» »

KAK kuler na graficno??

KAK kuler na graficno??

einstein2 ::

hmm... mam graficno: MSI MS-StarForce 816/817/818 na Geforce2 MX čipu. Če kdo pozna, ve da je full majhna. Original je bil na njej en Gnil hladilnik brez ventilatorja™ tko da se je full grela. Pol sm nabavu Bluorba™ in sm ga mogu še mal pobusit rebra, da je sel gor8-O (prijemal je ob PCI) potem sem jo še mal overclockal tko da je zdaj postal bluorb prešibak. (full se greje zgoraj in še full greje RAM-e);(( Probal sem dat še intel hladilnik od proca, sam je še slabše. Kje bi lohk nabavu kak dober kuler podobne velikosti kot bluorb???8-O

msmiha ::

Podobnega kulerja ne poznam. Eni so dajali gor peltijerej al pa volcano 2:D. Preden pa karkol kopuješ pa, daj termalo pasto spodi in ne trake. Pa na vseh 4 ekih zalepi z sekundim lepilo. Poglej pod članke
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

MaD_Mavr0 ::

Prvo premeri rebra in nato lahko greš v kako "bolje" založeno elektro trgovino in si kupiš tak vent ki ti bo pasal na rebra nato pa ga z samoreznimi vijaki priviješ na rebra....(vijake vzami toliko dolge, da bodo v rebra prišli samo 2 do 3 navoji....)

Lahko pa rebra snameš dol....spoliraš....namestiš kak nov cooler.....(malo treba poiskat naokol pa bo....)

Kdor išče ta najde....

Nigga ::

jaz sem imel čisto isto grafično kot ti pa mi je borb original gor pasal. Nisem nič rabo brusit. Zdi se mi čudno da se ti tak greje, saj se meni skoraj ni
Too Drunk to Fuck

OldSkul ::

Ja a si pobrusu spodnjo stran blue orba saj je spodnja stran izbočena in tako je prevajanje zelo slabo!!!

Nigga ::

ja, spodnjo stran sem pobrusil, da sem zravnal..
Too Drunk to Fuck

element ::

Kolkr sm jest tebe zastopu si dal ti borba na rebra? :\ Jest sm dosegel učinkovito hlajenje na voodooju z tem, ko sm odstranil rebra, pobrusil čip, kupil večja rebra, spodi jih podmazu s TP, pol sm jih gor prlepu, na njih sm pa dal en vent, ki je spodaj pr superorbu. Hladi ko svina. Pa ne pozabi na rebra na ramu, kjer jih tudi podmažeš s TP in prilepiš na čipe.
TP = Termalna Pasta :))
PS:
Podobnega kot BOrb ni. Nix :(

Binji ::

Pelcijan: VGA Cooler od Titana je skorej isti, sam da je zlat. Verjemi, ga mam doma:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

AtaStrumf ::

Ej Pelcija kolk se pa navija tvoj agrafična s takim iber hlajenjem. Moja Hercules GF2MX se z nič modificiranim blorbom in brez hladilnih reber na ramčkih navije do 210/220, Proc/Mem. RAM na 230 ne dela več za proc pa še nisem šel do konca.

MSI-jevo GF2MX kot je tvoja einstein2 ima moja bejba pa se prav un kur*c navija. Vsaj RAM; ker ne mislim Blorba gor tlačit da bi navijal še procesor, k itak skor nič ne pomaga. RAM sem dal na 200 pol je začel kar nekaj hecat. Brezveze. Pa včasih se kar sama prestavi ma 16 MHz. Ja prav ste prebrali 16. In pol cela slika utripa. Kar nekaj. Pomoje bom jaz to malce reklamiral skupaj z osnovno (MSI K7T Turbo, ki tudi noče več kot 110 FSB-ja, pa še to je nestabilno). Megahit pazi se!

OldSkul ::

Ja jaz imam isto grafično in iste težave,oz. predvsem ram se nikakor ne da navijat.Damn,kupljeno pa je bilo vse seveda v megahitu.Ali se splača dat reklamirat,v upanju da bi dobili isto grafično z drugačnim pomnilnikom!

AtaStrumf ::

Če se noče navijat to še ni noben razlog za reklamacijo. Ko kupuješ grafično moraš paziti na RAM, da je kvaliteten. Zato sem jaz kupil Heculesovo GF2MX ker je RAM že v osnovi navit na 183MHz medtem ko drugi rami tiktakajo na bednih 166MHz. Fora je v ramih ne v kakšnih sexy hladilnikih na čipu.

Jaz mislim MSIjko reklamorat ker kar sama vrže na 16MHz in pol mi vsa slika utripa. Sicer je rešitev simpl a mi gre na živce. Tudi driverji se sploh niso hotli updajtat. Kar nekaj! Z mojo pa z istimi drajverji brez problemov. Čudni so ti računalniki.

einstein2 ::

na 16 mhz8-O???? to se mi še ni zgodilo.
Binji: kak je ta kuler? a je bolji kot bluorb??;((

OldSkul ::

Ja zgleda da je ker stane pri megahitu samo 1500 tolarjem se men zdi!

ns-miha ::

mi smo prodajal en cajt msi-jeve geforce2mx. milsim de smo jih prodali ene 4 kose. pol pa smo dobili winfaste, pa sm testiru oba doma. msi je bil ene 30% pocasnejs od winfasta. jest mam winfasta navitga na 235/206. Ram ne gre več, medtem ko sem za GPU naredil voltage hack.
no za ene 20 slikc se pozna :D
sovrazim niggerje, zide


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
675805 (4368) The B
»

navijanje Gf2MX

Oddelek: Navijanje
431898 (1155) racaMIT
»

intel retail na geforce2 mx

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
22951 (719) AvAkI
»

Voodoo - VROČE!!!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
401746 (1449) Evil|One
»

Dajte to nardit

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
241600 (1191) element

Več podobnih tem