Forum » Strojna oprema » SCSI in ena čudna mamaplata.
SCSI in ena čudna mamaplata.
Pyr0Beast ::
Torej prvi problem. Nastavitev SCSI diskov
A0, A1, A2 so za nastavlat kanale na katerih delujejo.
Nato imam pa SS, TE. WP in WS. Kaj to pomeni?
Na cdromu imam pa še izbor za parity, kaj bi to koristlo? In zakaj bi bil test mode oz kako testirat
Našu sem eno staro plato z Excel 2000 čipsetom, na kateri gre lahko proc 800MHz. Plata je ATX in ATR ima pa integrirano mrežno, AGP grafo brez reže za AGP, integrirano zvočno ter game kontroler, ter napol integriran modem Ima 1PCI ter 1ISA. Podpia Socket 370 in slot 1. Ultra DMA 66
Na plati piše M74LMRT v 1.3 A zdej pa nucam mal več podatkov vsaj o jumperjih na matični in gonilnike za win98SE, ker mam še eno pa bi jo probal zrihtat.
A0, A1, A2 so za nastavlat kanale na katerih delujejo.
Nato imam pa SS, TE. WP in WS. Kaj to pomeni?
Na cdromu imam pa še izbor za parity, kaj bi to koristlo? In zakaj bi bil test mode oz kako testirat
Našu sem eno staro plato z Excel 2000 čipsetom, na kateri gre lahko proc 800MHz. Plata je ATX in ATR ima pa integrirano mrežno, AGP grafo brez reže za AGP, integrirano zvočno ter game kontroler, ter napol integriran modem Ima 1PCI ter 1ISA. Podpia Socket 370 in slot 1. Ultra DMA 66
Na plati piše M74LMRT v 1.3 A zdej pa nucam mal več podatkov vsaj o jumperjih na matični in gonilnike za win98SE, ker mam še eno pa bi jo probal zrihtat.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
tiborrr ::
Plata je PC Chips M74 serije, evo ti homepage: http://www.pcchipsusa.com/support-mainf...
Te tvoje plate ni gor, je pa en kup (stiri, se mi zdi) serije M74xxx, kjer bos nasel tudi manuale.
Te tvoje plate ni gor, je pa en kup (stiri, se mi zdi) serije M74xxx, kjer bos nasel tudi manuale.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop za autocad, 3dsmax, photoshopOddelek: Kaj kupiti | 2633 (2310) | blues1 |
» | Prenosnik HPOddelek: Kaj kupiti | 1874 (1748) | Brias |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5442 (2505) | dziht |
» | Nova anketa: kakšna konfiguracija zvočnikov je priklopljena na vaš primarni računalni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8296 (6591) | Blum |
» | Izhodi na IR sprejemnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2245 (2101) | svizec75 |