Forum » Hlajenje in modifikacije » TT Super Orb TRIK
TT Super Orb TRIK
EvilK|NG ::
Zanima me če je že kdo probal zgornji del orba prekriti z roko , kajti jaz sem probal in pridobil 2000 obratov na zgornjem ventilatorju in pa okoli 200 na spodnjem !?! Z temperaturo pa se še nisem imel časa zafrkavati tko da če se komu da naj proba in poroča če je kaj bolje , da bi potem ga prekril z nečim drugim naprimer kartonom !!!
Play your Cards Right !
Windi ::
BISTRA GLAVA
Tega ne delaj, ker ti ventilator dela hitreje, pa tudizraka ne dobi, pa še prej ti bo crknil.
Tega ne delaj, ker ti ventilator dela hitreje, pa tudizraka ne dobi, pa še prej ti bo crknil.
Neo32 ::
In ce imas slucajno vezanega na plato (kar vrjetno je) ti bo iz plate potegnilo prevec toka in skuril bos se plato.
TTine ::
Jao ljudje, kako vam gre kaj fizika (aerodinamika)??? Sodec po zgoraj napisanem ne prav idealno.
Namig: Zakaj potem letalom ne zaprejo propeleja v recimo leseno skatlo, sej bi se res hitreje vrteli...Boga mati!!!
LP
Tine.
PS: ce zelite bolj jasno razlago...prosim, samo povejte:)
Namig: Zakaj potem letalom ne zaprejo propeleja v recimo leseno skatlo, sej bi se res hitreje vrteli...Boga mati!!!
LP
Tine.
PS: ce zelite bolj jasno razlago...prosim, samo povejte:)
Tomi ::
Ja, mislim, da kdor pozna Bernoillijevo enačbo, ve, da je kaj takega logično, hkrati pa zelo neumno.
Sicer pa ni slaba ideja o škatli
Predlagaj Nasi, da se spleh ne ubada z diaminom, ampak kar en propeler v škatlo, pa je...
Sicer pa ni slaba ideja o škatli
Predlagaj Nasi, da se spleh ne ubada z diaminom, ampak kar en propeler v škatlo, pa je...
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik se ugaša ob up/downloaduOddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1325) | r0x |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5493 (4209) | Timmah |
» | naredil si bom carbon fibre ohišje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22193 (16248) | DimmniBurek |
» | moje vodno hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8656 (6064) | bodom |
» | Temperatura AMD XP 2000P+ ???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1774 (1401) | Bremzi |