» »

Vse o DVD_RW, no skoraj vse

Vse o DVD_RW, no skoraj vse

boštjan ::

Torej to je sedaj sticky tema o naših priljubljeni pečkah,bolj natančno DVD pečkah. Tema bo zgolj informacijske narave (tema bo zaklenjena),kjer se bodo zbirale le informacije oz. linki že obstoječih tem.Tako,da apeliram na novince naj si najprej ogledajo teme,ki so linkane tukaj in šele potem,če je res nujno potrebno,da odprejo svojo lastno temo.

Torej naj kar začnem z najbolj razširejno temo,ki se nahaja v oddelku STROJNA OPREMA,to je tema o:
NEC DVD PEKAČIH(3500/3520 in tudi 3540). Govora je tudi o drugih pekačih zato priporočam ctrl+f.

Naslednja tema, ki si jo je vredno prebrat je tema DvD pekač,kjer je dosti več govora še o drugih pekačih in ne samo o NECovih.

Tisti,ki razmišljate o kakšnem PHILIPSU ali BENQ dvd pekaču,je samo za vas Quikee odprl temo o Philips 1640P in BenQ 1620, kjer vam lepo razloži podobnost teh pekačev.

Seveda zraven dobrega dvd pekača sodi dober in kvaliteten medij. In ima slo-tech kakšno temo o dvd medijih. Ima!!!. Ne samo da boste zvedeli katere kupiti,tudi kje jih kupiti in koliko vas bo to prišlo.

Tako to bi bilo na kratko vse. Za na konec pa naj še povem tole,da za poosodobitev bomo skrbeli moderatorji in TP in če ma kdo res kak pameten test,ki je nepristranki,naj ga linka v že obstoječe teme in kmalu se bo tudi znajdo v tej.
Za čisti konec pa bi samo še tole povedal, da je pobudnik za tole temo zelo dober,če ne odličen poznavalec optičnih enot in medijev(tudi pisec firmwarov), Quikee. Zatorej vam priporačm,da dobro preberete njegove nasvete,ker so res pravi nasveti.
Tako to so zdaj zadnje besede,od tu dalje pa še samo linki testov:
Trenutno najbolj znane strani za vse povezano z CD/DVD-ji:
klik
klik
klik

V tem postu na cdfreaks pa je tudi lepo razlozeno da pod isto znamko DVD medija lahko najdes razlicne proizvajalce medijev in tudi kako odkrit kdo je proizvajalec oz. kako priti do MID-a.

V tejle temi je zapisano katere znamke prodajajo fake Taiyo Yuden medije.. torej katere znamke DVD medijev se je dobro izogibat.

Kaj to je bitsetting in zakaj ga je dobro uporabljati.


Za linke se zahvaljujem Quikee -ju
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
  • preklical razglas: bluefish ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje je miha aka Microsoft? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
545355 (2890) mchaber
»

Plastične baterije

Oddelek: Novice / Ostale najave
194815 (3418) francka45

Več podobnih tem