Forum » Pomoč in nasveti » Ide kabel?
Ide kabel?
lepi joker ::
Danes sem si nabavil nov ide kabel za priklop diska.Disk imam maxtor 160 gb ata 133..ta ide kabel ,ki sem ga danes kupil pa je ata 66..Ali to kaj vpliva na hitrost diska ,ali je vseeno ali je kabel ata100 ali ata 66?
Že vnaprej hvala za odgovore..
Že vnaprej hvala za odgovore..
l.p. atamama
vladika ::
lepi joker mislim da te poznam
Pa ne da si ti kupoval ta kabel v eni trgovini na P na Štajerskem
Tja me več živega ne dobijo.
Kaj tam ne dela en prodajalec.
Sem občutil na lastni koži.
Pa to ne moreš verjet.
Kupujem neki SATA disk sam vem zakaj on pa me na vse pretege prepričuje da je to brez veze.
Češ vzami navadnega pa še cenejši je.
Pol pa ga vprašam za ceno Raptorja pa on meni ja pa kaj boš s tem.
Zdaj pa jaz vas sprašujem pa kdo je on da bo meni rekel kaj MORAM in kaj NE SMEM kupiti.
Kolkor jaz razumem naj bi ti prodajalec samo predlagal kaj naj kupiš ali pa da ti našteje prednosti oziroma pomanjkljivosti tega, pač kar kupuješ.
lepi joker kontaktiraj me na PM in bova skupaj poslala protestno pismo na najin city.com/forum...
Če je še kdo ki ve za katero trgovino se gre naj se nam pridruži.
Pač mal off topic vendar se tudi to dogaja, točne lokacije trgovine pa ne bom navedel ker niso vsi tam zaposleni enaki
Pa lep pozdrav!
Pa ne da si ti kupoval ta kabel v eni trgovini na P na Štajerskem
Tja me več živega ne dobijo.
Kaj tam ne dela en prodajalec.
Sem občutil na lastni koži.
Pa to ne moreš verjet.
Kupujem neki SATA disk sam vem zakaj on pa me na vse pretege prepričuje da je to brez veze.
Češ vzami navadnega pa še cenejši je.
Pol pa ga vprašam za ceno Raptorja pa on meni ja pa kaj boš s tem.
Zdaj pa jaz vas sprašujem pa kdo je on da bo meni rekel kaj MORAM in kaj NE SMEM kupiti.
Kolkor jaz razumem naj bi ti prodajalec samo predlagal kaj naj kupiš ali pa da ti našteje prednosti oziroma pomanjkljivosti tega, pač kar kupuješ.
lepi joker kontaktiraj me na PM in bova skupaj poslala protestno pismo na najin city.com/forum...
Če je še kdo ki ve za katero trgovino se gre naj se nam pridruži.
Pač mal off topic vendar se tudi to dogaja, točne lokacije trgovine pa ne bom navedel ker niso vsi tam zaposleni enaki
Pa lep pozdrav!
Azrael ::
lepi joker
Za kabel je vseeno, ATA 66 je 80 žilni kabel in enak za vse ATA 66 - 133 naprave (sicer v praksi ni več kot par procentov razlike med temi standardi). Na hitrost lahko vpliva IDE kontroler, če je bolj počasne sorte, ne glede na specifikacije.
vladika
Drugič raje pošlji zasebno sporočilo...
LP, Azrael
Za kabel je vseeno, ATA 66 je 80 žilni kabel in enak za vse ATA 66 - 133 naprave (sicer v praksi ni več kot par procentov razlike med temi standardi). Na hitrost lahko vpliva IDE kontroler, če je bolj počasne sorte, ne glede na specifikacije.
vladika
Drugič raje pošlji zasebno sporočilo...
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ultra DMAOddelek: Strojna oprema | 2284 (1689) | amigo_no1 |
» | ATA 133 okrogliOddelek: Kaj kupiti | 1886 (1571) | Caligula |
» | Ata-33 ~ ata-100Oddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (973) | Boky |
» | Disk pa kontrolerjiOddelek: Kaj kupiti | 1222 (1127) | CaqKa |