Forum » Omrežja in internet » dial up težave
dial up težave
MagElan ::
hja, naletel sem na zelo čudne probleme. imam klicni dotop do interneta in nastavim vse stevilke username in password tak kak treba in mi lepo dela. enkrat pa se mi je med brskanjem po internetu avtomatsko dol prenesu nek dialer, ki sem ga iz radovednosti sprobal. ko sem pa naslednjič hotel na internet pa vidim da mi, preden se poveze (tam ko se vpisuje username in password not), pise ena cisto druga klicna stevilka, zahteve po usernamu in passwordu pa sploh ni... ne vem ali sem tudi to kdaj po pomoti preizkuso al ne. v glavnem tega se ne moram več znebit. tudi ce zbrisem to povezavo v network connections in si naredim novo, mi prvic dela, ko pa vgasnem računalnik pa se mi spet spremeni klicna stevilka zahteve po usernamu pa passwordu pa spet nikjer. tudi ce ono stevilko spremenim na arnesovo ne dela ker pol ni usernama in passworda ... vglavnem pravo sranje. vsakič ko hocem normalno na net si morem zbrisat in na novo nastavit povezavo...
kaj bi lahko bilo narobe? oz kako to popravit
hvala in lep dan ...
kaj bi lahko bilo narobe? oz kako to popravit
hvala in lep dan ...
-=MagElan=-
OmegaBlue ::
Tisti dialer ti je namestil en zloben software. Preskeniraj sistem z Ad-aware, Spybot S&D ali MS AntiSpyware in odstrani zalego.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1695 (1426) | lukaz |
» | PS2 in piovezava na internetOddelek: Omrežja in internet | 1135 (1011) | manijak13 |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2089 (1890) | CaqKa |
» | Mojstri še enkrat Crossover povezava - POMOČOddelek: Omrežja in internet | 1979 (1537) | MrStein |
» | PHP logiranje na stranOddelek: Programiranje | 1463 (1189) | ahac |