Forum » Pomoč in nasveti » Windows setup težave
Windows setup težave
francka45 ::
oj
ali mi zna kdo lepo prosim razložitikaj naj bi to pomenilo:
file acpi.sys caused an unexpected error (32768) at line 5897 in d:\xpsp1\base\boot\setup\setup.c.
ker to mi napiše ko hočem naložiti winse
in tista nepričakovana napaka 32768 in linija 5897 mi ne povesta kaj veliko
se šel gledat na microsoftovo stran pa nisem nič našel
ali mi zna kdo lepo prosim razložitikaj naj bi to pomenilo:
file acpi.sys caused an unexpected error (32768) at line 5897 in d:\xpsp1\base\boot\setup\setup.c.
ker to mi napiše ko hočem naložiti winse
in tista nepričakovana napaka 32768 in linija 5897 mi ne povesta kaj veliko
se šel gledat na microsoftovo stran pa nisem nič našel
harvey ::
Očitno gre za neke težave z združljivostjo mlinčka in XP. acpi.sys ima na skrbi ACPI (Advanced Configuration and Power Interface).
Pa so na tem PCju že bili nameščeni XP ali pa so bili prej Windows 2000 ali kak drug OS in se je sedaj pri ponovni namestitvi XP z sp1 tole dogaja.
Poskušaj spremeniti nastavitve ACPI v Biosu (če seveda so), če so prej ON daj sedaj OFF in obratno. Druge ideje pa nima prav pri roki.
Pa so na tem PCju že bili nameščeni XP ali pa so bili prej Windows 2000 ali kak drug OS in se je sedaj pri ponovni namestitvi XP z sp1 tole dogaja.
Poskušaj spremeniti nastavitve ACPI v Biosu (če seveda so), če so prej ON daj sedaj OFF in obratno. Druge ideje pa nima prav pri roki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue Screen (ntoskrnl.exe)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2673 (1524) | fulgur |
» | ugašanje in restartanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 5686 (5339) | Cold1 |
» | Podatki iz Memory-Dump-a?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2169 (1723) | R33D3M33R |
» | Cd rom ne pece :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1629) | 5er--> |
» | Kako razbrati minidump fajl ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1924 (1731) | Jst |