Forum » Pomoč in nasveti » nea najdem
nea najdem
gianis ::
moderator je zaklenil moje vprašanje
visok system idle proces
kljub temu nea najdem tem kjer se je o tem govorilo !!!!!!! kaj mi lahko kak pomagate ?
visok system idle proces
kljub temu nea najdem tem kjer se je o tem govorilo !!!!!!! kaj mi lahko kak pomagate ?
yes
gianis ::
vem kaj pomeni system idle proces ampak problem je v tem, da je prej bil system idle proces pri več zagnanih programih okrog 70 % in je vse delovalo v redu
zdaj je to vedno 99 % in brskanje v firefox ali IE šteka - je v lagu !
spywara nimam in virusov nimam - pregledano z adaware , microsoft antispyware , nod 32
zdaj je to vedno 99 % in brskanje v firefox ali IE šteka - je v lagu !
spywara nimam in virusov nimam - pregledano z adaware , microsoft antispyware , nod 32
yes
`ripper` ::
jest sm pa zmer bl preprican da si lesnik tu
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
Dead_Eye ::
dej ne se delat bedaka, inštaliraj še kakih 7 programčkov v tray in bo delalo hitreje, jao.
1. preveč stvari imaš nameščenih
2. imaš antivirus
3. počasen računalnik?
Če si slučajno imel veliko spyware-a ali kakega črva so to 99% njihove posledice... Najboljša varjanta je reinstall in čim manj pizdarij gor. Pa uporabljaj firefox namesto IE.
Pa BTW system idle process rabi VEDNO od 90-100% CPU-ja, in to je normalno.
1. preveč stvari imaš nameščenih
2. imaš antivirus
3. počasen računalnik?
Če si slučajno imel veliko spyware-a ali kakega črva so to 99% njihove posledice... Najboljša varjanta je reinstall in čim manj pizdarij gor. Pa uporabljaj firefox namesto IE.
Pa BTW system idle process rabi VEDNO od 90-100% CPU-ja, in to je normalno.
The one and only
bastadu ::
Pa BTW system idle process rabi VEDNO od 90-100% CPU-ja, in to je normalno.Ne vedno... odvisno je, koliko imaš obremenjen računalnik, če ni nič je blizu 100%, če je pa full, pol pa je blizu 0%... A ni logično??
Dead_Eye ::
jah, no. Jaz sem mislil glede na njegov prvi post kjer je pisal da mu zaradi tega šteka....
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje LaptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4492 (4147) | grofsi |
» | CPU usage zelo visokOddelek: Pomoč in nasveti | 3000 (2390) | Mihec1990 |
» | CPU je 100% nonstopOddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1116) | Goldee |
» | 200GB disk zazna mi ga samo 130Oddelek: Strojna oprema | 5308 (5180) | HeXeD |
» | CPU usage 99Oddelek: Pomoč in nasveti | 712 (632) | PhotoBlaz |