Forum » Igre » katero igro priporočate??
katero igro priporočate??
asPeteR ::
Počitnice so. Dolgčas. Morje je mimo.
Rad bi, da poveste katere špile priporočate, kateri so ultimativni?
Gospod Max Payne je že pod streho. In že čakam obljubljeno "MORE WILL FOLLOW".
Rad bi, da poveste katere špile priporočate, kateri so ultimativni?
Gospod Max Payne je že pod streho. In že čakam obljubljeno "MORE WILL FOLLOW".
ItAk ::
Poglej si špil Soldier Of Fortune. <--- zelo dobra varianta za preganjanje dolgčasa. Lohk ti jo posnamem, ti pa men Max Payn-a. Kaj praviš?
Pozdrav____________________________________M.
Pozdrav____________________________________M.
Pazite se owc!
SOF sem že obrnil 2x. Je res kul igra, sam je že zastarela grafika (Q2).
Še kakšen predlog?
SOF sem že obrnil 2x. Je res kul igra, sam je že zastarela grafika (Q2).
Še kakšen predlog?
Elton ::
Priporočam ti PROJECT-IGI (moja najljubša str. igra)!
Ali je SOLIDER OF FORTUNE realna igra ali mogoče streljaš (tudi) kakšne pošasti, kot naprimer pri HALF-LIFE, ki je ravno zaradi tega nisem kupil. Ali je kakšna igra, ki je čim bolj podobna PROJECT-IGI, ki se jo da na računalniku /C700, 128 RAM, GF2MX/ igrati pri dostojni resoluciji (800×600). Vem npr. za OPERATION FLASHPOINT, ki pa je grafčno prezahtevna zame (oz. za moj računalnik).
Ali je SOLIDER OF FORTUNE realna igra ali mogoče streljaš (tudi) kakšne pošasti, kot naprimer pri HALF-LIFE, ki je ravno zaradi tega nisem kupil. Ali je kakšna igra, ki je čim bolj podobna PROJECT-IGI, ki se jo da na računalniku /C700, 128 RAM, GF2MX/ igrati pri dostojni resoluciji (800×600). Vem npr. za OPERATION FLASHPOINT, ki pa je grafčno prezahtevna zame (oz. za moj računalnik).
frudi ::
Elton, Operation Flashpoint ti bi povsem lepo delala na tvoji konfiguraciji. sicer pa, če iščeš nekaj podobnega IGIju probaj Delta Force: Landwarrior.
kar se pa tiče prvotnega asPeterjevega vprašanja - ultimativni špili, po mojem okusu: Baldurs Gate II + dodatek (če vzameš še prvi del z dodatkom imaš za kak mesec non-stop igranja po 10+ ur na dan ;), Deus Ex, System Shock 2, Operation Flashpoint...
kar se pa tiče prvotnega asPeterjevega vprašanja - ultimativni špili, po mojem okusu: Baldurs Gate II + dodatek (če vzameš še prvi del z dodatkom imaš za kak mesec non-stop igranja po 10+ ur na dan ;), Deus Ex, System Shock 2, Operation Flashpoint...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
gorenc ::
ce se nisi obrnil prvega dela potem nikar igrati dvojke! drugace pa je spilov ogromno; Planescape torment, fallout tactics, deus ex, NOLF, nujno moras preizkusiti Severance BLADE OF DARKNESS!! ce imas rad simulacije letenja pa le igraj FLY2!
frudi ::
jaz prvega dela BG nisem igral, tak da lahko rečem, da se da vseeno še kako uživat v igranju dvojke, četudi nisi igral izvirnika. mi je pa vseeno žal, da nisem zažel na začetka...
če si pri volji, ti vsekakor priporočam, da odigraš lepo po vrsti Baldurs Gate, Tales of the Sword Coast, Baldurs Gate 2 in Throne of Bhaal. se pa moraš zavedati, da če nisi že domač s tovrstinmi igrami, ti bodo vsi deli vzeli OGROMNO časa. tudi če igraš po 10 ur na dan, imaš vsaj za kak mesec dela!
pol pa zagrabi še ostale Infinity Engine igre - Planescape Torment in Icewind Dale (+ dodatek Heart of Winter).
me je pa gorenc spomnil še na No One Lives Forever. tud super špil z definitivno najboljšo žensko junakinjo v igrah!! in z nekaj neverjetno smešnimi dialogi :))
'Abandon ship! Abandon ship!'
'Did he say "ship" or "sheep"?'
scena s kozo je pa itak ena najbolj legendarnih sploh kdor je igral NOLF že ve, o čem govorim
če si pri volji, ti vsekakor priporočam, da odigraš lepo po vrsti Baldurs Gate, Tales of the Sword Coast, Baldurs Gate 2 in Throne of Bhaal. se pa moraš zavedati, da če nisi že domač s tovrstinmi igrami, ti bodo vsi deli vzeli OGROMNO časa. tudi če igraš po 10 ur na dan, imaš vsaj za kak mesec dela!
pol pa zagrabi še ostale Infinity Engine igre - Planescape Torment in Icewind Dale (+ dodatek Heart of Winter).
me je pa gorenc spomnil še na No One Lives Forever. tud super špil z definitivno najboljšo žensko junakinjo v igrah!! in z nekaj neverjetno smešnimi dialogi :))
'Abandon ship! Abandon ship!'
