Forum » Kaj kupiti » Panaflo ventilatorji
Panaflo ventilatorji
antonija ::
80mm pa 92mm majo na cool-pc, vprasi ce ti lahk 120mm zrihtajo
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Fora je sam v tem da je med _prakticno neslisnim_ in neslisnim veliiiiika razlika za nekoga ki hoce tih kompjuter....
msms ::
18db za ventilator je kr vredu, to je še tišje kot v glasbenem studiju.
pisarne 40-55 db
učilnice 25-45 db
gledališča 25-40
spalnica doma 30-40db
radijski studio 20db
šumenje listov v vetru 10db
slišni prag 0db
pisarne 40-55 db
učilnice 25-45 db
gledališča 25-40
spalnica doma 30-40db
radijski studio 20db
šumenje listov v vetru 10db
slišni prag 0db
Jaz spim v isti sobi kot moj kupjuter svica, zato ncem met prakticno neslisnega, ampak neslisnega. Ob 3eh zjutraj je tistih 10dB prekleto tecnih ce hoces zaspat.... Itak pa vsakemu svoje!
SebaR ::
neslišnega ventilatorja ni
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Najtisjo vent ki sem ga do zdaj vidu (in slisu) je 80mm papst, ki se veselo vrti v moji kisti. In je edini vent. Ce koga zanima se ga slisi tud na 3m (pri odprti kisti), je pa veliiiiko tisji od vse ki sem jih mel prej.
Pri vodnem je pa pumpa vrjetno glasnejsa od ventov.... Tisje bi bil sam pasivno hlajenje pa komp brez diskov (brez mehanskih diskov).
Hoeat pipe pa samo prenese toplota in enega na drugo telo, nic je pa ne _nevtralizira_... tko da heatpipe brez hladlnika (ponavadi aktivnega, razen ce niso hladilna rebra veliiika) nic ne pomaga.
Pri vodnem je pa pumpa vrjetno glasnejsa od ventov.... Tisje bi bil sam pasivno hlajenje pa komp brez diskov (brez mehanskih diskov).
Hoeat pipe pa samo prenese toplota in enega na drugo telo, nic je pa ne _nevtralizira_... tko da heatpipe brez hladlnika (ponavadi aktivnega, razen ce niso hladilna rebra veliiika) nic ne pomaga.
Moonman ::
Tudi sam večinoma kupujem papste. Če nimaš kište ravno pri ušesu je neslišen.
Če sistem ni navit v času spanja pa itak ni problemov. Vent na 800 rpm ...
Če sistem ni navit v času spanja pa itak ni problemov. Vent na 800 rpm ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pasivno hlajenjeOddelek: Kaj kupiti | 2381 (2020) | mr1two |
» | Računalnik za računovodske storitve - tih ?Oddelek: Kaj kupiti | 1302 (1136) | Jan987 |
» | tišanje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2334 (1654) | WinsuckeR |
» | Chieftec 340W PSU glasenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1461 (1284) | Jaka83 |
» | Napajalnik - ventiltor?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2001 (1705) | ||_^_|| |