Forum » Programiranje » [Naloga] Arhitektura CISC -> programiranje
[Naloga] Arhitektura CISC -> programiranje
italya ::
Pozdrav!
A bi mi prosim kdo pomagal pri tej nalogi?
Napišite program, ki na sklad shrani vrednosti od 1 do n (n predtem prebere iz sklada).
Program naj nato na lokacijo 60 zapiše vsoto tistih števil, ki so večja od x (x prebere iz pomnilniške lokacije 55).
Hvala!
msg za Vesoljc-a .. tale program se napise v navadnem urejevalniku besedil in se nato stestira v simulatorju. Zato zraven nisem prej napisala v naslovu v katerem programu. Upam da sedaj ne bos temo zaklenil, ker res nujno potrebujem pomc. Hvala!
A bi mi prosim kdo pomagal pri tej nalogi?
Napišite program, ki na sklad shrani vrednosti od 1 do n (n predtem prebere iz sklada).
Program naj nato na lokacijo 60 zapiše vsoto tistih števil, ki so večja od x (x prebere iz pomnilniške lokacije 55).
Hvala!
msg za Vesoljc-a .. tale program se napise v navadnem urejevalniku besedil in se nato stestira v simulatorju. Zato zraven nisem prej napisala v naslovu v katerem programu. Upam da sedaj ne bos temo zaklenil, ker res nujno potrebujem pomc. Hvala!
Vesoljc ::
nope, tokrat tema ustreza strogim zahtevam tega oddelka
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vesoljc ::
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vesoljc ()
Senitel ::
Ena stvar bi ful pomagala... In sicer za kater procesor/mikrokontroler se to dejansko dela? Ali se dela samo nek šolski primer s psevdo kodo?
Ni doloceno za kateri procesor pa za solski primer gre .. program pa moras pisati z ukazi kot so addd,subd, stod, itd...
Quikee ::
Oh joj spet FERI folk ki ne zna assemblerja ?
Nekjet sem enemu ze odgovoril na podobno nalogo tej kako se jo resi.
Nekjet sem enemu ze odgovoril na podobno nalogo tej kako se jo resi.
Ce si enemu podobno nalogo reso, pa mas link do te naloge, bi ga prosim objavi. Samo da vidim kako pa kaj. Lepo prosim!