» »

Prosim za pomoč....ker ne razumem nemško

Prosim za pomoč....ker ne razumem nemško

kanabis ::

Nekaj sem naročil na amazon.de in to dobil. No zajebal sem se ker nisem rekel da rabim v angleškem jeziku in imam sedaj na tej tipkovnici katero sem naročil vse v nemščini kar me blazno moti. Sedaj bi rad kontaktiral preko telefona z amazon.de, vendar ker totalno nič ne razumem nemško njihove številke na njihovi strani ne najdem pa če se ubijem...ZATO LEPO PROSIM če mi kdo pomaga in mi najde številko telefona da jih kontaktiram.
Tukaj je stran: amazon.de
Res lepo prosim če mi kdo pomaga, da jih pokličem in se probam zmenit (no klicala bo moja teta), kako bi zadevo zamenjal.
Spoštujem mnenje vsakega, zato spoštuj moje!

harvey ::

Številke telefona nimajo, imajo naslov:

Amazon.de GmbH
Moosacher Str. 51
D- 80809 München

Sicer imajo prav obrazec za reklamacije tule, kjer vpišeš ime, mail in številko naročila ter komentar. Pod Betreff izbereš Write to us in English in se boš lahko zmenil v angleščini.

SUPER res HVALA. Še dobro da lahko pišem v anglešćini:)
Kaj ima kdo izkušne z reklamacijo? Jaz sem namreč naročil dve tipkovnice zame in kolega in ker ne pošiljajo v slovenijo so poslali bratu v nemčijo kateri je to včeraj prinesel ker je prišel na dopust domov. Problem pa je ker so poslali tipkovnice za nemško tržišče torej so vsi gumbi nemško napisani, malo obrnjeni pač kakor imajo oni. sam sem napisal če lahko zamenjajo ter da če lahko sedaj ko je že plačano , seveda če bojo menjali pošljemo iz slovenije in da oni pošljejo v slovenijo. Napisal sem tudi da lahko sam krijem PTT če je to problem?
No če ima kdo izkušnje me zanima kako hitro odgovorijo (če sploh) in če bojo zadeve zamenjali?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kanabis ()

Ne vem kakšne imate izkušnje, ker jaz sem prvič kupoval preko spleta...vendar vse lepo in prav dokler plačaš..zdaj pa "ko te jebe" ni odgovora na pet emailov..na poseben obrazec za reklamacijo..nič!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poštnina pri Amazon.co.uk?! Pa smo v EU al ne?!

Oddelek: Loža
1510742 (10313) GregiB
»

Naročanje knjig preko interneta

Oddelek: Loža
132813 (2648) SkIDiver
»

Prenosnik do 300k

Oddelek: Kaj kupiti
211522 (1187) mitjaje
»

On-line nakup knjige