» »

CDR iz 4x na 8x

CDR iz 4x na 8x

AtaStrumf ::

Nekaj sem slišal, da se da iz 4x-nega pekača dobiti 8x-nega z enostavno zamenjavo firmware-a. Zdaj pa mene zanima, če lahko to jaz naredim z mojim TEAC CD-W54E 4x-nim pekačem in če lahko, kje se da dobiti nov firmware.

Huey P ::

To ni procesor, da bi ga navijal...:D:D:D
Boš kar ostal pri 4×.

..::DOOM III: The Legacy::..

Kriko ::

Zdaj pa sem te dobil::))
Če poiščeš nekaj tednov nazaj je nekdo to naredil in to točno z Teac-om kot je tvoj!!
Bodi priden:)

Problem je v tem, da ne morrem dobiti na TEAC-ovi strani firmware-a, ker za CD-W58E ni nobenega Update-a. Kar poglej.

No kriko pa sva se našla tudi na Slo-Tech-u. Problem je v tem, da ne morem dobiti na TEAC-ovi strani firmware-a, ker za CD-W58E ni nobenega Update-a. Kar poglej.

-----------------------------------------------------------------------
GRRRRR spet double post, pa mi je napisalo da kao neregistriran nimam dostopa, pa sem probal še enkrat

borchi ::

to sem že enkrat napisal: za w58e ni in ne bo firmware updatea!!! to pa zato ker sta w54e in w58e enaka in če bi dali ven firmware za w58e bi vsi svoje w54e flashali na 8x hitrost in ko bi kaki kekci kej zašuštrali pri flashanju bi ble same reklamacije teacovih cdrw itd....
lahko, da se motim ampak ni druge pametne razlage, da sam w58e ni imel še nobenega updatea!!!! pred par meseci je bil update za vse druge njihove modele, za w58e pa seveda nič!
l'jga

Pismo, a pa kdo ve kje bi se dalo dobiti originalen firmware?

krucymucy ::

Mislim, da se ga da z program za flashanje shranit!!! Ali se motim - ko sem flashu svojga se mi zdi, da se je dalo tud to???

boha ::

zanimivo... jaz bi to tudi rad naredil s svojim w54e 8-). a kdo ve kje bi se dal dobiti originalen firmware za w58e na netu?

Kriko ::

Bravo dobra ideja. Saj res! Vsako stvar ko jo flash-aš lehko najprej shraniš original firmware za primer neuspeha ali napake pri flash-anju, da lahko vrneš v prvotno stanje. Vsaj pri bios-ih za grafiko in plošče je tako.
Jaz imam recimo W58e. Treba se potrudit in najdet nekaj za backup-at original firmware pa vam ga potem jaz pošljem!!

ne bo šlo! kolker se jst spomnem mi pri flashanju mojega w54e ni ponudil nobenega shranjevanja biosa. pa tut pri acerju, ki sem ga mel prej ne! sicer bol mal spremljam to firmware zadevo za cd-rw, dvd ampak nisem še vidu kakega programa, da bi znal prebrat in shranit firmware iz enote. slišal sem tudi, da npr. za dvdje firmware fizično švercajo iz fabrike ( na disketi ), da ga lahko pol modificirajo in nardijo region free.
l'jga

No torej, če so prešvercal firmware za DVD so lahko tudi za TEAC-a CD-W58E. Sigurno to kje na internetu obstaja, samo najti je treba.

ja res! da ti se reči pozlatile! ampak js pač ne upam preveč na kej takega ;-)
l'jga

Klemenn ::

Kriko , stari ej. Mam ist cd-rw. 58e je dobr. Je pa res nikjer ni nobenega update za tegale našga teaca ne na teacovi strani ne na ahead.de... Očitno je tako dobr da nočjo nč popravljat .Mamo pa srečo8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali je možno nadgraditi zapisovalnik Teac CD-W54E?

Oddelek: Strojna oprema
9972 (848) schurda
»

Novi Firmware za Teace

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
62111 (2111) chucki
»

CDRW za ne preveč keša :)

Oddelek: Kaj kupiti
271919 (1366) Daniel
»

TEAC CD-RW