» »

Razložitev pojmov večopravilnost in navidezni pomnilnik

Razložitev pojmov večopravilnost in navidezni pomnilnik

Damc ::

Lepo prosim če mi lahk kdo razloži naslednji vprašanji-

1. Razložite pojem večopravilnosti z enim mikro procesorjem. Kako bi pohitrili večopravilni sistem, če ne bi spreminjali frekvence procesorjev.

2. Razložite pojem navidezni pomnilnik. Kakšna je podpora mikro procesorjev družine Intel? Kako je realizirana (segmentacija in ostranjevanje)?
  • spremenilo: STASI ()

Eschelon ::

1. Razložite, zakaj potrebujete odgovorre na ta vprašanja (smrdi po Kodeku;))

2. Razložite, zakaj si tega ne preberete iz zapiskov kakega izmed študentov FRI - 2.letnik. 0:)
Vedeti, razumeti, znati.

slemo ::

Odgovore rabim za poklicno maturo, to sta 2 vprašanja izmed 30. Res je pa da sem že pogledal v zapiske, vendar ne najdem točnega odgovora na ti vprašanji.

Azrael ::

Svetujem ti, da zapišeš tvoje mnenje kakšen naj bi bil pravilni odgovori. Ne pričakuj odgovora na srebrnem pladnju, ker ti bo bolj škodoval kot ne.

Zakaj? Tudi če bo odgovor povsem točen, te prfox zlahka zašije, če le hoče, ko opazi, da o stvari ne veš v resnici nič in samo ponavljaš kot papagaj.

Sedaj pa bom to temo še prestavil v oddelek Šola, ker bo bolj učinkovito, tukaj je govora o elektriki, kar s tvojim vprašanjem nima veliko skupnega.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Azrael ()

STASI ::

Zakaj pa uporabljaš dva uporabniška imena na S-T?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: STASI ()

slemo ::

Včeraj sem pozabil geslo, ki pa sem ga na novo zahteval, vendar potem sem ga spet nekje izgubil, ker pa lahko geslo na dan zahtevam samo enkrat sem se registriral na novo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FBI za odklep iPhona 5C plačal manj od prvotnih navedb

Oddelek: Novice / Varnost
219280 (7940) antonija
»

nekaj vprašanj za biologijo - encimi, izločala, hormonalna regulacija ...

Oddelek: Šola
72638 (2377) modelno1
»

Matura (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8111803 (9115) Zajec123
»

Slovenščina na maturi/zaključnih HELP

Oddelek: Loža
143023 (2854) Trdi

Več podobnih tem