Forum » Operacijski sistemi » Microsoft Pocket PC 2003 --> Microsoft Pocket PC 2003 SE
Microsoft Pocket PC 2003 --> Microsoft Pocket PC 2003 SE
Bug ::
ellow
Imam Pocket PC hp iPAQ 2210 na katerem so Microsoft Pocket PC 2003 in me zanima kje lahko dobim Microsoft Pocket PC 2003 SE, da nadgradim? Na Microsoftovi spletni strani nikjer ne pise natancno kje bi lahko dobil novo razlicico OS-a.
Te nove winse je treba kupiti ali sem upravicen do nadgradnje, ker kolko berem, gre samo za uzboljsave ne pa za revolucionarno izdajo novega Pocket PC OS-a
lp,
Bug
Imam Pocket PC hp iPAQ 2210 na katerem so Microsoft Pocket PC 2003 in me zanima kje lahko dobim Microsoft Pocket PC 2003 SE, da nadgradim? Na Microsoftovi spletni strani nikjer ne pise natancno kje bi lahko dobil novo razlicico OS-a.
Te nove winse je treba kupiti ali sem upravicen do nadgradnje, ker kolko berem, gre samo za uzboljsave ne pa za revolucionarno izdajo novega Pocket PC OS-a
lp,
Bug
Matri[X] ::
Vprasaj proizvajalca dlancnika. Placati bos vsekakor moral. Naj te se opozorim, da 2003 SE ne deluje na vseh dlancnikih, ki imajo prvotno nalozen 2003.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Windows Mobile 5.0 za Pocket PCOddelek: Operacijski sistemi | 1464 (1356) | krneki0001 |
» | Dlančik - kako spremeniti jezik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 917 (880) | AlexUS |
» | Kako na Pocket pc na novo naložiti windowse?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2347 (2098) | JetStream |
» | Windos 2002 ali 2003 za IPAQ-kje dobit?Oddelek: Mobilne tehnologije | 969 (901) | Caligula |
» | Nakup dlančnikaOddelek: Kaj kupiti | 1373 (1217) | SkIDiver |