Forum » Igre » CS 1,6 - mikrofon ne dela :(
CS 1,6 - mikrofon ne dela :(
bonbonček ::
evo k se konekatm v en srvr mi tole vedn u consoli napiše (zrd tega mi noče delat mikrofon!!!!) :
Server # 1
Unable to initialize DirectSoundCapture. Trying waveIn.MMSYSTEM004 Navedena naprava je e v uporabi. Poakajte, da bo spet prosta, in poskusite znova.
Unable to initialize wave input. You won't be able to speak to other players through a microphon.
in to je res velik problem... ker k igramo s klanom se ne morem pogovarjat z ventrilom, team speakom, skypom... pousod mi omenjeni programi zaštekajo in pri CS-ju ni zvoka.
restartam komp nobenga omenjenega programa ne odprem in mi zvok dela - vendar samo zvok jest bi rad govoru med waram.
help & lp
Server # 1
Unable to initialize DirectSoundCapture. Trying waveIn.MMSYSTEM004 Navedena naprava je e v uporabi. Poakajte, da bo spet prosta, in poskusite znova.
Unable to initialize wave input. You won't be able to speak to other players through a microphon.
in to je res velik problem... ker k igramo s klanom se ne morem pogovarjat z ventrilom, team speakom, skypom... pousod mi omenjeni programi zaštekajo in pri CS-ju ni zvoka.
restartam komp nobenga omenjenega programa ne odprem in mi zvok dela - vendar samo zvok jest bi rad govoru med waram.
help & lp
Kdor se zadnji smeje, zadnji dojame :P
jRk0 ::
daj malo driverje na novo instaliri pa za kaksnimi virusi poglej:)
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ratio masterOddelek: Programska oprema | 5537 (4944) | givos |
» | Dll napisan v C++ importan v C# aplikacijoOddelek: Programiranje | 3874 (3661) | cikopero |
» | XML datoteka in šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2834 (2758) | rkasteli |
» | Colin McRae Rally 2005Oddelek: Igre | 2389 (1680) | Hammer |
» | Autoexec.batOddelek: Operacijski sistemi | 1872 (1654) | alien-w |