» »

Miškine tipke

Miškine tipke

JamesBond ::

Oj!

Mam miškko genius netscroll optical, ki mi je zelo všeč in je nebi rad menjal. Mam edino en problemček, to sta stranska gumba. Ve kdo, če obstaja način, kako bi lahko ta dva gumbka efektivno uporabil npr. v igrah. Probal sem ju že nastaviti npr. da je prvi left arrow drugi pa right, potem sem šo v igro in igra je v redu prepoznala, kot da bi res stisnil left pa right. Tako je bil rezultat: strafe left = left arrow, strafe right = right arrow. Vendar ko sem stisnil tipko, se ni zgodilo nič. Potem sem pa dal, da je bil middle button strafe in je delalo. Nato sem dal, da je stranski gumbek (left arrow) jump in je tudi delalo. Problem je v tem, da bi jaz stranska gumbka rad mel za strafe left pa right in ne za kaj drugo, to pa ne dela :D
Kaka ideja? :P

grpo ::

Ja tud jst mam ta problem!! (z drugo miško)
Imam miško Genius Netscroll+ Superior (ima 10 tipk+kolešček), pri kateri v igrah lahko uporabljam le standardne 3 tipke in kolešček!!

Zanima me ali je kakšen lastnik te miške našel način kako uporabiti teh ostalih 7 tipk v igrah?:\
noob

Engineer_SLO ::

namesti gonilnike in upaj da bo delovalo,seveda moraš v opcijah nastaviti tipke na želeno delovanje....:\
ASUS ROG Maximus X Hero, I9 9900K, NZXT Kraken X62
32GB DDR4 3200 CL16, 512MB + 1024GB GB NVME SSD+ 2x2TB 7200rpm
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA, ALIENWARE 38 - AW3821DW

grpo ::

V gonilnikih se da nastaviti le "windows" tipke, katere pa so v mojem primeru neuporabne! Moj cilj je prikaz in možnost izbire tipk v igrah!! Torej - da bo igra prepoznala vseh 10 tipk in ne le osnovne 3 ... Ne mi rečt da se tega ne da narest, ker ne verjamem... :)

Mogoče bi bilo treba le modificirati *.inf file ali pa kej podobnega?! Upam da ima kdo zame kakšen pameten odgovor :D
noob

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kurzor in ASCII vrednost

Oddelek: Programiranje
7927 (831) bi0s
»

Zvocniki do 20.000 SIT

Oddelek: Kaj kupiti
321643 (1078) RacMan007