Forum » Pomoč in nasveti » Ikona sexxxy na namizju
Ikona sexxxy na namizju
Zelenček ::
Po brskanju po netu se mi je pojavila ikona-bližnjica sexxxy, katero sem nato vrgel v koš.
In glej? Vsakič, ko se na novo zažene comp se ta ikona vrne na namizje. Prosim, kako jo trajno odstraniti?
LP!
In glej? Vsakič, ko se na novo zažene comp se ta ikona vrne na namizje. Prosim, kako jo trajno odstraniti?
LP!
Jan(JAE) ::
polg addaware bi ti jest priporočal še spy sweeper-ja. Drugače pa se ti to dogaja zato, ker se ti ob vsakičnem ponovnem zagonu (verjetno v backgroundu) zalaufa extract oz install programček.
www.jae.si
Zelenček ::
Ad-aware je najdu kar nekaj ,katere sem spravil v karanteno in nato zbrisal iz nje. Pa še vedno ista ikona, katera se namesti čisto na koncu ponovnega zagona( ). Spy-sweeper pa šele sedaj iščem po netu .
mrbungle ::
kaj pa po takih straneh jadraš. Prva zuaščita pred tem je, da ne obiskuješ takih strani. Drugač pa pejt v control panel in poglej pod add/remove programs, če je ta program tam na spisku-če je ga odinštaliraj. Potem poglej še v msconfig pod statup, če je tam kje in ga odklukaj...
gzibret ::
Takšne stvari lahko odstraniš tudi manualno. Pogledaš v start meni/startup.
Pogledaš v register:
start/run/regedit
pogledaš pod
current user/software/microsoft/windows/current version/run
local machine.....od tod dalje je isto....
Izbrišeš tisto, kar te muči.
Samo pozor! Ne brisati preveč! Samo tisto, kar si 100% da noter ne paše. Če brišeš preveč lahko komot sesuješ winse.
Pogledaš v register:
start/run/regedit
pogledaš pod
current user/software/microsoft/windows/current version/run
local machine.....od tod dalje je isto....
Izbrišeš tisto, kar te muči.
Samo pozor! Ne brisati preveč! Samo tisto, kar si 100% da noter ne paše. Če brišeš preveč lahko komot sesuješ winse.
Vse je za neki dobr!
gzibret ::
Aja, pa še ena zadeva:
odpri internet explorer ali pač kar imaš, pejt pod tools/internet optios
pol pa:
general/settings/view objects
in pol tam noter briši.
odpri internet explorer ali pač kar imaš, pejt pod tools/internet optios
pol pa:
general/settings/view objects
in pol tam noter briši.
Vse je za neki dobr!
mrbungle ::
nimam inštaliranega v službi, sam pa ne morem, ker imam omejene pravice, povrh pa tud ne smem (hujša kršitev delovnega razmerja)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojanec, ki se navezuje na datoteko AdHide.DLLOddelek: Programska oprema | 1253 (1170) | Nejc is cool |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3353 (2775) | Pyr0Beast |
» | Čudno, da te kap - virus ali kaj je toOddelek: Omrežja in internet | 1609 (1349) | Kami |
» | SpyWare programOddelek: Programska oprema | 1737 (1634) | Hammer |
» | Samodejno odpiranje in klicanje prosim pomoč NUJNO!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1002) | gofra |