Forum » Programiranje » [VB za Aplikacije]Eventi
[VB za Aplikacije]Eventi
mov ax 0x7c0 ::
Zdravo!
V excelu se nekaj igram z eventi.... Želim ujeti event ko uporabnik klikne v katerokoli celico na delovnem listu v delovnem zvezku! Evente delovnega zvezka vem loviti tako tudi delovnega lista. Nikakor pa ne morem pogruntati keri bi bil tisti pravi event za klik na celico... Ni mi logično, da nima WorkSheet objekt tega eventa? No kakorkoli že, me zanima, če je možno v VBA uloviti event klika na celico?
lp
V excelu se nekaj igram z eventi.... Želim ujeti event ko uporabnik klikne v katerokoli celico na delovnem listu v delovnem zvezku! Evente delovnega zvezka vem loviti tako tudi delovnega lista. Nikakor pa ne morem pogruntati keri bi bil tisti pravi event za klik na celico... Ni mi logično, da nima WorkSheet objekt tega eventa? No kakorkoli že, me zanima, če je možno v VBA uloviti event klika na celico?
lp
Vsak dan nekaj novega :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Excel]Kako izvleči vrednost?Oddelek: Programiranje | 3782 (3505) | Mobidick |
» | Mojstri excela pomoč prosimOddelek: Programska oprema | 1460 (1326) | icko |
» | Prosim za pomoč pri VBAOddelek: Programiranje | 2088 (1891) | apachee |
» | [Visual studio .NET] Rabim pomočOddelek: Programiranje | 1593 (1435) | darkolord |
» | VB.net MDI in formi splošnoOddelek: Programiranje | 1612 (1555) | strel |