» »

Genius Netscroll+ Superior

Genius Netscroll+ Superior

carcar ::

A ma kdo to miško ?
A se mi jo splača kupt ? Ali je dost natančna ? itd
lp

odklop ::

Imam! Zaenkrat zadovoljen, baterije zdrzijo cca 1 teden, prilozene so bile 4 GP 1200 mA, med tem casom lahko polnis 2 v prilozenem USB oddajniku.
Razdalja do koder deluje - cca 6 m. Glede natancnosti: boljše kot prejsnja mis na kablu (prej Logitec ...). Mis ne uporabljam pri nekih zahtevnih (natancnih) orodjih/programih.
S tem, da jaz mam brezžičen model z enakimi funkcijami...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: odklop ()

ch]p ::

Jaz imam pa probleme s to miško. Če zavrtim kolešček, se premikanje kurzorja za kako sekundo ali dve občutno upočasni. :'( Poleg tega so driverji izredno diletantsko napisani, nimajo niti opcije za izklop accelerationa in smart scrollanja - to pomeni da kolešček deluje v programu, na katerem je trenutno miškin kurzor, ne pa v tistem v ospredju. Poleg tega se po kakšni minutki neuporabe miška spravi v stanje neaktivnosti, tako da jo lahko prebudiš zgolj z besnim klikanjem in šibanjem sem ter tja. Skrajno nadležna zadeva. Za acceleration sem na srečo že našel rešitev, če koga zanima: http://www.tweakxp.com/article36785.aspx Za smart scroll in izklop neaktivnosti pa nisem bil te sreče. ;(( Če kdo pozna rešitev teh problemov bi bil zelo hvaležen za pomoč.

Paramedic ::

Js imam wireless verzijo te miške, pa sem zadovoljen, dela kot mora. To da gre v sleep kmalu je moteče le, ko bereš in moraš za kake 10cm premaknt miš, da se zbudi. Če jo uporabljaš pri igrah je v redu, za Genius... Uporabljam pa privzete win driverje, pa delajo vsi dodatni gumbi tako, kot morajo, razen app.switch gumb nima funkcije v win, dela pa v igrah.
End transmission.

ch]p ::

Hvala za nasvet, bom poskusil z default driverji. Upam da bo delovalo. :) Sicer pa tudi v igrah lahko ta sleep mode najeda. Se mi je že zgodilo, da mi je miška 'zaspala' med igranjem Operation Flashpoint, ki ni ravno neka akcijada. :'(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem pri zagonu iger

Oddelek: Pomoč in nasveti
191232 (1039) bumblek
»

Zagon xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
7941 (789) pd
»

Vse dela počasneje

Oddelek: Pomoč in nasveti
61186 (1106) TEDY
»

explorer.exe

Oddelek: Pomoč in nasveti
111202 (1011) Tic
»

Automatic Lock Workstation

Oddelek: Operacijski sistemi
5782 (713) largie

Več podobnih tem