Forum » Izdelava spletišč » ocente page
ocente page
webfreak ::
Madonca tole pa je trajalo :s
Sem res na hitro pogledal toda, da si dal za design strani kar celo sliko veš kako dolgo se tole nalaga na komp pa mam ADSL pomisli na dial upovce in podobno s počasnejšimi povezavami. V glavnem slabo zasnovana in nepremišljeno zložena. Drugače pa ni ravno špica v webu :)
Ker pa vem, da je tole tvoja prva stran pa naj ti služi kritika in stran kot osnova tvojega učenja.
Sem res na hitro pogledal toda, da si dal za design strani kar celo sliko veš kako dolgo se tole nalaga na komp pa mam ADSL pomisli na dial upovce in podobno s počasnejšimi povezavami. V glavnem slabo zasnovana in nepremišljeno zložena. Drugače pa ni ravno špica v webu :)
Ker pa vem, da je tole tvoja prva stran pa naj ti služi kritika in stran kot osnova tvojega učenja.
LapD ::
tole ni nc od nc "zaenkrat" se...povej ko bos koncal pa za zacetk uno sliko razrezi mal, kod in filmov ni se nc gor, forum je pa neuporabn..tko da se bos mogu se mal igrt. Pa ne vzet zdj to kot pljuvanje sam tako je dejansko stanje
aVToV|S|On ::
sj sm tut na forumu napisu sam bom še enkat
prvo kot prvo spremen kodiranje
potem... prva stran ma grafiko
če delaš kj u photoshopu ane.. razrež sliko s slice toolom... in jo converti to html (photoshop omogoča direktno funkcijo... da ti razrezano sliko shran pod images in HTML dokument)
tko d... mal se še pomatri pa bo
prvo kot prvo spremen kodiranje
...nt-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-2">
potem... prva stran ma grafiko
če delaš kj u photoshopu ane.. razrež sliko s slice toolom... in jo converti to html (photoshop omogoča direktno funkcijo... da ti razrezano sliko shran pod images in HTML dokument)
tko d... mal se še pomatri pa bo
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com
Dead-eye ::
evo zj sm to mal spremenu tko da je zj nov desain na pageu in na forumu
pa dajte še kakšne predloge kaj naj še dodam spremenim ...
pa dajte še kakšne predloge kaj naj še dodam spremenim ...
lp Dead-eye
alesrosina ::
podn. Barve so u kurcu, header je krneki, fonti (halo, comic sans?????) - brez komentarja, razporeditev krneki nametan, .... skratka se veliiiiiiiiiiiiiiiiiiik dela te caka, da bos kdaj naredu ksn kul sajt. Ce ne bos pol rajs presedlal k programerjem hehe, namesto k designerjem.
Wox ::
Od osnovnih zadev ti manjka navigacija. Iz foruma ne moreš priti na prvo stran. Isto ko si v filmih.
Na prvi strani napiši o čem se gre, da bo obiskovalec vedel kakšno vsebino lahko pričakuje. One novice na desni so po moje brez veze.
Drugače pa ti želim veliko užitkov pri nastajanju strani.
Na prvi strani napiši o čem se gre, da bo obiskovalec vedel kakšno vsebino lahko pričakuje. One novice na desni so po moje brez veze.
Drugače pa ti želim veliko užitkov pri nastajanju strani.
Commodore 64
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimizacija straniOddelek: Izdelava spletišč | 1331 (1174) | rkasteli |
» | cenitev spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 1662 (1139) | R33D3M33R |
» | ocente mi stran!Oddelek: Izdelava spletišč | 2068 (1270) | zenith1 |
» | Moja stran-mnenjaOddelek: Izdelava spletišč | 1635 (1116) | bodom |
» | kaj bi vi še dodali v mojo stranOddelek: Izdelava spletišč | 1872 (1590) | cahahopie |