Forum » Kaj kupiti » Plazma ali LCD televizor?
Plazma ali LCD televizor?
mb85 ::
Kakšna je razlika med LCD TV LG 37LC2R in LG 37LC2RR? ker ima vgrajen 80gb spomin ali kaj drugega bistvenega? hvala
nek se vidi,nek se zna
mb85 ::
Aha. Te pa sem tak prav mislil. Glede, da na ostalih tujih forumih kr hvalijo tega LGja bi se mi zdel vredu nakup.
nek se vidi,nek se zna
soti ::
Jst sm ta teden zamenjal Samsunga za LG 32LC2R. Slika iz Tvja se mi zdi boljša, na DVD komponenti pa ni kakšne bistvene razlike. Zdi se mi da ima malo boljši kontrast!
Moti me edino to,da ko tv prižgem so robovi nekoliko svetlejši (opazi se le če je slika zelo temna - črna), ko pa TV nekaj časa dela pa to ni več vidno!
TV ima zelo "češki daljinski upravljalec", ostale funkcije so pa takšne kot pri vseh ostalih LCD -jih tega cenovnega razreda!
Zadevo sem nabavu preko Bolhe. Imel sem težave z Samsungom in sem zahteval drug TV, pa sem dobil tega.
Zato previdno, od koga kupujete! Jst nimam nobenga računa in tut garancije ne morem uveljavlat.Zadeva je bila cenejša 45Ksit kot v trgovini! Če bo zadeva crknila v enem letu, bom pač poklical tega, ki mi ga je prodal (če bo še imel isto številko).To je pač riziko tega, ko sem zadevo kupil pri preprodajalcu in sem trenutno nekaj privarčeval. bomo videli, če se je splačalo dolgoročno!
Naj vas ne zavede, ko v oglasu piše: NOV, GARANCIJA, RAČUN!
Vse je res, samo da je račun nemški, na garancijskem listu pa ni štempilke, tko da vam nč ne nuca!
Če boste kupovali zahtevajte SLO račun in potrjen garancijski list!
Moti me edino to,da ko tv prižgem so robovi nekoliko svetlejši (opazi se le če je slika zelo temna - črna), ko pa TV nekaj časa dela pa to ni več vidno!
TV ima zelo "češki daljinski upravljalec", ostale funkcije so pa takšne kot pri vseh ostalih LCD -jih tega cenovnega razreda!
Zadevo sem nabavu preko Bolhe. Imel sem težave z Samsungom in sem zahteval drug TV, pa sem dobil tega.
Zato previdno, od koga kupujete! Jst nimam nobenga računa in tut garancije ne morem uveljavlat.Zadeva je bila cenejša 45Ksit kot v trgovini! Če bo zadeva crknila v enem letu, bom pač poklical tega, ki mi ga je prodal (če bo še imel isto številko).To je pač riziko tega, ko sem zadevo kupil pri preprodajalcu in sem trenutno nekaj privarčeval. bomo videli, če se je splačalo dolgoročno!
Naj vas ne zavede, ko v oglasu piše: NOV, GARANCIJA, RAČUN!
Vse je res, samo da je račun nemški, na garancijskem listu pa ni štempilke, tko da vam nč ne nuca!
Če boste kupovali zahtevajte SLO račun in potrjen garancijski list!
LP Jernej
Pa še to sem pozabu napisat:
DVD film je slika zelo v redu, podnapisi so pa katastrofalni. Črke so zelo stopničaste (ni pomembno ali je dvd ali divx). sem stestiral dva playerja: Yamado in Philips, z dvema različnima kabloma v oba skart priključka! Ko sem Philipsa priklopil preko RGB so bili podnapisi nekoliko lepši, vendarb še vseeno ne lepi!
Če ima še kdo tak model, oz podobna opažanja naj malo poroča!
DVD film je slika zelo v redu, podnapisi so pa katastrofalni. Črke so zelo stopničaste (ni pomembno ali je dvd ali divx). sem stestiral dva playerja: Yamado in Philips, z dvema različnima kabloma v oba skart priključka! Ko sem Philipsa priklopil preko RGB so bili podnapisi nekoliko lepši, vendarb še vseeno ne lepi!
