Forum » Pomoč in nasveti » Windows se ne da inštalirat
Windows se ne da inštalirat
Some1Else ::
Lp!
Jest mam pa en ful velik problem, in sicer, noče mi inštalirat windowsa. Ko zaženem iz CD-ROM-a, mi normalno napiše Please wait while computer is inspecting your computer's configuration, pol se pa ustavi in nardi črn zaslon. Zdej sm zasilno inštaliru linux, samo ne morem nč delat razn na internetu sm lahko... prosm naj en odgovori če ve...
hvala, Dejan
Jest mam pa en ful velik problem, in sicer, noče mi inštalirat windowsa. Ko zaženem iz CD-ROM-a, mi normalno napiše Please wait while computer is inspecting your computer's configuration, pol se pa ustavi in nardi črn zaslon. Zdej sm zasilno inštaliru linux, samo ne morem nč delat razn na internetu sm lahko... prosm naj en odgovori če ve...
hvala, Dejan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion dv7 reboot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2145 (2078) | Yacked2 |
» | operacijski sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1080 (964) | mtosev |
» | Instalacija windowsow - problemOddelek: Operacijski sistemi | 1673 (1277) | misek |
» | Ne predvaja novega audio CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2116 (2072) | Tea Time |
» | Remote windows reset from LInuxOddelek: Operacijski sistemi | 1291 (1167) | BigWhale |