» »

lcd 19" monitor

lcd 19" monitor

starkid- ::

Pozdravljeni. Prosim Vas, če mi lahko pomagate pri nakupu 19" monitorja, kateri bo namenjen predvsem brskanju po internetu in produciranju glasbe. V mislih sem imel Samsung 193P, vendar le tega ne izdelujejo več. Cena ni tako pomembna.

PS.: Vem, da je zgoraj še ena tema o LCDjih vendar sem za povzetek moral odpreti novo.

MWMW ::

Kaj pa tale Samsung 913N

Men se zdi ful dobr
//

BigFoot ::

913N je cool za igre, za Windowse je pa dosti boljsih izbir. Predlagal bi Samsunga 920T ki je v bistvu naslednik 193P.

boštjan ::

V mislih sem imel Samsung 193P, vendar le tega ne izdelujejo več. Cena ni tako pomembna.

da ga ne izdelujejo več ne pomeni,da ga ni moč več dobiti.skoči do bofa al pa bigbang,al pa prek spleta mimovrste ali gambit in poglej,če ga še majo
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Dead_Eye ::

Po dizajnu je 173p/193p zakon, vsaj meni je veliko lepši kot 920T/913N, škoda le za odzivni čas...
The one and only

BigFoot ::

No sej 193P ma malo boljsi odzivno cas kot 920T (20ms vs 25ms). Je pa osebno meni dizajn 920T bolj vsec. Pa kokr sem bral teste, je tudi slika malo boljsa na 920T.

Dr_M ::

mogoce 194T? :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

okfec ::

Na www.nakupovanje.net imajo še črnega 193P. Baje ga tudi zamenjajo, ce ima svetle tocke. Link

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: okfec ()

batista ::

To da 193P ne izdelujejo več nisem vedel. Kupiti ga pa ni problem. ga maš na mimovrste, mlacom, enaa, ...
Če je tko da ga ne delajo več pol je pa res skrajni čas za nakup:D

marnit ::

Sam zakaj so ga pa nehal izdelovati? Sej je prodajni uspeh pa tudi na testih zmaguje :\

drejc ::

Life cycle se je zakluču vrjetn. Pa tut cenitev izdelave lcdjev na TN tehnologiji (193 ma MVA) je svoje naredu.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Bevcan ::

Ma pomoje je fora v tem a v enem tednu naredijo tok monitorjev da je zaloga taka da jih nikol ne prodajo. Začnejo torej delat monitorje jih delajo en teden pol pa nehajo. Treba jih je sam še prodat kar pa seveda traja malo dlje.
Govoril sem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri sestavi novega računalnika

Oddelek: Kaj kupiti
172976 (1082) fox3
»

19'' LCD monitor

Oddelek: Kaj kupiti
71424 (1220) Nox