Forum » Zvok in slika » Elta 8845
Elta 8845
aleksa42 ::
Oj
Imam elto 8845 in če naložim orginal FW je vse OK,če pa naložim prirejenega mi naredi vse OK do časa ko mora sam zapreti vrata. Te se pač ne zaprejo in ko ga izklopim iz elektrike mi ostane stari FW ter deluje normalno. Če kdo kaj ve o tem naj mi prosim sporoči. Naj še povem da sem oba FW-ja zapekel na isti način. Za odgovor se zahvaljujem ter lep dan še naprej.
Lp Sandi
Imam elto 8845 in če naložim orginal FW je vse OK,če pa naložim prirejenega mi naredi vse OK do časa ko mora sam zapreti vrata. Te se pač ne zaprejo in ko ga izklopim iz elektrike mi ostane stari FW ter deluje normalno. Če kdo kaj ve o tem naj mi prosim sporoči. Naj še povem da sem oba FW-ja zapekel na isti način. Za odgovor se zahvaljujem ter lep dan še naprej.
Lp Sandi
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s Slo-tech na Chrome brskalniku na telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 843 (665) | klinker |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5751 (5233) | --MiRaLdInJo |
» | Čuden problem z OSom nasploh (težko definirat)Oddelek: Operacijski sistemi | 979 (673) | Meizu |
» | Izklapljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2180 (1652) | Geozadetek |
» | Težave z windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 4194 (4054) | ;-) |