Forum » Hlajenje in modifikacije » hladilnik
hladilnik
Neo32 ::
Am, kuko bi spravu na grafikuljo vecji hladilnik ce pa grafikulja nima nobenih lukenj in podobnih zadev. Imam Inno GeForce 32MB MX.
Neo32 ::
Jah ba zalost jih pa moja nima ker je Inno-tova in jih nima :( Hmmm prlepu sej jest sm tud razmisljov o temu. Sam pod nobenim pogojem ne bi pa dal gor Borba, ker mam slabe izkusnje s temi Borbiblahah tko da bom dal gor enga mal pobrusenega Socket 7 hladilnik. Pa se gor sam kako nej ga prlepm????? S cim????
krucymucy ::
jest mam prleplenga na dveh vogalih s sekundnim lepilom (super attack gel) z navadnim mi ni drzalo!! zdej pa drzi ze cist fajn kakih tri mesece!
alien-w ::
neo32: tukaj imaš opisano, kako namestis hladnjak, ki nima tistih čepkov za pritrditev. Podobno je pri tvoji grafični, le da ta nima primernih lukenj. Tam ti vse pise.
Ce se pa se vedno bojis, da ti bo zadeva odpadla sredi delovanja (kar je cisto mozno, (meni se je ze skoraj)), pa uporabi vezice. To so tiste plasticne prozorne/bele zadevce, ki jih skupaj das, potem pa ne spusti vec. Pa s tem se dodatno zavaruj hladilnik pred odpadanjem, da ne bos ksnega kratkega stika naredu in si uniču česa, ker ta lepila se pri visoki temp. stopijo in ne drzijo vec.
Ce se pa se vedno bojis, da ti bo zadeva odpadla sredi delovanja (kar je cisto mozno, (meni se je ze skoraj)), pa uporabi vezice. To so tiste plasticne prozorne/bele zadevce, ki jih skupaj das, potem pa ne spusti vec. Pa s tem se dodatno zavaruj hladilnik pred odpadanjem, da ne bos ksnega kratkega stika naredu in si uniču česa, ker ta lepila se pri visoki temp. stopijo in ne drzijo vec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit nf7-s -Gretje south bridgeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1427 (1095) | Grimlord |
» | Retail rešitev za hlajenje NBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1532 (1163) | c3R4R |
» | Hlajenje NBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1284 (1175) | C_maniak |
» | KAK kuler na graficno??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1119 (951) | ns-miha |
» | Voodoo - VROČE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1823 (1526) | Evil|One |