Če ima še kdo tak model, oz podobna opažanja naj malo poroča!
LP Jernej
met ::
jah ne vem no
jaz bi raje vzel Samsunga LE-32S71
je boljši in če ga kupiš npr. v mediamarketu (http://www.mediamarket.si/) stane praktično enako kot LE 32R32B na tej strani, ki si jo navedel
oz. je 5.ooo SIT cenejši kot ga prodaja Telekom Telekomova akcija oz. nateg
še karakteristike za primerjavo:
32S71B
32R32B
jaz bi raje vzel Samsunga LE-32S71
je boljši in če ga kupiš npr. v mediamarketu (http://www.mediamarket.si/) stane praktično enako kot LE 32R32B na tej strani, ki si jo navedel
oz. je 5.ooo SIT cenejši kot ga prodaja Telekom Telekomova akcija oz. nateg
še karakteristike za primerjavo:
32S71B
32R32B
Primoz78 ::
A Samsung LCD-ji majo se vedno tolk mrtvih pikslov?...ker ko smo kupovali LCD TV sem si prvo sel ogledat Samsung TV-je, ker so mi bili pac vsec...na vsakem, ki sem ga pogledal sem nastel vsaj 3 crne pike...
Zanima me kateri LCD-tv priporocate do cene recimo 220.000 SIT...uporabljajo naj bi se ga v gostinskem lokalu...diagonala 32"...
Lp Primoz
p.s. Phillips odpade!
Zanima me kateri LCD-tv priporocate do cene recimo 220.000 SIT...uporabljajo naj bi se ga v gostinskem lokalu...diagonala 32"...
Lp Primoz
p.s. Phillips odpade!
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
J.McLane ::
Se mogoče komu sanja kakšne LCD-je ima Gorenje oz. kdo jih za njih dela.
Tale LCD je znižan iz 349.000 SIT na 211.000 SIT.
Tale LCD je znižan iz 349.000 SIT na 211.000 SIT.
Redman ::
Starša sta kupila plazmo:
Lg 42PC1RR HD Ready, 80GB hdd Plazma
Z eno besedo: NORO
Slika je fantastična, super je vgrajen HDD. Ima opcijo proti pečenju slike.
Lg 42PC1RR HD Ready, 80GB hdd Plazma
Z eno besedo: NORO
Slika je fantastična, super je vgrajen HDD. Ima opcijo proti pečenju slike.
Tomaz27 ::
To je isti model kot tisti, ki ga gledam jaz, edino da ima še hdd. Kako je pa kaj snemanje na hdd? Ste že sprobali?
Tomaz27 ::
50 je pa skoraj prevec ze se mi zdi, ce nimas res velike dnevne sobe in oddaljenosti vsaj ene 4 m. Sem sam gledal te velike 50 že v Bofu in moraš iti kar precej nazaj da je slika lepa, torej vsaj 4 m ali več. Za klasicni signal vbistvu boljse nekje 5, za hd pa lahko malo blizje, tako da vprasanje kolko ti je pol to sploh uporabno,.
delfinus ::
Jap, LG 42PC1RR pride samo v tej izpeljanki Ce ne rabis diska potem vzames LG 42PC1R in ga dobis s crnim okvirjem, kar je zame veliko lepsi design.
Ce pa ne rabis AV4 na strani TV ja vzames cenovno najbolj ugodnega LG 42PC3R. Slika na vseh treh je enaka, saj gre za isti zaslon, tudi ostale karakteristike zaslona so popolnoma enake.
Ce pa vam je vsec srebrni okvir potem pa je potrebno za zadnja dva modela plazme gledati oznake takole:
LG 42PC1RA
LG 42PC3RA
Pozor za model LG 42PC1RV. Ta model plazme ni HDTV ready saj ima resolucijo le 852x480 in je na zunaj vizuelno enak LG 42PC1R.
