Forum » Pomoč in nasveti » Monitor...za-am-ma-am-ik-ki-a
Monitor...za-am-ma-am-ik-ki-a
cahahopie ::
Mam en 7 let star monitor (iz prve svetske) in mi od časa do časa (kadar si sprdne) začne MOČNO zamikati sliko. Sem - pa tja- pa sem pa tja. Slika se pravzaprav ziba.
Zadnjič sem ga priklopo na ta staro škatlo, pa je bla tema, ko sem še bolj močn zavijačo pa je bla slika.
In nato sem pogledal malo kabel od monitorja in opazil, da na "moškem" vtiču falijo 4 igle. Je to morda krivo? Preslab prenos informacij iz grafikulje v monitor?
Beedaaa... (no upam, da je samo to)
Zadnjič sem ga priklopo na ta staro škatlo, pa je bla tema, ko sem še bolj močn zavijačo pa je bla slika.
In nato sem pogledal malo kabel od monitorja in opazil, da na "moškem" vtiču falijo 4 igle. Je to morda krivo? Preslab prenos informacij iz grafikulje v monitor?
Beedaaa... (no upam, da je samo to)
MadMax ::
1. Doticni monitor sodi v Tehnicni muzej (Bistra). Ce pa si custveno navezan nanj, ga nesi na servis.
2. Glede pinov na konektorju: niso vsi pini v uporabi. Vecina monitorjev ima ze tovarnisko nekaj nenamescenih pinov, zato poglej, ali je kak pin odlomljen ali pa ga nikoli niti ni bilo.
2. Glede pinov na konektorju: niso vsi pini v uporabi. Vecina monitorjev ima ze tovarnisko nekaj nenamescenih pinov, zato poglej, ali je kak pin odlomljen ali pa ga nikoli niti ni bilo.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
cahahopie ::
Res... kaj pa iščejo vse?
Bi lahko kej dobu za moj 5,25 disketnik + 10 disket visoke gosotote oz. 1,2 Mb. ??? Letnik '92.
Bi lahko kej dobu za moj 5,25 disketnik + 10 disket visoke gosotote oz. 1,2 Mb. ??? Letnik '92.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjena matična ali procesor?Oddelek: Strojna oprema | 2009 (1425) | jabba |
» | Test matične,ali deluje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2103 (1739) | loveJDM |
» | Kje kupiti računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2066 (1873) | Luc |
» | LED dioda, ki stalno svetiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3928 (3646) | Microsoft |
» | MItsubishi Diamond Plus 200 (22 colar) izkušnje ?Oddelek: Strojna oprema | 1956 (1445) | Mercier |