Forum » Programiranje » Visual Basic 5.0 in Access
Visual Basic 5.0 in Access
T-Freak ::
Pozdrav!
A ve kdo mogoče s katerimi ukazi se pokliče bazo v access in potem vanjo vpisuje tekst iz txt polja!?
Hvala!
A ve kdo mogoče s katerimi ukazi se pokliče bazo v access in potem vanjo vpisuje tekst iz txt polja!?
Hvala!
Mmm'Aah ::
OK, kot prvo bi prosil, da malo bolje razložiš vprašanje, ker ne vem kaj ima s tem VB opravit? A ti sprašuješ kako se uporablja Access ali kako se v Visual Basicu dela s podatkovnimi bazami? Če sprašuješ za VB potem ti svetujem da uporabiš kontrole ki so že narjene: VB Data control lahko že v Design time-u na formi nastaviš na katero bazo se povežeš, potem pa daš gor še par Data TextBox kontrol in jim pod Properties določiš s katero Data controlo so povezane in katero polje iz katere tabele v bazi prikazujejo (oz. iz kje pobirajo vrednost/vsebino).
Volk| ::
No, da ne bom odpiral nove teme bom kar tu vprašal.
Sem novinec v accessu. Do zdaj sem delal v excelu, toda vsi pravijo da v accessu lahko še bolje narediš(sprogramiraš) .
Mene najprej zanima kako lahko odšteješ uro. Se pravi imam začetek neke zadeve in konec.
Rad pa bi da bi mi razlika v času se pokazala v novem polju. Kakšen je ukaz?
Mam neke knjige doma...pa so za en k..., microsoftova pomoč pa še je večje sranje.
Prosim za pomoč.
Sem novinec v accessu. Do zdaj sem delal v excelu, toda vsi pravijo da v accessu lahko še bolje narediš(sprogramiraš) .
Mene najprej zanima kako lahko odšteješ uro. Se pravi imam začetek neke zadeve in konec.
Rad pa bi da bi mi razlika v času se pokazala v novem polju. Kakšen je ukaz?
Mam neke knjige doma...pa so za en k..., microsoftova pomoč pa še je večje sranje.
Prosim za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS Access (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7429 (5487) | travica |
» | Podatkovna baza filmovOddelek: Programiranje | 1712 (1303) | levan |
» | Potrebujem pomoč AccessOddelek: Programiranje | 2606 (2261) | lopov |
» | [Java] Evidenca delovnega časa - Java v navezi z AccessomOddelek: Programiranje | 3292 (2512) | c0dehunter |
» | Kako do podatka v queryu iz VisualBasicScripta (VBA) v accessu?Oddelek: Programiranje | 2168 (2053) | Fim |