Ce pa ne rabis AV4 na strani TV ja vzames cenovno najbolj ugodnega LG 42PC3R. Slika na vseh treh je enaka, saj gre za isti zaslon, tudi ostale karakteristike zaslona so popolnoma enake.
Ce pa vam je vsec srebrni okvir potem pa je potrebno za zadnja dva modela plazme gledati oznake takole:
LG 42PC1RA
LG 42PC3RA
Pozor za model LG 42PC1RV. Ta model plazme ni HDTV ready saj ima resolucijo le 852x480 in je na zunaj vizuelno enak LG 42PC1R.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
Redman ::
Snemanje na disk je super enostavno. Zaenkrat nisem kej velik še bral navodil, samo snemanje je enostavno. Zaenkrat sem samo opazu da če klikneš direkt na gumb za snemanje snema 2 uri, če pa nastaviš za snemat pa lahko naštimaš največ 4 ure. Sigurno se da to kje spremeniti. Bom pa še malo testiral.
Kato ::
Zdi se mi da zadeva ima dva tunerja. A lahko nekaj snemaš, gledaš pa nekaj čisto drugega?
Kaj je AV4?
Kaj je AV4?
Kato ja tako je, ima dva tunerja enega uporablja Tv zgolj za snemanje, zato je mozno gledanje drugih programov.
AV4 so avdio video vhodi ob strani televzije, da pac tam priklopis kaksno napravo. Tega LG 42PC3R nima v primerjavi z LG 42PC1R. LG 42PC3R ima vse svoje vhode na zadnji strani.
lp, D.
AV4 so avdio video vhodi ob strani televzije, da pac tam priklopis kaksno napravo. Tega LG 42PC3R nima v primerjavi z LG 42PC1R. LG 42PC3R ima vse svoje vhode na zadnji strani.
lp, D.
Kato proti steni gledajo vsi prikljucki, edino napajanje je na dol. Ampak so vsi ti prikljucki na ozjem delu plazme, tako, da ni problema pri montazi na steno. lp, D.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
mumbo ::
Zanima me, če ima kdo izkušnje s plazmo Panasonic TH-42PV60E. Mislim jo nabavit, uporabljal bi jo za predvajanje hd materiala preko dvi-d izhoda na prenosniku, v prihodnosti pa tudi za xbox360, mogoče ps3 in digitalno satelitsko. Kolikor slišim je plazma kvalitetna in naj bi bla zmagovalka na Cebitu 2006... Nekoliko me moti majhna resolucija?? Vendar naj bi podpirala 720p in je HD ready.
http://www.panasonic.si/browseProduct.j...
http://www.panasonic.si/browseProduct.j...
Mislim ,da ni zmagovalka Cebita, ti misliš na eno dražjo,ki ima skoraj isto ime le še eno nulo ma na koncu.Ti misliš na TH-42PV600E. Jaz sem tudi to nekaj gledal, sicer je nisem videl v živo ampak na review-ih jo hvalijo. To veš ,da ne dobiš zraven tega stojal ,ki je na sliki?
EISA Awards 2006/2007
EUROPEAN LCD TV
Sony KDL-32V2000
EUROPEAN HIGH-END LCD TV
Philips 37PF9731D
EUROPEAN PLASMA TV
LG 42PC1RR
EUROPEAN HIGH-END PLASMA TV
Panasonic VIERA TH-50PV600/PX600E
EUROPEAN LCD TV
Sony KDL-32V2000
EUROPEAN HIGH-END LCD TV
Philips 37PF9731D
EUROPEAN PLASMA TV
LG 42PC1RR
EUROPEAN HIGH-END PLASMA TV
Panasonic VIERA TH-50PV600/PX600E
Dilerji na bolhi pravijo, da dobiš tudi stojalo. Je res glede garnacije? Pravijo, da jo dobiš. Se jo da uveljavljati pri nas??
Ja tisti model s še eno nično je boljši po tem da ima picture in picture, podpira sd kartice in še nekaj takih for. Drugače pa je čisto isti zaslon...
