» »

AIW Radeon 9800pro problem

AIW Radeon 9800pro problem

All within my Hands ::

Včeraj sem pri jaetu ;) kupil grafično kartico Powercolor AIW Radeon 9800pro. Ko sem jo prinesel domu in jo vtaknil v agp režo je komp samo zapiskal, kot da grafične sploh ne bi bilo notri... Pred tem se uporabljal Radeona 9200, tako da v sami reži ni problema. Ko pa priklopim 9800pro pa monitor samo utripa, računalnik pa se obnaša, kot da ne bi bilo nobene kartice sploh nameščene.
Dodatno napajanje sem priključil, ampak takisto nič.
Moj sistem je naslednji:

Matična Abit KT133A
Amd Athlon Thunderbird 1200
Rami 3x 256 SDR133
Diska IBM 40 in 160GB

Bral sem, da bi naj zahtevala kartica najnovejše gonilnike za agp vodilo (custom virtual GART drivers) (na moji plati podpira agp največ 4x) in sem tako namestil najnovejše gonilnike podjetja VIA z dne 27.5.2005. Ampak tudi to ni pomagalo.

Za vsako pomoč se zahvaljujem:)

Myth ::

Zamenjaj spet grafični. Če je z drugo vse lepo, tiči zajec v tej. Poglej če si jo resnično do konca dal noter. Kaj grafična ma vent gor? A se vrti?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Ja ma vent gor pa se normalno vrti... sem zamenjal zaj že parkrat grafični pa vedno isto... radeon 9200 dela normalno... pri 9800pro pa tema... zaj jo bom neso do enega frenda da probam če dela na drugem kompu... Če ne pa gre nazaj v jae;)

Eh... uradno kartica ne dela. Sem probal na drugem kompu pa isto ne dela ampak samo zapiska. Tako da nesem zdaj nazaj v jae in me zanima, kaj bodo ukrenli glede tega. Če pa mi rečejo, da bom moral čakat 45 dni, pa se bomo grdo gledli>:D .

OZZY ::

da ni kaka fora , sa se ne šteka z plato..jaz sem mel tud tak primer ko grafa na določeni plati ni hotla delat na drugi pa...

Sicer pa si dal na drugo palto in isto tako da ...
Go with the flow.

jest10 ::

Sej napajanje si priklopil ane?

5er--> ::

Menim, da imaš prešibak napajalnik...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko so danes vredne GF 4200Titanium?

Oddelek: Kaj kupiti
432197 (1514) sid911
»

GA-K8NSNXP-939

191429 (1221) tec
»

Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
574131 (3293) Boki_
»

Katero grafično kartico kupiti za malo denarja - veliko muzike? :)

432187 (1518) Fury
»

Grafična kartica za 20-35 kSit

211408 (1058) kuglvinkl

Več podobnih tem