Forum » Pomoč in nasveti » mapa dokumenti and seting
mapa dokumenti and seting
tuncek ::
a se da prmakn mapo dokumenti and seting na disk de, ce mam na c-ju Windows, da mi nebi blo treba pred vsakim fprmatom pečt mojih dokumentov.
tuncek
gkovac ::
Kot prvo:
v prihodnje prosim če pišeš tako kot JE TREBA in ne kot 3 letni otrok. V nasprotnem primeru bom z mirno vestjo brisal tvoje poste.
pa še odgovor na vprašanje:
Če za namizju klikneš na ikono MY Documents in izbereš Lastnosti (Properties) se ti pod Target zavihkom pojavi možnost, da popraviš cilj .. se pravi če tam napišeš D:\tralalalal se ti bojo My Documents od sedaj naprej shranjeval na disk D (takrat ko boš pritisnil SAVE) to pa NE pomeni, da se ti bojo tja tudi prenesli !!!! (to morš narest sam).
v prihodnje prosim če pišeš tako kot JE TREBA in ne kot 3 letni otrok. V nasprotnem primeru bom z mirno vestjo brisal tvoje poste.
pa še odgovor na vprašanje:
Če za namizju klikneš na ikono MY Documents in izbereš Lastnosti (Properties) se ti pod Target zavihkom pojavi možnost, da popraviš cilj .. se pravi če tam napišeš D:\tralalalal se ti bojo My Documents od sedaj naprej shranjeval na disk D (takrat ko boš pritisnil SAVE) to pa NE pomeni, da se ti bojo tja tudi prenesli !!!! (to morš narest sam).
lp,
tuncek ::
Dobro na namizju v lastnosti namest c/documenti and estting na d.
To je vredu.
Ko pa grem na c, kliknem mapo documenti and setting in dam premakni, pa mi napiše da te mape ni mogoče premaknikti ker je sistemska mapa
To je vredu.
Ko pa grem na c, kliknem mapo documenti and setting in dam premakni, pa mi napiše da te mape ni mogoče premaknikti ker je sistemska mapa
tuncek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shortcut - Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (1018) | sbandur84 |
» | Problem pri prižganju računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1059) | Jernej88_ |
» | Izginotje podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (1120) | Dead_Eye |
» | Poyabil geslo od administratorja..Oddelek: Pomoč in nasveti | 4379 (3591) | hyper x |
» | Longhorn prihaja, odprta koda se pripravlja ...Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2582 (2582) | andrej |