Forum » Programska oprema » Težave z instalacijo Acad 2006
Težave z instalacijo Acad 2006
beni ::
Živjo
Imam težave z instalacijo Acad 2006. Zadeva je delovala BP do včeraj. Ko mi ni več hotel odpreti dokumentov (library missing) sem ga deinstaliral .
ko sem ga hotel ponovno naložiti se instalacija kmalu po začetki zavozla. Javi Internal error 2908, nato pa še Error 1935 in prekine instalacijo.
kako rešiti težavo.
Če daš milijon Sit za licenco, potem pa te tako j...
Rešitev bi nujno potreboval danes, saj moram dokončati delo. Suport prodajalca pa čez vikend ne dela !!!
Lp Beni
Imam težave z instalacijo Acad 2006. Zadeva je delovala BP do včeraj. Ko mi ni več hotel odpreti dokumentov (library missing) sem ga deinstaliral .
ko sem ga hotel ponovno naložiti se instalacija kmalu po začetki zavozla. Javi Internal error 2908, nato pa še Error 1935 in prekine instalacijo.
kako rešiti težavo.
Če daš milijon Sit za licenco, potem pa te tako j...
Rešitev bi nujno potreboval danes, saj moram dokončati delo. Suport prodajalca pa čez vikend ne dela !!!
Lp Beni
iskra ::
Poskusi odstraniti zadevo, izbrisati vse datoteke, povezane z ACAD, počistiti register ... Če ne pa začasno inštaliraj kako starejšo verzijo (tudi če bo na črno, ti nihče ne more kaj dosti - licenco imaš).
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
beni ::
Vse našteto sem že poskusil. Pravzaprav je problem v tem, da mi ne pusti naložiti niti Cada 2000. Ker nimam časa čakati na rešitev bom na rezervni disk, (hvala vsemogočnemu, da ga imam) naložil OS, potem pa še acad 2006 .
Upam, da bo prijelo.
Javim rezultat.
Lp Beni
PS : še vedno mi ni jasno zakaj ne dela podpora zastopnika ob vikendih in popoldnevih, dopoldne pa neki študentje čas in denar tratijo, saj itak nimajo pojma o stvareh, ki jih vprašaš.
Upam, da bo prijelo.
Javim rezultat.
Lp Beni
PS : še vedno mi ni jasno zakaj ne dela podpora zastopnika ob vikendih in popoldnevih, dopoldne pa neki študentje čas in denar tratijo, saj itak nimajo pojma o stvareh, ki jih vprašaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi kot AutoCADOddelek: Programska oprema | 2639 (2435) | mailer |
» | Brezplačen urejevalnik pdf za komercialno raboOddelek: Pomoč in nasveti | 3745 (3396) | beni |
» | Težava ob menjavi ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1251) | beni |
» | Nova plata in procOddelek: Kaj kupiti | 1291 (1140) | Pyr0Beast |
» | Pomoč pri konfiguraciji compaOddelek: Pomoč in nasveti | 936 (876) | beni |