'Did he say "ship" or "sheep"?'
scena s kozo je pa itak ena najbolj legendarnih sploh kdor je igral NOLF že ve, o čem govorim
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Yohan del Sud ::
Ali pa the Sims. Vidiš zdaj sploh ni važno, če nimaš svojega življenja. Saj lahko dl-jaš enga.
Get a life!
Where ca I download one?
Here!
Get a life!
Where ca I download one?
Here!
Huey P ::
asPeter;
Meni je Project IGI tud zakon.
Probaj tudi,
Delta Force: Land Warrior,
Soldier Of Fortune (tu ubijaš samo ljudi, pa enga pol človeka-robota na koncu),
Desperados (zelo težka),
Operation Flashpoint,
Serious Sam,
Sudden Strike (najboljša strategija).
Meni je Project IGI tud zakon.
Probaj tudi,
Delta Force: Land Warrior,
Soldier Of Fortune (tu ubijaš samo ljudi, pa enga pol človeka-robota na koncu),
Desperados (zelo težka),
Operation Flashpoint,
Serious Sam,
Sudden Strike (najboljša strategija).
..::DOOM III: The Legacy::..
Slide ::
K bo pršu Alien vs Predator 2 si ga dobte, zakon, poleg tega pa bo treba še par mesecev počakat in odprla se bodo vrata v nova obzorja Duke Nukem Foreve, Unreal 2, Doom 3.
Zaenkrat se pa lahko zadovljiš z No One Lives Forever, sam kr rabi stroj, ker ima LiedTechov engine in ful zažira, seveda, če imate proce nižje od 750 Mhz.
Slide
Zaenkrat se pa lahko zadovljiš z No One Lives Forever, sam kr rabi stroj, ker ima LiedTechov engine in ful zažira, seveda, če imate proce nižje od 750 Mhz.
Slide
boss_y ::
A mi lahko en pove kje bi dubu jest setup program za simse. Imam cel cede sam to mi pa manjka, neki je cd-rw štrajku.
MAX34216 ::
ASPETER: v roke vzem NHL 2001, pa jih nabijaj z bodychecki, kar ne bi smelo biti dolgočasno. Nato pa čez en mesec nabavi NHL 2002!
MAX34216 ::
SLIDE: ne bi se strinjal s tabo glede No one live forever. Res je super igra z dobro grafika, in ni požrešna. Jaz sem jo igral na procesorju 416 mhz, 128 rama, pa voodoo 3, pa je šla gladko
Morpheus ::
Jst ti pa priporočam eno rundo Tribesa 2 na enem serverju(po možnosti takrt, k sm jst gor)
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Ja hvala za predloge, ene igre so kul.
Posebno Deus Ex.
Zdele pa igram Empire Earth in moram reči, da seka.
Mešanica civilization, AOE z odločino 3D grafiko. Pa ne taka kot pri, npr: Z2 mal mešanica 2D in 3D.
Posebno Deus Ex.
Zdele pa igram Empire Earth in moram reči, da seka.
Mešanica civilization, AOE z odločino 3D grafiko. Pa ne taka kot pri, npr: Z2 mal mešanica 2D in 3D.
Morpheus ::
Vemo, vemo, realnočasnovna strategija, ki obsega 500 tisoč let človeške civilizacije... A je že v trgovinah al si jo dol sneu z neta?
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
SpiDEr8 ::
UT pa Red Alert 2 pa Settlers 3 !!!!! to je use kr rabš!!!!
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
LordWorm ::
Pa ne sam counter strike.Probi mod za Q3(isto komandovscina) True Combat imenovan al pa Infiltration(mod za UT)....To je zur zagotovljen! Sam pejt igrat na net...Pa seveda Severane:BoD....
burekar ::
Kaj pa kej Ultime?(8, 9)?
Sej 8-ka je stara, a zgodba je noro dobra, 9-ka je pa tak al tak najbolj nor špil vseh cajtov(od FRP-jev).
Sej 8-ka je stara, a zgodba je noro dobra, 9-ka je pa tak al tak najbolj nor špil vseh cajtov(od FRP-jev).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Progam za izdelavo svoje IGRICEOddelek: Igre | 2798 (1711) | Mipe |
» | formula 1Oddelek: Igre | 2055 (1417) | DenisM |
» | Slovenija v igri Call Of DutyOddelek: Igre | 5806 (4134) | droid |
» | Formula1Oddelek: Igre | 1342 (1160) | Hux |
» | ActionQuake, ReactionQuake, CounterStrike... kaj se?Oddelek: Igre | 1839 (1469) | jakec |