Forum » Navijanje » vmod
vmod
power9 ::
ali bi mi lahko opisali natančen postopek vmoda (vdimm) za radeona 9800se aiw.
na netu sem že gledal, vendar se ne znajdem čist vredu...
na netu sem že gledal, vendar se ne znajdem čist vredu...
vem da je treba skupaj priciniti, vendar na sliki je toliko nekih puščic tako da nevem kaj je treba...
Boki_ ::
Vmod za 9800 je en najenostavnejših kar sm jih kdaj delal, vsaj zame, sploh ne vem ka te lah zmenejo tiste puščice... Če pa še njihovga pomena ne razumeš, pol se pa res ne lotevat...
I'm back
http://www.techpowerup.com/articles/ove...
iz prve slike me zanima zakaj je toliko puščic? kaj je potem treba sciniti skupaj?
iz prve slike me zanima zakaj je toliko puščic? kaj je potem treba sciniti skupaj?
LittleDevil ::
LittleDevil ::
Ja je nastavljiv...
Že prej sem ti povedal Measurement point ti pa kaže kje odčitavaš voltažo na grafični, v tvojem primeru ramov (VDD).
LP
Že prej sem ti povedal Measurement point ti pa kaže kje odčitavaš voltažo na grafični, v tvojem primeru ramov (VDD).
LP
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična za 300-400 EUR (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 28205 (19981) | hojnikb |
» | Modifikacije strojne opremeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5830 (5802) | sid911 |
» | Imam Radeon 9800 pro, pa bi jo zamenjal pocasi..S katero?Oddelek: Kaj kupiti | 2279 (1380) | gandolfini |
» | flashanje 9800pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5093 (3689) | Black Metalc |
» | 9800 pro vmod (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4627 (3060) | obadek |