Forum » Hlajenje in modifikacije » Lepilo za pleski
Lepilo za pleski
Tomi ::
Danes mi je končno uspelo izrezati pleski za sprednji del blowhola ( namesto rež ), sedaj pa moram to zadevo enako zlepiti.
Lepilo mora držati 100%, ker je zadeva ukrivljena, potem mora lepiti tako pleksi kot plastiko za vezja, naj ne bo predrago in če se le da, da se ga dobi v tehnični ali celo papirnici..
Kaj priporočate?
Lepilo mora držati 100%, ker je zadeva ukrivljena, potem mora lepiti tako pleksi kot plastiko za vezja, naj ne bo predrago in če se le da, da se ga dobi v tehnični ali celo papirnici..
Kaj priporočate?
metrodusa.blogspot.com
TESKAn ::
Jst sm plexi skup lepu z UHU HART - om. Drži dobro. Lepi pa vse sorte.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
jugonostalgik ::
Zalepiš ga lahko s silikonskim kitom (prozorni) tako, kot sem ga jaz. Drži 100%
Nima ti kej bit, če si dober skrit!
msmiha ::
Baje se tudi dobi neka mravlična kislina posebej za leplenje plexija to sem enkrat prebral na tem formutak, da nebi vedel kje in kolko stane, ker je že to blo ene 3 mesce nazaj
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
TESKAn ::
Mravlinčja kislina, kolkr vem, plexi raztopi in ko kislina izhlapi, postane plexi spet trden. Je pa z to kislino treba ahtat, da ne pade na plexi tam, kjer bi se lahko vidlo - ga raztopi in pol ne zgleda lih lepo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Tomi ::
Sem vzel UHU sekundno lepilo in je dobro zlepilo. Samo moram sedaj še nekaj popraviti, ker je bila konstrukcija sama malo napačna.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pleksi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2898 (2039) | Tomi |
» | kje do mravljinčne kislineOddelek: Hlajenje in modifikacije | 10113 (8569) | Jackal |
» | S čim zlepit pleksi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6010 (5603) | frenk |
» | Lepljenje pleksijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2278 (2184) | TESKAn |
» | Plexi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 6936 (4704) | IR Babun |