Forum » Pomoč in nasveti » WinXP pro in shortcut-i na namizju
WinXP pro in shortcut-i na namizju
Boik ::
OK, bom probu čim bolj jasno tole obrazložit.
Ko kreiram shortcut iz documents and settings + še ene dva folderja globje na namizje mi istočasno skreira še en shortcut, ki pa nima nobenga podatka v properties-ih. Ko probam zbrisat to ikonco mi zbriše 'original' ta druge ikonce pa noče zbrisat ker javi "Cannot delete file: Cannot read the source file or disk"!! V mapi, ki jo hočem dat na desktop so pa samo .doc faili, ki so vsi na disku.
Če ma kdo kakšno idejo, prosm na dan z njo.
Aha... še to, vse file v tem folderju mi označi kot orphan class!?
Ko kreiram shortcut iz documents and settings + še ene dva folderja globje na namizje mi istočasno skreira še en shortcut, ki pa nima nobenga podatka v properties-ih. Ko probam zbrisat to ikonco mi zbriše 'original' ta druge ikonce pa noče zbrisat ker javi "Cannot delete file: Cannot read the source file or disk"!! V mapi, ki jo hočem dat na desktop so pa samo .doc faili, ki so vsi na disku.
Če ma kdo kakšno idejo, prosm na dan z njo.
Aha... še to, vse file v tem folderju mi označi kot orphan class!?
- spremenil: Boik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odstraniti offline files puščiceOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1731) | StratOS |
» | motorola v 360!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2944 (1552) | schranzek |
» | Dodajanje bližnice v meni desne tipke na miškiOddelek: Pomoč in nasveti | 1458 (1343) | vres.ales |
» | Neumnost z EXE fajli - Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1449 (1196) | Tilen |
» | microsoft directX 8.0 setup- ne greOddelek: Operacijski sistemi | 1009 (893) | ADF |