Forum » Mobilne tehnologije » Java msn messanger
Java msn messanger
Tic ::
Zivjo, si bom malo temo sposodil.
Ummm, uporabljam nokio 6610i, ki podpira java aplikacije do velikosti 64kb. Sej sem najdu nekaj messengerjev za javo, ki so manjši od 64kb, vendar berem potem reporte in ljudje pravijo, da jim messenger ne dela? A mate kakega, ki vam 100% delajo? Nalozimo jih prek wapa?
lp
Ummm, uporabljam nokio 6610i, ki podpira java aplikacije do velikosti 64kb. Sej sem najdu nekaj messengerjev za javo, ki so manjši od 64kb, vendar berem potem reporte in ljudje pravijo, da jim messenger ne dela? A mate kakega, ki vam 100% delajo? Nalozimo jih prek wapa?
lp
persona civitas ;>
Tic ::
Any phone with Java 2 ME MIDP 1.0, minimum of 30kB memory for the application (maximum midlet size), at least 128kB memory for running application (HEAP), GPRS support.
Hm, .. na nokia.com
Java™ applications (4 preset, max download size 64 kB per application)
Hm, .. na nokia.com
Java™ applications (4 preset, max download size 64 kB per application)
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4442 (3631) | Pesimist |
» | Hipno sporočanje na mobilnih telefonihOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4625 (3682) | KoKi |
⊘ | Nadomestek za M$M Me$$engerOddelek: Programska oprema | 1983 (1769) | OwcA |
» | Kako naj naložim program v linux-u (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 6409 (5338) | CCfly |
» | MSN Messenger zvočno pogovarjanje-problem???Oddelek: Omrežja in internet | 1841 (1653) | plavko61 |