Ja tisti model s še eno nično je boljši po tem da ima picture in picture, podpira sd kartice in še nekaj takih for. Drugače pa je čisto isti zaslon...
sparc49 ::
Mene pa zanima LCD Philips 32PF5331. Zanima me kako se obnese z analogno in IP televizijo. Videl sem ga v trgovini, vendar ima kdo kakšne praktične izkušnje s tem ali podobnimi Philipsi?
MEDENA ::
VSI LCDTVji so podn za klasično televizijo, razni jajc kabelski operaterji itd...to je bolj za T2 TV in SIOL TV....pa seveda DVDje...
Big Poppa ::
sparc49:
Jaz sem bil na začetku zainteresiran za tega philipsa,potem pa sem za isti denar raje vzel toshibo 32wl66. Za toshibo sem našel po netu ogromnu različnih testov,v vseh je dobila odlične ocene,medtem ko za philipsa niti enega opisa ali testa.Ko pa sem primerjal še oba,enega ob drugem,je bila odločitev jasna kot beli dan.
http://www.t3.co.uk/reviews/entertainme...
http://www.digitaldirect.co.uk/ddpix/PD...
Naj te ne zavede T v imenu modela,to je angleška verzija z dodatnim digitalnim tunerjem,drugače je popolnoma enaka wl modelu.
Jaz sem bil na začetku zainteresiran za tega philipsa,potem pa sem za isti denar raje vzel toshibo 32wl66. Za toshibo sem našel po netu ogromnu različnih testov,v vseh je dobila odlične ocene,medtem ko za philipsa niti enega opisa ali testa.Ko pa sem primerjal še oba,enega ob drugem,je bila odločitev jasna kot beli dan.
http://www.t3.co.uk/reviews/entertainme...
Naj te ne zavede T v imenu modela,to je angleška verzija z dodatnim digitalnim tunerjem,drugače je popolnoma enaka wl modelu.
Kolega, ki ma servis RTV-jev mi je striktno odsvetoval Phillips televizije...to je bilo receno za CRT TV-je sedaj me zanima predvsem mnenje lastnikov ali koga, ki se ukvarja z popravili kako je to pri LCD TV...a je se vedno ista polomija glede popravljanja ali so kaj izboljsali kvaliteto komponent?
Lp Primoz
Lp Primoz
glinik ::
Primož, kvalitetne komponente niso v trendu - po moje ...
Če ima tvoj kolega vpogled v Philipsa, še zdaleč ne pomeni, da so druge firme kaj bolše ...
Industrija itak hoče, da se vsaki 2 leti kupi nov TV , je tako ???
Lp
Če ima tvoj kolega vpogled v Philipsa, še zdaleč ne pomeni, da so druge firme kaj bolše ...
Industrija itak hoče, da se vsaki 2 leti kupi nov TV , je tako ???
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
@glinik:
Se popolnoma strinjam!
Firma ali "noname" firma:
Razlika je samo v tem, da pri znani firmi in dragem LCD-ju boš mel lepšo sliko, kakor pri tistem ki bo poceni in bo ena X firma. To pa še ne pomeni, da bo ta TV, ki je "firma" delal dlje kot pa tisti, ki velja za slabši TV, ker pač ni "firma"!
To ni samo pri TV-ju, ampak pri vseh aparatih, ki jih kupiš. Pač je čedalje večji riziko, da dobiš dobro komponento!
Se popolnoma strinjam!
Firma ali "noname" firma:
Razlika je samo v tem, da pri znani firmi in dragem LCD-ju boš mel lepšo sliko, kakor pri tistem ki bo poceni in bo ena X firma. To pa še ne pomeni, da bo ta TV, ki je "firma" delal dlje kot pa tisti, ki velja za slabši TV, ker pač ni "firma"!
To ni samo pri TV-ju, ampak pri vseh aparatih, ki jih kupiš. Pač je čedalje večji riziko, da dobiš dobro komponento!
