Forum » Omrežja in internet » Stalno mi prekinja med AP in Pc-jom
Stalno mi prekinja med AP in Pc-jom
DO_GGY ::
Mam problem, in sicer. Doma mam ADSL, ki je povezan na Level One router.(žičen, gor se prkrapla vec(2-4) uporabnikov v bloku) Nato pa od tam naprej kabel na Level One wap-0003 AP.
Vse mi stima ok, se normalno zvezem gor.
Po nedolocenem casu mene enostavno vrze dol. Izgubim signal in internet povezavo. (racunalnik imam cisto blizu AP) Par sekund kasneje se mi pa WIN Xp ze avtomatsko veze nazaj gor, in potem spet dela ok, dokler se use spet ne ponovi.
Sam se ne spoznam kej prevec na tele zadeve, sam a je mozn da so kej IP-ji pobrklani.
Na Routerju je nastimam DHCP server, medtem ko mam na AP Static IP in izklopln DHCP. A je potrebno spreminjati kaksne Gatewaye, ip-je,.. na AP? (Na racunalniku mam nastiman da se mu avtomatsko dodeli IP).ALi je problem kje drugje?
Ali je mozno da je z AP kej narobe?
Nujno bi rabil pomoc.
Grega
Vse mi stima ok, se normalno zvezem gor.
Po nedolocenem casu mene enostavno vrze dol. Izgubim signal in internet povezavo. (racunalnik imam cisto blizu AP) Par sekund kasneje se mi pa WIN Xp ze avtomatsko veze nazaj gor, in potem spet dela ok, dokler se use spet ne ponovi.
Sam se ne spoznam kej prevec na tele zadeve, sam a je mozn da so kej IP-ji pobrklani.
Na Routerju je nastimam DHCP server, medtem ko mam na AP Static IP in izklopln DHCP. A je potrebno spreminjati kaksne Gatewaye, ip-je,.. na AP? (Na racunalniku mam nastiman da se mu avtomatsko dodeli IP).ALi je problem kje drugje?
Ali je mozno da je z AP kej narobe?
Nujno bi rabil pomoc.
Grega
YEYYYYYYYYYY
PaJo ::
Mislim, da te v tvojem primeru zeza sam AP, verjetno bo crknil ali kaj takega, kakor se je meni zgodilo pri eni stranki. Poiskus lahko mogoce s kaksno novjso verzijo softwera na AP, druga ti tezko ostane
Preveri tudi driverje za tvojo Wlan karto, lahko delajo tudi ti probleme
Preveri tudi driverje za tvojo Wlan karto, lahko delajo tudi ti probleme
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Network switch (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15909 (13825) | Poldi112 |
» | kateri router priporočateOddelek: Omrežja in internet | 4099 (2524) | Mesar |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23007 (13834) | umexteacher |
» | Wireless mreža - WPA, router in access pointi (router dela, AP ne)Oddelek: Omrežja in internet | 1939 (1785) | r5r |
» | ADSL preko WLANOddelek: Omrežja in internet | 1480 (1324) | cekr |