Forum » Izdelava spletišč » Vprašanje design-a
Vprašanje design-a
TechFreak ::
Pozdravljeni,
v delu imam spletno predstavitev, pa se malo lovim pri barvah. Zanima me kaksna se vam na splosno zdi zasnova in kaksen se vam zdi odtenek v okencih - vkljucno z glavnim (main) - bolje receno s cim bi ga nadomestil, da bo stran barvno koherentna in vsecna?
LP
v delu imam spletno predstavitev, pa se malo lovim pri barvah. Zanima me kaksna se vam na splosno zdi zasnova in kaksen se vam zdi odtenek v okencih - vkljucno z glavnim (main) - bolje receno s cim bi ga nadomestil, da bo stran barvno koherentna in vsecna?
LP
overlord_tm ::
men se čist všečna zdi ... no sem pa bl antitalent za barve :p
na sitepoint.com imaš en tuztorial, kako izbirat barve. kontrastne sheme, analogne itd
na sitepoint.com imaš en tuztorial, kako izbirat barve. kontrastne sheme, analogne itd
PhotoBlaz ::
Modra in zelena je fajn kombinacija.
Evo ti par komentarjev:
-podnja modra crta je prevec modra, prevec buta ven
-zgornje slike poiskusi malo manj pisane narest, ali pa jim zmanjsaj vidnost, da bodo bolj blede
-sivi okvircki in sive crke na svetlomodro podlago so super
-sredinski logotip in naslov strani malo povdari, loci od ostalega, da bo bolj viden in prepoznaven
Upam da sem ti pomagal
Cau
Evo ti par komentarjev:
-podnja modra crta je prevec modra, prevec buta ven
-zgornje slike poiskusi malo manj pisane narest, ali pa jim zmanjsaj vidnost, da bodo bolj blede
-sivi okvircki in sive crke na svetlomodro podlago so super
-sredinski logotip in naslov strani malo povdari, loci od ostalega, da bo bolj viden in prepoznaven
Upam da sem ti pomagal
Cau
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalec Sony H1 ali Panasonic FZ5?? NUJNOOddelek: Pomoč in nasveti | 1547 (1477) | globoko grlo |
» | ocenite stranOddelek: Izdelava spletišč | 2029 (1712) | Sivina |
» | ocente mi stran!Oddelek: Izdelava spletišč | 2074 (1276) | zenith1 |
» | Lepa stran???Oddelek: Izdelava spletišč | 1198 (888) | Area_51 |
» | Nova stran o elektrotehniki.Oddelek: Omrežja in internet | 1921 (1447) | JLP |