» »

Floppy 1.44MB

Floppy 1.44MB

meatwaad ::

Zakaj se sploh splaca imet tole zadevo v PCju? Trenutno ga nimam notri in po pravici povedano ga najraje niti ne bi dal v PC, saj ne vidim nobene koristi... Zdaj se lahko naredi USB boot in CD/DVD boot.

5er--> ::

Ampak za sata/raid driver ga pa še vedno rabiš ;).

jest10 ::

Meni se zelo splača.
Za prenos podatkov je še vedno zelo uporaben.
Vsi tudi nimajo CD snemača(itak pa na CD dajati text?), dosti kišt ima še win98 in se mi ne da nositi zraven še CDja z gonilniki za USB ključ itd

Boeing ::

Tele disketarje bi bilo treba z zakonom prepovedat. Resno.

V nobeno mašino, ki sem jo jaz sestavil in prodal, nisem vgradi floppya in nikoli mi še ni nihče rekel, da je imel zaradi tega probleme. No, je pa po drugi strani res, da imajo vsi ali usb ključke ali pa cdrw-je.
Po drugi strani je pa tudi internet danes toliko razširjen, da mega in pol podatkov pač ni več nobena znanost niti zalogaj poslati preko emaila.

Kar se tiče inštalacij winsov... imam cd-je z integriranimi driverji in redno dodajam nove ob izidu novih kontrolerjev. Problem rešen.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

meatwaad ::

http://www.pcbuyerbeware.co.uk/HDDProblems.htm#sata
Ta stran ima napotke kako zaobiti floppy pri instalaciji na SATA. Ce rabis USB in ce plosca podpira boot iz USB, potem dobi oznako A: in win installer ne dela panike. Novejsi XP naj bi imeli ze driverje gor, ce se ne motim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NTLDR is missing

Oddelek: Pomoč in nasveti
327164 (6312) kreki
»

Notebook kupljen v italiji

Oddelek: Pomoč in nasveti
342029 (1530) Gutjerez
»

Instalacija XP ne najde diska

Oddelek: Operacijski sistemi
416022 (4885) fredyjetle
»

Linux Linpus zamenjati z Windows XP

Oddelek: Operacijski sistemi
455690 (4111) gregor3000
»

Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
537980 (6763) MrStein

Več podobnih tem