Forum » Operacijski sistemi » encrypted files
encrypted files

marvin42 ::
a obstaja kakšna možnost, da v windows XP dobiš dostop do encripted files (ne vem prevoda) potem ko si izgubil vse možne "navadne" načine. Na kratko: nekdo ima dva diska, na enem windowsi, na drugem podatki, vključena neka kurčeva sistemska enkripcija. Sistem se sesuje, na prvi disk se nanovo naložijo winsi, podatki na drugem disku pa s tem niso več dostopni :(
Mostly Harmless
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()

bastadu ::
Žal te moram razočarati, da boš encryptane podatke zelo težko obnovil, če si nisi prej izvozil ključa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()

marvin42 ::
se mi je kar zdelo. Na srečo se to ni zgodilo meni, sem pa dobil en tak računalnik v roke od enega reveža, ki mu bom raje jutri povedal kako je z zadevo, mu ne mislim zdajle kratit spanca.
Mostly Harmless
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8659 (7031) | solatko |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 6154 (5160) | gruntfürmich |
» | Problem z laptopomOddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (956) | SplitCookie |
» | Novi prenosniki in varnost podatkovOddelek: Programska oprema | 2618 (2362) | solatko |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3855 (3336) | Malajlo |