Forum » Pomoč in nasveti » sata disk
sata disk
Jan987 ::
u kratkem dobim nov računalnik s sata diskom in me zanima kaj je s tem k eni pravjo da moraš naredit eno disketo ko inštaliraš windowse in še ene stvari.
A mi lohk en pove vse stvari ki so drugačne pri instalaciji windowsov na sata in na ata diske.
A mi lohk en pove vse stvari ki so drugačne pri instalaciji windowsov na sata in na ata diske.
NEO_ ::
Zakaj pa bi namestitev Windowsev poteka drugače če maš disk s SATA priključkom?
Če se ne motim je razlike med diski z IDE priključki in SATA diski v obliki kablov, hitrosti prenosa podatkov,...(pa mogoče še česa?)
Ne vidim pa razloga zakaj bi namestitev potekala drugače?
lp NEO_
Če se ne motim je razlike med diski z IDE priključki in SATA diski v obliki kablov, hitrosti prenosa podatkov,...(pa mogoče še česa?)
Ne vidim pa razloga zakaj bi namestitev potekala drugače?
lp NEO_
urkoman ::
Jani-> samo F6 moras stisnt, ko se zacne instalacija XPjev, oz. ti pise na zaslonu. Pol pa ustavis disketo, na kateri so driverji za SATA-kont. Dobis zravn plate al pa iz neta potegnes.
Simpl k pasul...
lp u.
Simpl k pasul...
lp u.
Urko Žurko
Mavrik ::
Če pa je čipovje na matični plošči nForce 4, potem pa ti ni treba nobene diskete in nič... samo inštaliraš normalno.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OCZ z eSATA 'ključkom'Oddelek: Novice / Diski | 4731 (3241) | Jst |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6028 (4891) | fredyjetle |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2365 (1728) | PIII850 |
» | ena jeba, nč jasnOddelek: Pomoč in nasveti | 1793 (1352) | OldSkul |
» | instaliranje winsow na serial ata disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (942) | Reloaded |