Forum » Programska oprema » Kateri program za peko?
Kateri program za peko?
tejo ::
Kateri program za peko Cd-jev priporočate. Sevada mora delati v WinXP, torej WinOnCD odpade, Nero je sranje. Torej, kateri program priporočate. Tistedva zgoraj napisana odpadeta!
andrej ::
Z easy CD-jem so same tezave.
Po drugi strani deluje Nero brez vsakih problemov pod XP-ji.
Po drugi strani deluje Nero brez vsakih problemov pod XP-ji.
tejo ::
Ja, ta program je dober, samo zasede 109 mb, kar je za vlečenje iz interneta s 56k modemom (pre)dolgo.
Nero mi pa ni všeč.
Nero mi pa ni všeč.
mmisv ::
men deluje easy cd creator 5 super( v win98). nerota se ne dotaknem več ker mi je zj*bu ful cdjou
Čist trivialna stvar...
BigHugo ::
Tejo: Nero 5.5.4.0 iz ahead-ovega ftp strežnika ta verzija zaseda točno 10,7 MB (11.252.697 bytes).
Tistih 109 MB pa je verjetno retail verzija, ki je ti zagotovo ne rabiš ali pa si narobe pogledal.
LP BigHugo
Tistih 109 MB pa je verjetno retail verzija, ki je ti zagotovo ne rabiš ali pa si narobe pogledal.
LP BigHugo
LP BigHugo
blank3_ ::
Nero. Profesionalci ne gledamo samo na zunanjost programa
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.
Mr.-Viko ::
Za snemanje audia, audia+podatki ali samo podatki ti priporočam Nerota (najnovejšo verzijo, seveda). Za peko kopij CD-jev pa CloneCD.
Perfect combination for perfect results!
Perfect combination for perfect results!
No comment, really
frudi ::
se povsem strinjam z Mr.-Vilkom, dodal bi edino še CDRWin, za snemanje ISO fajlov potegnjenih z neta (no, če imaš kabl ali adsl seveda )
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
krucymucy ::
Nero!
Mam celotno verzijo 5! Pa dela pod vsemi winsi brezhibno!!!
Z easy cd creatorjem sem tud jest mel probleme - pa se cudn je!
Mam celotno verzijo 5! Pa dela pod vsemi winsi brezhibno!!!
Z easy cd creatorjem sem tud jest mel probleme - pa se cudn je!
JXS ::
jaz mam NTI CD-Maker 2000 Professional pa je zakon, install file je velik 5.77MB, dej mail pa ti ga sendam če hočeš, men dela brez problema v xpjih, 2k. 98, me.
Boško ::
Dajte mi prosm povedat, kak pr NERO-tu isklopt to, da dela črtice namest presledkov. (npr. Novo_mesto namest Novo mesto) Full moteče!!
L.p.
L.p.
Han ::
Nekaj se je govorilo, da WinOnCD 3.7 deluje v WinXP. Poskusi še NTI CD-Maker in InstantCD/DVD. Če delujeta v XP, žal ne vem.
Binji ::
Nero. Glede presledkov pa mislim da mors vklopit joliet file system.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Morpheus ::
tejo, jst ti lohka pošlem po pošti easy cd creator 4, z addonom... Če te zanima, mi piš!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Jebiveter ::
Kateri util pa uporabit za pisanje na CD-RW kar iz Explorerja (Packet writing)? To mislim, da lahko uporabis CD-RW kot disketo oz. disk (formatiranje)! Pogoj je da mora delat tako v Win98 in Win2k!!!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Mr.-Viko ::
Tudi PacketCD ni slab. Potem še imaš nek InCD ali nekaj podobnega, pa še sigurno obstaja kak.
No comment, really
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S cim si kdo kaj spece?Oddelek: Programska oprema | 2112 (1686) | Tomi |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2588 (2315) | dualband |
» | Tezave s pekoOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1049) | damian |
» | program za pečtOddelek: Programska oprema | 2061 (1882) | JLP |
» | Ker program, najboljši,najuporabnejši za peko CD-jevOddelek: Programska oprema | 7097 (6284) | Klemenn |