LP Jernej
@glinik nima vpogled samo v Phillipse ampak v skoraj vse kar obstaja na SLO trgu...in mogoce se kar je na ITA trgu in ni na SLO trgu...konkreten primer je dal, ko so CRT TV-ji crkovali kar serijsko po 5-7 let...ceprav, se strinjam z tvojo trditvijo, da bi radi da kupis TV na 2-3 leta. CRT Phillips so (ali se vedno imajo) full slabo vezje in je bila prava je*a odlotat in spet lotat gor kak element, ker je bila kar na hitro luknja skoz...tko mi je na hitro povedal...zdaj to me zanima, ce ma kdo kake izkusnje z LCD Phillips in jo ma doma recimo 2-3 leta...
Lp Primoz
Lp Primoz
Timmah ::
lep pozdrav
zanima me kaksen je kaj Samsung Rome 5 LE-32R32B ki je sedaj pri telekomu v akciji. Sestra je dobila za RD Sony Bravia LCD TV, pa me je stvarca tako fascinirala, da si sedaj ogledujem LCD TVje in bi si kerga kupu, na obroke seveda ker sem glihkar izkasljal en kup denarja za registracijo avtomobila
zanima me kaksen je kaj Samsung Rome 5 LE-32R32B ki je sedaj pri telekomu v akciji. Sestra je dobila za RD Sony Bravia LCD TV, pa me je stvarca tako fascinirala, da si sedaj ogledujem LCD TVje in bi si kerga kupu, na obroke seveda ker sem glihkar izkasljal en kup denarja za registracijo avtomobila
donde esta francesca
@poet, mislim da ga dobis v drugih stacunah ceneje...
Lp Primoz
Lp Primoz
ja vem v BOFu je 190k, zhanima me samo kaksna je kvaliteta. S Samsungom sem naceloma zelo zadovoljen imam 2 19" CRT SyncMasterja, ki delata ze par let BP. Stvar je le v tem da sem dosedaj prisegal le na CRT zadeve a ko sem videl sliko PCja na sestrinem LCD TVju me je res fascinirala. 2 dni ze igrava FIFA 07, DVDji pa avi slika je super tko da bi zelel da bi bila slika tut na mojem TVju taksna. Rad pa bi le malce vecjega sepravi 82 cm diagonala se mi zdi super. Bom vrjetno mogu kr do bofa pa fehtat prodajalca da mi ga prklop na PC pa da si ogledam zadevo an?
donde esta francesca
BigFoot ::
No jaz sem včeraj nabavil Sony Bravio KDL-32V2500 in moram rečt da slika absolutno trga. Danes sem nabavil še component (RGB) kabel za priklop DVDja tako da filme zdej lahko gledam z vklopljenim progressive scanom je razlika noro velika. Prej je bila slika (z DVDjev) čisto v redu, zdej je pa res totalno lepa. Sploh ni primerjave. Preko PCa (na VGA port) je pa slika tud zelo huda. Tako da moram rečt da je zadeva definitivno vredna vsakega tolarja (oz. eura). ;)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
trdoreh ::
Tudi sam nameravam zamenjat svoj 26" lcd za večjega.
Vidu sem Toshibo FULL HD, ki je kar poceni.
Zanima pa me naslednje, namreč tukaj piše, da je full hd podpira pa samo 1080i ne pa 1080p. Kaj zdej to pomeni, da ni full hd al kaj?
Pa še to zakaj pa je tako poceni? Nic ne vidim, da bi imela PIP in PAP?!
Kaj pravite je vredna 460k?
Vidu sem Toshibo FULL HD, ki je kar poceni.
Zanima pa me naslednje, namreč tukaj piše, da je full hd podpira pa samo 1080i ne pa 1080p. Kaj zdej to pomeni, da ni full hd al kaj?
Pa še to zakaj pa je tako poceni? Nic ne vidim, da bi imela PIP in PAP?!
Kaj pravite je vredna 460k?
BlackHole ::
Bigfoot, kako se ta LCD kaj obnese na analognem kabelskem signalu, če si kaj preizkušal. Je slika precej slabša kot na CRT-jih?
LP Marko
A mi lahko predlagate eno plazmo 42" za predvajanje v gostinskem lokalu?...cena nekje do 350K SIT...prikljucena naj bi bila na SIOL TV ali kabelsko TV...LCD TV ne pridejo v postev, kr so take mere predrage, mere lokala pa so 9x7m....
