil poleg starega 512MB no-name pc2100 ali manj, 200mhz rama in situacija sledeča:
Računalnik mi zazna samo 512MB rama....za boljše razumevanja mate tuki sliko....
kot vidite ga cpu-z pod zavihkom spd prepozna, sam nič ne piše kera firma and stuff....v memory zavihku pa še vedno piše da je samo 512 rama.
Ima kdo kakšen nasvet? Tiborr and all of you...please help me smile.gif
edit: a je treba kaj v biosu nastavljat!?
thanx,
lp,
jure
Računalnik mi zazna samo 512MB rama....za boljše razumevanja mate tuki sliko....
kot vidite ga cpu-z pod zavihkom spd prepozna, sam nič ne piše kera firma and stuff....v memory zavihku pa še vedno piše da je samo 512 rama.
Ima kdo kakšen nasvet? Tiborr and all of you...please help me smile.gif
edit: a je treba kaj v biosu nastavljat!?
thanx,
lp,
jure
gorgh ::
sem že probal vse kar se da na to foro.....vedno samo en ram dela eden pa ne.....
vedno samo tistega zagrabi k je na 1. slotu.....wtf?
res sem se zajebu lol....še kdo ve kaj lahko naredim?
lp,
jure
vedno samo tistega zagrabi k je na 1. slotu.....wtf?
res sem se zajebu lol....še kdo ve kaj lahko naredim?
lp,
jure
TommyLee ::
Hm.. Če je tko, pa da ni druge rešitve prodaj un taslabši ram, ter kupi boljšega.
www.dornik.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kišta za 150-160k SITOddelek: Kaj kupiti | 3689 (2205) | DaVidQ |
» | DDR ram z Samsung TCCD chipi! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Navijanje | 35888 (20306) | Tilen |
» | RamOddelek: Kaj kupiti | 1765 (1568) | MEDENA |
» | Kakšen računalnik za nekje 400 jurjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1795 (1042) | JustVi |
» | Kakšen rač(kišto) kupiti za do 140ksit?Oddelek: Kaj kupiti | 1340 (1042) | kuglvinkl |