Forum » Pomoč in nasveti » Win_Xp
Win_Xp
ill_nino ::
Računalnik imam formatiran, na njemu tudi ni nobene particije, v biosu sem naštimal da se najprej zažene cd-rom. V cd-rom vstavim xp pro in zaženem računalnik.
Winsi (setup) se ne zaženejo, poskusil sem z dvema različnima kopijama.
Imam že malo starejši comp.
Sem naredil kaj narobe? Zakaj ne deluje?
Winsi (setup) se ne zaženejo, poskusil sem z dvema različnima kopijama.
Imam že malo starejši comp.
Sem naredil kaj narobe? Zakaj ne deluje?
Are you crazy?
Yes sir!
Yes sir!
Vikking ::
kaj ti pa napiše, če ti ne zažene setup-a?
možno da imaš piratsko kopijo in mogoče si samo navadno kopiral cd in ti je ratu cd ki ni bootable.
možno da imaš piratsko kopijo in mogoče si samo navadno kopiral cd in ti je ratu cd ki ni bootable.
S tem cd-jem sem že namestil winse na nek drug comp (uspešno), ne napiše mi nič (razen stadndard ni sistema), kako pa se cd (setup) zažene prek zagonske?
This program does not run in ms-dos.
Samozagonske win98se mi zažene normalno.
Še kaka ideja?
This program does not run in ms-dos.
Samozagonske win98se mi zažene normalno.
Še kaka ideja?
Are you crazy?
Yes sir!
Yes sir!
sinko999 ::
Vzami cd od win98 bootaj z njimi potem ko prideš v dos greš na cd od win xp v mapo i386 če je še tam pa imaš
winnt /? pa ti bo ven vrglo parametre pa lahko narediš boot diskete potem lahko boot skopiraš na disk ...
Drugače pa bi lahko kar v drugih winsih enako naredil
winnt /? pa ti bo ven vrglo parametre pa lahko narediš boot diskete potem lahko boot skopiraš na disk ...
Drugače pa bi lahko kar v drugih winsih enako naredil
Ni? ni ve?no !
iztok31 ::
Sej ni nujn da je kriv cd, lahko mas cd rom malo starejsi in noce prijeti ukazne vrstice takoj po bootu ali pa pa so za to krivi rami. Če mas (primer) v kisti dva modula rama, vzemi ven enega in probaj, ce ne gre zamenjaj se ta drugega. In kmalu bos vidu kaj je. Tos evelikokrat dogaja, ko na starejsih platah navijamo rame, seveda na tistih platah ki to dopuscajo.
Jaz mislim da je to. Sem ze imel nekaj takih primerov.
Jaz mislim da je to. Sem ze imel nekaj takih primerov.
čav
Sem zrihtal problem je bil v cd-jih (in nesposobnih osebah ki so mi jih dali). Vseeno hvala za pomoč.
Are you crazy?
Yes sir!
Yes sir!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2173 (1747) | SavoS |
» | Windowa XP------Windows ME for........Oddelek: Operacijski sistemi | 1253 (1047) | yerow |
» | "Format C" - kako narediti ???Oddelek: Operacijski sistemi | 2630 (2032) | Damjan Jagar |
» | nalganje win 95Oddelek: Pomoč in nasveti | 1006 (898) | moby-dick |
» | WIN XP INSTALACIJAOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1052) | Kriko |