Lp Primoz
Lp Primoz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz78 ()
Primoz predlagam LG 42PC1R, je glede na ceno in kakovost najboljsa izbira. Klik do oglasa. Pa se enega. Je pa isti zaslon popolnoma isti kot pri LG 42PC1RR, ki je prejela EISA nagrado za plazmo leta. Razlika je samo, da nima HDD. Sam pa posedujem LG 42PC3R, ki pa je izpeljanka iz LG 42PC1R; razlika samo odsotnost AV4 vhodov na strani.
delfincek najlepsa hvala za namig, si bom sel zadevo pogleda bo se najboljse
Lp Primoz
Lp Primoz
Vsekakor priporocam ogled. Ce bos imel roko na daljincu pa uporabi priblizno te nastavitve, ki so zame nekako optimum za kakovostno sliko na LGju pri normalnem analognem signalu. Po defaultu pride tovarnisko prenasponan kontrast, ki je na 100 in ga je dobro spustiti v mejo normale 55-65.
MENU
PICTURE - PSM - USER1
Contrast:60
Brightness:52
Color:33
Sharpness:60
Tint:0
PICTURE - CSM
Normal
XD - Manual
XD Contrast: OFF
XD Color: ON
XD NR: High
MPEG NR: 7
Advanced
Cinema OFF
SPECIAL - ISM METHOD
Orbiter
LOW POWER: OFF
Na sliki je pa moj LG 42PC3R. LG 42PC1R je prakticno skoraj identicen, vizualna razlika opazna le pri razporeditvi IR senzorja in diodic, ki je tam vertikalno.
MENU
PICTURE - PSM - USER1
Contrast:60
Brightness:52
Color:33
Sharpness:60
Tint:0
PICTURE - CSM
Normal
XD - Manual
XD Contrast: OFF
XD Color: ON
XD NR: High
MPEG NR: 7
Advanced
Cinema OFF
SPECIAL - ISM METHOD
Orbiter
LOW POWER: OFF
Na sliki je pa moj LG 42PC3R. LG 42PC1R je prakticno skoraj identicen, vizualna razlika opazna le pri razporeditvi IR senzorja in diodic, ki je tam vertikalno.
BigFoot ::
Bigfoot, kako se ta LCD kaj obnese na analognem kabelskem signalu, če si kaj preizkušal. Je slika precej slabša kot na CRT-jih?
Kabelske nimam, navadne TV pa drugače praktično sploh ne gledem. Je pa drugače slika meni zelo lepa. Za DVDje se pa itak super obnese. :D
Kaj pa tega Sony KDL-32V2000, ki je dobil EISA award, ima kdo? Prakticne izkusenje? :)
Sam imam KDL-32V2500 ki je naslednik V2000 in moram rečt da mi je zadeva full všeč. Razlik med TVjema ni prav veliko. V2500 ima dva HDMI vhoda (največji razlog zakaj nisem vzel V2000 ki ima samo enega) in pa boljši kontrast.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
danes sem bil v BigBangu v BTCju in sem zdj cist zbegan, uglaunem ogledoval sem si LCD TVje in zgleda tko:
Cela polica Sonijevih modelov(27", 32"), ki so priklopljeni preko HDMI na dvd player kjer tece sonyjev promo filmcek in seveda je slika ubitacna, zraven je na isti player priklopljen en Philips da pokazejo kolk je Sony bols od Philipsa. Vse lepo in prou ce bi ble se ostale lcd televizije prkloplene na isti hdmi izhod tko pa na Samsungovih in ostalih tece en crapy cable tv signal in seveda je na Sony TVju tut cable signal a drug kanal kjer je lepsa slika. Zmeden sem pa zato ker 66cm Sony ma sestra doma in vem kaksna je slika tako na PCju kot na kabelsko anteno in moram rec da sem zlo navdusen zato sem se tut odlocu da si bom enga podaru za bozic. A kaj ko sem kar se monitorjev in TVjev tice privrzenec Samsunga saj me se ni razocarou. trenutno mam pred sabo 2 19" CRT SyncMasterja, ki mi odlicno sluzita ze leta a ker je moje dekle nekoliko kratkovidno in je ogled TVja, dvdja, divxa, ..., kar naporno za njene oci na daljsi razdalji.
kar hocem na kratko povedat: nocem se zajebat z nakupom Samsunga 32", ce izgleda Sony 27" in 32" slika bozansko.
