Forum » Operacijski sistemi » Povezava particij
Povezava particij
Lincolin ::
Pozdravljeni!
Danes sem si naložil windowse ter linux na vsak svojo particijo! Sedaj sem pa v windowsih xp preuredil datoteko za izbiro operacijskega sistema, pa sem odrl naslednjo datoteko in videl:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn
----------------------------
Sedaj pa me zanima kaj moram dodati da bom lahko pravilno izbral določeni operacijski sistem!
c:/ -windowsi
d:/ -linux
L.P. Grega
Danes sem si naložil windowse ter linux na vsak svojo particijo! Sedaj sem pa v windowsih xp preuredil datoteko za izbiro operacijskega sistema, pa sem odrl naslednjo datoteko in videl:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn
----------------------------
Sedaj pa me zanima kaj moram dodati da bom lahko pravilno izbral določeni operacijski sistem!
c:/ -windowsi
d:/ -linux
L.P. Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot.ini vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2093 (1447) | ta_ki_tke |
» | Laptopt in Xp instalacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1119) | StratOS |
» | izbira med dvema OSOddelek: Operacijski sistemi | 1985 (1724) | Roadkill |
» | Windows XP PRO Boot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1376 (1343) | 50Cent |
» | Kako naj dobim nazaj XP paricijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2122 (1957) | ToniT |