Aja pozabu sm pa povedat da je prodajalec ko sem ga postavil pred dejstva da laufa na Sony TVjih bols programe pac povedal da je promotor Sonyja in da o Samsungih ne ve kaj dosti.
Kaj svetujete?
Cela polica Sonijevih modelov(27", 32"), ki so priklopljeni preko HDMI na dvd player kjer tece sonyjev promo filmcek in seveda je slika ubitacna, zraven je na isti player priklopljen en Philips da pokazejo kolk je Sony bols od Philipsa. Vse lepo in prou ce bi ble se ostale lcd televizije prkloplene na isti hdmi izhod tko pa na Samsungovih in ostalih tece en crapy cable tv signal in seveda je na Sony TVju tut cable signal a drug kanal kjer je lepsa slika. Zmeden sem pa zato ker 66cm Sony ma sestra doma in vem kaksna je slika tako na PCju kot na kabelsko anteno in moram rec da sem zlo navdusen zato sem se tut odlocu da si bom enga podaru za bozic. A kaj ko sem kar se monitorjev in TVjev tice privrzenec Samsunga saj me se ni razocarou. trenutno mam pred sabo 2 19" CRT SyncMasterja, ki mi odlicno sluzita ze leta a ker je moje dekle nekoliko kratkovidno in je ogled TVja, dvdja, divxa, ..., kar naporno za njene oci na daljsi razdalji.
kar hocem na kratko povedat: nocem se zajebat z nakupom Samsunga 32", ce izgleda Sony 27" in 32" slika bozansko.
Aja pozabu sm pa povedat da je prodajalec ko sem ga postavil pred dejstva da laufa na Sony TVjih bols programe pac povedal da je promotor Sonyja in da o Samsungih ne ve kaj dosti.
Kaj svetujete?
donde esta francesca
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Timmah ()
Imel sem namen nabaviti Panasonic TH-42PV60E. A sem se premislil in bom vzel LG 42PC1RR. Sem videl oba modela v BigBangu v Novem mestu. Glede izgleda oz. designa je sicer lepši Panasonic, a ima LG veliko ostalih plusov (nižja cena, več vhodov, picture in picutre, 80 gb disk za snemanje itd.) Prodajalec mi je tudi svetoval to plazno kot boljša izbira. Dejansko je vedel veliko povedati in dobro svetovati, sem bil kar malo presenečen. Bi jo kupil pri njih, a je razlika v ceni BigBanga in dobaviteljev na Bolhi 132.988 SIT.
Le še ena stvar me bega in to je 50PC1RR. Se mi zdi tv, le da je večja resolucija in večji zaslon. TV bom gledal iz eno 4ih metrov. Se splača dat skoraj 200k sit več za tako velikost??
Hvala delfincek tudi z moje strani. Vidim, da je na tvoji sliki daljinec za xbox. Tudi sam ga imam in bi ga priklopil na plazmo. Kakšne so tvoje izkušnje glede tega? Kaj pa gledanje divixov? Je slika dovolj kvalitetna za ogled? Imaš mogoče HD kabel za xbox?
Le še ena stvar me bega in to je 50PC1RR. Se mi zdi tv, le da je večja resolucija in večji zaslon. TV bom gledal iz eno 4ih metrov. Se splača dat skoraj 200k sit več za tako velikost??
Hvala delfincek tudi z moje strani. Vidim, da je na tvoji sliki daljinec za xbox. Tudi sam ga imam in bi ga priklopil na plazmo. Kakšne so tvoje izkušnje glede tega? Kaj pa gledanje divixov? Je slika dovolj kvalitetna za ogled? Imaš mogoče HD kabel za xbox?